şuankiler daha sade daha güzel bu tarz smylileri hiç sevmuyorum ben istememoylayalım arkadaslar bunun gelmesini isteyen varmi benden baska ?

bunlarda yere bakıyor arkadaş tiplere bah yaşuankiler daha sade daha güzel bu tarz smylileri hiç sevmuyorum ben istemem![]()
buda öyle sanki asagidaki yazilara guluyorlar boyle olmasi kotubence gayet iyib büyük smiyleleri hiç sevmembunlarda yere bakıyor arkadaş tiplere bah yabuda öyle sanki asagidaki yazilara guluyorlar boyle olmasi kotu

eyvallah. oda benim benim dusuncembence gayet iyib büyük smiyleleri hiç sevmem![]()
sitenin linkini atar mısın? merak ettim@Ozan yapilabilrse bizim sitenin emojilerini kullan derim hep emojilerin hepsi 3d efektli

reklam olmaz deilmi @Ozan ozelden atiyom banlamyin hasitenin linkini atar mısın? merak ettim![]()

ona lafimiz yok fakat yenilik guzeldir gerekiyor demiyoruz ama hos olur siz nasil buldunuz attigim emojiyi ?Forumun emojileri gayet güzel bence
https://www.maxicep.com/forum/konu/forum-icin-oneri.957962/3d zor gelir buna cevap ver senreklam gibi olmasinda emojilere 3d efekti olan smileyler kullanilsin edit modluk yaprigim site turkleech.com
bizimkine benziyo zaten tip buda bunin 3d ve buyuk efektlisi3d zor gelir buna cevap ver sen
nasil gelsin istiyormusun ?
bunun gibi buyukler yanievet/hayır ?bu xda emojisi bu aradabizimkine benziyo zaten tip buda bunin 3d ve buyuk efektlisibunun gibi buyukler yani