Öneri zarar edermiyim

Sponsorlu Bağlantılar

mustafasen

mustafasen

Üye
    Konu Sahibi
zarar edermiyim
Arkadaşlar yakın zamana kadar hep nokia kullandım.enson 701 cihazımda harita çevrimdışı kullanılmaz olunca samsung s 2 aldım ama çok memnun değilim sadece beni cezbeden tarafı flash player olması onun dışında pek iyi bir tarafı yok.Diyorumki lumia 820 ile değişirsem zarar edermiyim samsung flash playerin yaptığını lumiada yapabilirmi film izlemeyi seviyorum herhangi bir siteye girdiğimde sorun yaşarmıyım

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Flash Player desteği malesef windows Phone cihazlarda mevcut değil.Zaten adobe mobil platform için flash desteği yapmayacağını açıkladı.Üst model bir telefon alacaksan sadece windows Phone değil hepsinde flash desteği olmayacaktır :)

mustafasen

mustafasen

Üye
    Konu Sahibi
Flash Player desteği malesef windows Phone cihazlarda mevcut değil.Zaten adobe mobil platform için flash desteği yapmayacağını açıkladı.Üst model bir telefon alacaksan sadece windows Phone değil hepsinde flash desteği olmayacaktır :)
flash desteğinden kasıt tüm video codekleri açabiliyormu 820.samsung da artık flash p kullanmıyor ama inceledim bütün videoları sorunsuz oynatabiliyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Video kodekleri windows marketi bilmiyorum fakat mx player varsa sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
alical33

alical33

Üye
Tarayıcıdan oynatmada şimdiye kadar hiç Bi sitede açmamazlık yapmadı misal star tv de dizi fragmanlarını note3 de flash Player yuklemeden açamıyordum ama 1520 de direk açtım

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bende de s2 vardı satıp lumia 920 aldım. S2 nin tek kotu yanı şarj kotuydu. Bence satcaksan s3 filan al hiç uğraşma lumiayla.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Bence satıp Galaxy S3 al daha iyi.

Mario ile gönderildi.

mustafasen

mustafasen

Üye
    Konu Sahibi
Android almayacagim.w8.1 inceledim cok guzel haritada olunca daha guzel

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sen al lumia'yı hocam s3 nedir boşver.ben sık video izlemiyorum ama şu ana kadar açmadığı bir video olmadı :)

sameet33

sameet33

Üye
Arkadaşlar yakın zamana kadar hep nokia kullandım.enson 701 cihazımda harita çevrimdışı kullanılmaz olunca samsung s 2 aldım ama çok memnun değilim sadece beni cezbeden tarafı flash player olması onun dışında pek iyi bir tarafı yok.Diyorumki lumia 820 ile değişirsem zarar edermiyim samsung flash playerin yaptığını lumiada yapabilirmi film izlemeyi seviyorum herhangi bir siteye girdiğimde sorun yaşarmıyım
Html 5 desteği sayesinde sıkıntı yaşamazsın. 8.1 ile gelen internet explorer 11 de html 5 desteğini ve performansını daha da arttırmışlar. misal youtubeden girince tıpkı flash player varmış gibi izleyebiliyorsun, tam ekran falan yapmana gerek kalmadan. Ben açmadığı video görmedim. sadece faceden masaüstü siteden açmıyor, mobil giriş yaparsın html5 ile açarsın. S3 alma yazık etme . ben S3 e 2 ay dayanabildim. tavsiyem 820 değil de en aşağı 920 olsun. 1 milyara sıfırı var zaten. lumia 920 aşağısı pişmanlıktır, 920 ve üstü krallıktır kardeşim

jdmsaint

jdmsaint

Üye
istiyosan lumia 920 var satıyorum 4 aylık siyah 700 tl

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Lumia alma hocam Windows Phone internetten dosya indirmiyor ezq bence android daha iyi hem androidde daha çok uygulama var

Mario ile gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Lumia alma hocam Windows Phone internetten dosya indirmiyor ezq bence android daha iyi hem androidde daha çok uygulama var

Mario ile gönderildi.
Bilip bilmeden konuşma 8.1 guncellemesi ile download ve upload yapılabiliyor işin gucun çamur atmak

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, PureFood ve Ali Kurtaran
fuko08

fuko08

Üye
Flash player olmadanda sitelerden film izleyebilirsiniz. Video playera ag akışı yapıyor kendi otomatik

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Bilip bilmeden konuşma 8.1 guncellemesi ile download ve upload yapılabiliyor işin gucun çamur atmak

Tamam indirme yapılabiliyor oda video müzik..
Hileli oyun indirebiliyormusun? İndiriyor sanda oda unlock yaparak onun içinde bir bilgisayarın alması lazım ve birde o dosyanın .xap dosyası olması lazım. Ve birde magzada çok eksik var androidde ücretsiz uygulamalar bizde 2 lira 3 lira....

Mario ile gönderildi.

Son düzenleme:
alical33

alical33

Üye
Tamam indirme yapılabiliyor oda video müzik..
Hileli oyun indirebiliyormusun? İndiriyor sanda oda unlock yaparak onun içinde bir bilgisayarın alması lazım ve birde o dosyanın .xap dosyası olması lazım. Ve birde magzada çok eksik var androidde ücretsiz uygulamalar bizde 2 lira 3 lira....

Mario ile gönderildi.
Bu yazdıklarınızın ilk dediklerinizle ne alakası var dosya indirmeyi çevirip uygulama ucretlerine geldiniz uygulamanın parası neyse verilip alınması taraftarıyım ben emek var sonuçta siz emeğinizin çalınmasını nasıl karşılarsınız bilmiyorum ama android ve ios da kullandım ama ikisinde de paralı uygulamaları ücretsiz yükleme peşine düşmedim

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Bu yazdıklarınızın ilk dediklerinizle ne alakası var dosya indirmeyi çevirip uygulama ucretlerine geldiniz uygulamanın parası neyse verilip alınması taraftarıyım ben emek var sonuçta siz emeğinizin çalınmasını nasıl karşılarsınız bilmiyorum ama android ve ios da kullandım ama ikisinde de paralı uygulamaları ücretsiz yükleme peşine düşmedim

Ben Windows Phone nin kötü yanlarına anlatıyorum adamın söylediklerine bakılırsa

Mario ile gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Ben Windows Phone nin kötü yanlarına anlatıyorum adamın söylediklerine bakılırsa

Mario ile gönderildi.
Neye göre kime göre kotu tartışılır sizinki kotu yanlarını anlatmak değil direk kotulemek ama neyse size iyi günler

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve mehsevim
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Neye göre kime göre kotu tartışılır sizinki kotu yanlarını anlatmak değil direk kotulemek ama neyse size iyi günler

Bana göre kötü sana göre iyidir kardeşim neyse hadi iyi günler...

Mario ile gönderildi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Normal olan ücretli uygulamayı mağazadan satın almak değil mi ? Bu WP8in eksikliğimi yoksa .... ?

• Beğen
Tepkiler: alical33
Takipçi Satın Al

Üst Alt