cihanata_1
Üye
aynen formumuzun emojileri gayet güzel yenileri gelse bile kullanmaya devam ederimBenim için çok fark etmez ama forumun emojilerine bakınca bende bir tebessüm uyandırıyor

aynen formumuzun emojileri gayet güzel yenileri gelse bile kullanmaya devam ederimBenim için çok fark etmez ama forumun emojilerine bakınca bende bir tebessüm uyandırıyor

, , ,
, , ,
, , , 
Zaman zaman evet hatta gecen gun gelistiriciye mail atmayi dusundumArkadaşlar daha önceki mesajımda da söylediğim gibi smileyler konusunda bir yenileme olsa dahi akıllı telefonlarda mevcutta yaygın bir sekilde kullanılan smileyleri, site üzerindeki smileyler kaldırılmadan ekleyeceğimizi belirtmiştim ve o sekilde bir yapılanma gerçekleştireceğiz. Smiley istekleri konusunda ise her isteğe cevap veremeyiz zira bir düzeni olmalı.
Cep telefonunuzda whatsapp dan mesajlaşırken de xda daki smiley olsa, maxicep deki smiley olsa diyor musunuz?![]()
sonra benimi dinlicekler diyio vaz gecmisdimBen Olsam Arkadaşi İsyana Teşfikten ŞutlardımArkadaşlar daha önceki mesajımda da söylediğim gibi smileyler konusunda bir yenileme olsa dahi akıllı telefonlarda mevcutta yaygın bir sekilde kullanılan smileyleri, site üzerindeki smileyler kaldırılmadan ekleyeceğimizi belirtmiştim ve o sekilde bir yapılanma gerçekleştireceğiz. Smiley istekleri konusunda ise her isteğe cevap veremeyiz zira bir düzeni olmalı.
Cep telefonunuzda whatsapp dan mesajlaşırken de xda daki smiley olsa, maxicep deki smiley olsa diyor musunuz?![]()

smiley paketleri olursa daha iyi olur.. 3 adet onları kullanalım hangisini kullanacağımızı biz seçelim Örneğin 1.seti seçen üyelerde '' : D '' koduArkadaşlar daha önceki mesajımda da söylediğim gibi smileyler konusunda bir yenileme olsa dahi akıllı telefonlarda mevcutta yaygın bir sekilde kullanılan smileyleri, site üzerindeki smileyler kaldırılmadan ekleyeceğimizi belirtmiştim ve o sekilde bir yapılanma gerçekleştireceğiz. Smiley istekleri konusunda ise her isteğe cevap veremeyiz zira bir düzeni olmalı.
ifadesiyle çıkarken ikinci paketi seçen üyede ifadesiyle çıksın.Yağa GelKonu kapandi arkadaslar ozan adminimizin mesaji ile

Arkadaşlar binlerce üyenin hangi smileyleri daha çok seveceğini, beğeneceğini tespit edemeyiz ve herkesin isteğine göre smileyleri düzenleyemeyiz maalesef. Ayrıca da ortada 10 yıldır kurulu olan bir düzen var smileyler açısından, kökten değişmedi hiçbir zaman sadece bu süreç içerisinde yenileri yoğun talepler sonrası eklendi. Dolayısı ile direkt olarak kaldırıp yeni paketler eklemek mümkün değil ancak bu konudan bağımsız olarak, akıllı telefonlarda kullanılan standart emojileri tercih etmemiz yakındır. Çünkü hemen hemen herkes akıllı telefon kullanıyor ve bu smileylerle sosyal ağlarda yazılar paylaşıyoruz veya tüm diğer arkadaşlarımızla telefonlar üzerinden haberleşiyoruz.smiley paketleri olursa daha iyi olur.. 3 adet onları kullanalım hangisini kullanacağımızı biz seçelim Örneğin 1.seti seçen üyelerde '' : D '' koduifadesiyle çıkarken ikinci paketi seçen üyede ifadesiyle çıksın.
birde sık kullanılanlar olsun. en sık kullandığımız veya kendimizin ayarladığı 5 ifade , oraya basmadan çıksın. Böle olursa bence forum için daha iyi olur
Bunlar Hep Ayın Üyesi Şeçilmek İçinYenilenmesede olur bana maxicep lazım
Admin Oyuna Gelme Beni Şeç 
Ayın üyesi kalk ti diye biliyorumBunlar Hep Ayın Üyesi Şeçilmek İçinAdmin Oyuna Gelme Beni Şeç
![]()
Niyeki Ben Daha 5 KG Bal KazanıcaktımAyın üyesi kalk ti diye biliyorum

Evet ama kalmasında bir sakınca yok zaten alt sıralarda olan bir smiley, siz sadece beğendiklerinizi kullanabilirsinizyanlış anlamayın ama şu ifade hiç hoşuma gitmiyor çok gereksiz gibi duruyor bu ifade![]()

yeni yüz ifadeleri eklendi.Sonuc ne simdi ?