Dobraokuyucu
Üye
1 Aylığına Forumu Aldattım İşte Sonuçlar
Çökenpat isimli güzide forum sitesinde 1 ay boyunca kendime eziyet ettim. Alışmaya çalıştım kullanıcılar ile iletişime geçmeye çalıştım ama her denememde Gereksiz Mesaj gönderimi adı altında susturuldum. Emek verip açtığım konuları çek kopyala yapıştır yapmışın denilerek yayınlanmadı. Günde 5 kez açılan W11 geçilmeli mi konularına itina ile hayır w10pro yeterli yazdım her seferinde zan altında bırakıldım. (W10 diye yazdığım için de uyarı yedim.) Aktif olduğum saatlerde forum çöküp duruyordu admin sunucuları mı değiştirmiş ondan mütevellit ağlaşıyordu üyeler. Çoluk çocuk arasına karışmak bana yaramadı aklıma turuncu siteden nasıl bu güzide foruma göç ettiğim geldi bir an hüzünlendim efkarlandım biraz. (Aslında pek efkarlı olduğum söylenemez.) Sonra dedim kendi kendime hazır hindimiz ayrı iken forumdan ben neden hindileşmiyorum diye. Aklıma dank etti tabii o mütevazi söz; "Sen driftini yap babayiğit." Çökenpat bana cümle sonuna nokta koymak ve hayatımda boşa giden birkaç saat dışında pozitif hiçbirşey katmadi velhasıl kelam Çökenpat girilecek kullanılacak bir forum değil. Okuduysaniz eyvallah. Okumadıysanız teşekkürler.
Atlat Babayiğit