Öneri zarar edermiyim

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Tamam indirme yapılabiliyor oda video müzik..
Hileli oyun indirebiliyormusun? İndiriyor sanda oda unlock yaparak onun içinde bir bilgisayarın alması lazım ve birde o dosyanın .xap dosyası olması lazım. Ve birde magzada çok eksik var androidde ücretsiz uygulamalar bizde 2 lira 3 lira....

Mario ile gönderildi.
Bu yazdıklarınla yukarıda ki yazdıkların arasında koskocaman bir U dönüşü var. Çamur attın ama olmadı şimdi paçayı kurtarma evresindesin...

• Beğen
Tepkiler: alical33

hookword

hookword

Üye
Lumia alacaksan hazır fiyatı da uygunken 920 altına düşme

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Fandroid arkadaşlar kendi bölümlerine gidebilir mi? Windows Phone kullanıpta memnun olmayanlarda lütfen telefonlarını değiştirsinler. Nette video konusuna gelecek olursak şuana kadar açamadığı video görmedim. Kusursuz bir şekilde açıyor. Sistemin eksik yanları mağazada birkaç uygulama 2₺ bizde. Play Store'da ücretsiz olan. Ama Unlock la ücretsiz yükleyebilirsin. Artık çok şükür uygulama eksiği de kalmadı gibi. Yani gündelik kullanılan sık kullanılan uygulamaların hepsi var. Başkada benim çektiğim sıkıntı yok. Sistemin iyi yanlarını ve eğer Lumia 920 alacaksan kamerasını biliyorsun. İnternette videoları mevcut. Ben kullanıyorum. Memnunum benim için eksiksiz.

• Beğen
Tepkiler: sameet33
alical33

alical33

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve beats
dakamon

dakamon

Üye
Bana göre kötü sana göre iyidir kardeşim neyse hadi iyi günler...

Mario ile gönderildi.

Bu arkadaşın söylediklerini en ufak telefon kullanan çocuklar bile biliyor. Şunu unutmayın kaçak şekilde yüklenecek her uygulamayla birlikte virüs bulaşma ihtimalini de kabullenmeniz gerekiyor. Androidi Windows xp gibi duşunun yada Windows gibi crackli oyun indiriyorsun ama virüs programın nas bas bağırıyor bu oyun dosyası virüslü diye. Android de boyle bir şey. 8.1 ile sistem ciddi anlamda gelişti fakat özellik bazında en az bir android kadar oldu mu dersen olmadı ama çokta fark kalmadı. Bazı şeyler bizde var aneroitte yok onlarda olan bir şey bizde olmayabilir. Eğer wp yi sevdiysen bence al sonuçta s3 alsan emin ol çok sıkıcı olacak. Güncelleme olayını da duşun. Güncellemelerin ne zamanda bir geldiğini duşun samsungda. Bizde senede 3 kere güncelleme geliyor. 8.1 ile sistem çok gelişti ve gelecek 2 güncelleme ile de daha da gelişecek ve kullanıcılarını dinleyen bir sistem alacaksın bence bu çok önemli. Dersen ki ben telefonu kurcalarım rom atarım altından girer üstünden çıkarım dersen wp sana göre değil ama ben telefon kullanacağım internete gireceğim sosyal medya şu bu sadece telefonu kullanmak için alacaksan wp yi bence deyim etmelisin.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hookword
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Bu arkadaşın söylediklerini en ufak telefon kullanan çocuklar bile biliyor. Şunu unutmayın kaçak şekilde yüklenecek her uygulamayla birlikte virüs bulaşma ihtimalini de kabullenmeniz gerekiyor. Androidi Windows xp gibi duşunun yada Windows gibi crackli oyun indiriyorsun ama virüs programın nas bas bağırıyor bu oyun dosyası virüslü diye. Android de boyle bir şey. 8.1 ile sistem ciddi anlamda gelişti fakat özellik bazında en az bir android kadar oldu mu dersen olmadı ama çokta fark kalmadı. Bazı şeyler bizde var aneroitte yok onlarda olan bir şey bizde olmayabilir. Eğer wp yi sevdiysen bence al sonuçta s3 alsan emin ol çok sıkıcı olacak. Güncelleme olayını da duşun. Güncellemelerin ne zamanda bir geldiğini duşun samsungda. Bizde senede 3 kere güncelleme geliyor. 8.1 ile sistem çok gelişti ve gelecek 2 güncelleme ile de daha da gelişecek ve kullanıcılarını dinleyen bir sistem alacaksın bence bu çok önemli. Dersen ki ben telefonu kurcalarım rom atarım altından girer üstünden çıkarım dersen wp sana göre değil ama ben telefon kullanacağım internete gireceğim sosyal medya şu bu sadece telefonu kullanmak için alacaksan wp yi bence deyim etmelisin.

Tost Makinası ile gönderildi.

Tamam siz kazandınız bide okadar yazmaya üşenmedinmi kardeş

:seytanigulus:

Mario ile gönderildi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt