Yüz ifadeleri yenilensin

Sponsorlu Bağlantılar

KAYIP-ADAM

Üye
forumun ifadeleri bana göre hiç güzel değil. güzeller var ama çoğu kötü. yeni ifade setleri gelirse ve bunlar kalırsa hiç kimseyi etkilemeyecektir
'' : D '' , => :D , , ,
'' : ) '' , => :) , , ,
'' ; ) '' , => ;) , , ,
'' : ( '' , => :( , , ,

bu ifade setlerine bakalım hangisi daha güzel dersek herkes farklı birşeyi seçecektir.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
şu ifade paketleri önerisini bir düşünün bence @Ozan :)

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar daha önceki mesajımda da söylediğim gibi smileyler konusunda bir yenileme olsa dahi akıllı telefonlarda mevcutta yaygın bir sekilde kullanılan smileyleri, site üzerindeki smileyler kaldırılmadan ekleyeceğimizi belirtmiştim ve o sekilde bir yapılanma gerçekleştireceğiz. Smiley istekleri konusunda ise her isteğe cevap veremeyiz zira bir düzeni olmalı.

Cep telefonunuzda whatsapp dan mesajlaşırken de xda daki smiley olsa, maxicep deki smiley olsa diyor musunuz? :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

H0lligan

Üye
Arkadaşlar daha önceki mesajımda da söylediğim gibi smileyler konusunda bir yenileme olsa dahi akıllı telefonlarda mevcutta yaygın bir sekilde kullanılan smileyleri, site üzerindeki smileyler kaldırılmadan ekleyeceğimizi belirtmiştim ve o sekilde bir yapılanma gerçekleştireceğiz. Smiley istekleri konusunda ise her isteğe cevap veremeyiz zira bir düzeni olmalı.

Cep telefonunuzda whatsapp dan mesajlaşırken de xda daki smiley olsa, maxicep deki smiley olsa diyor musunuz? :)
Zaman zaman evet hatta gecen gun gelistiriciye mail atmayi dusundum :hmmm sonra benimi dinlicekler diyio vaz gecmisdim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

Ben Olsam Arkadaşi İsyana Teşfikten Şutlardım :kro2:

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

KAYIP-ADAM

Üye

smiley paketleri olursa daha iyi olur.. 3 adet onları kullanalım hangisini kullanacağımızı biz seçelim Örneğin 1.seti seçen üyelerde '' : D '' kodu :D ifadesiyle çıkarken ikinci paketi seçen üyede ifadesiyle çıksın.
birde sık kullanılanlar olsun. en sık kullandığımız veya kendimizin ayarladığı 5 ifade , oraya basmadan çıksın. Böle olursa bence forum için daha iyi olur

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Cbox gulucuklerini oneriyorum

H0lligan

Üye
Konu kapandi arkadaslar ozan adminimizin mesaji ile

mürteza16

mürteza16

Üye
Yağağgğğağğağğ

Ozan

Ozan

Admin
smiley paketleri olursa daha iyi olur.. 3 adet onları kullanalım hangisini kullanacağımızı biz seçelim Örneğin 1.seti seçen üyelerde '' : D '' kodu :D ifadesiyle çıkarken ikinci paketi seçen üyede ifadesiyle çıksın.
birde sık kullanılanlar olsun. en sık kullandığımız veya kendimizin ayarladığı 5 ifade , oraya basmadan çıksın. Böle olursa bence forum için daha iyi olur
Arkadaşlar binlerce üyenin hangi smileyleri daha çok seveceğini, beğeneceğini tespit edemeyiz ve herkesin isteğine göre smileyleri düzenleyemeyiz maalesef. Ayrıca da ortada 10 yıldır kurulu olan bir düzen var smileyler açısından, kökten değişmedi hiçbir zaman sadece bu süreç içerisinde yenileri yoğun talepler sonrası eklendi. Dolayısı ile direkt olarak kaldırıp yeni paketler eklemek mümkün değil ancak bu konudan bağımsız olarak, akıllı telefonlarda kullanılan standart emojileri tercih etmemiz yakındır. Çünkü hemen hemen herkes akıllı telefon kullanıyor ve bu smileylerle sosyal ağlarda yazılar paylaşıyoruz veya tüm diğer arkadaşlarımızla telefonlar üzerinden haberleşiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Mesut Aktaş
hikmet366

hikmet366

Üye
Yenilenmesede olur bana maxicep lazım

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Murat Alper

Murat Alper

Üye
yanlış anlamayın ama şu ifade hiç hoşuma gitmiyor çok gereksiz gibi duruyor bu ifade :hehe:

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Ozan

Ozan

Admin
yanlış anlamayın ama şu ifade hiç hoşuma gitmiyor çok gereksiz gibi duruyor bu ifade :hehe:
Evet ama kalmasında bir sakınca yok zaten alt sıralarda olan bir smiley, siz sadece beğendiklerinizi kullanabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: murooo55 ve KAYIP-ADAM
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Sonuc ne simdi ?

Üst Alt