ZenPower 10050 mAh Hızlı Şarj Güç Bankası (Tekrar Stokta)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
Benden tam fiyat çekti neden acaba?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefonumda 2400 mah batarya var. Zenpower ile 2 kere fulledim 4 ışık var üzerinde hala 2 ışık yanıyor. Sanırım 3 kere doldurur benim cihazı.

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
0MG90

0MG90

Üye
O telefonun tasarımına hastayım ya. Geçen kullandım kasa kalitesi çok iyi geldi, arka renk ve yan kısmın renklerinin farklı olması da ayrı hava katıyor. Z2'yi bıraksam alacağım cihazlar arasında var :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
koruyucu kabı ile aldım, 66,45 çekmesi gerekirken koruyucu kabından tam fiyat çekti

Benim hesabımda indirimli gözüküyor ama arkadaşa hesap açtım ondada indirim yoktu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O telefonun tasarımına hastayım ya. Geçen kullandım kasa kalitesi çok iyi geldi, arka renk ve yan kısmın renklerinin farklı olması da ayrı hava katıyor. Z2'yi bıraksam alacağım cihazlar arasında var :D
Mavi rengi çok hoş bak düşün bimekste 200 tl hediye çekim vardı fiyatı 1600 tl'ydi bana 1400 liraya gelecekti. Sırf mavisini alabilmek için vatandan alıp 1650'ye aldım 250 tl fazla fiyat verdim :D Tavsiye ederim tek korkum bataryasıydı. 2400 yetmez dedim ama arayüz ve optimizasyon çok güzel kullanmadığında hiç gitmiyor günlerce kalabilir yani. Bir de zenpower aldım zaten o korkuyla ama maşallahı var Z2 ile arasında kalmıştım bende ikisini elime alınca tasarımı çok hoşuma gitti alıverdim :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Karavelaa

Üye
İçindeki pilin türü ne bilen varmı ?. Şarjı seven türden mi ? :ehe

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
2400 Mah özellikle pili olan bir cep telefonunu 4 kez şarj eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt