Yurtdışı Sıfır Lumia 820 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hbariscevik

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı Sıfır Lumia 820 alınır mı?
800 liraya almayı düşünüyorum. Cihazın kutusu falan yok sadece cihaz var sıfır hiç kullanılmamış yurtdışından alınma. Cihazda kronik bir problem var mı? Yoksa riske girmeyip 8S mi almalıyım?

Bu arada cihaz 1 senelik pasaport kayıtlıdır, simfree'dir.

Emip

Emip

Üye
alcaksın Türkiye getirceksin onun burda proplemleri vs vs vs vs Türkiyede çalışması için falan filan riske girme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihaz kayitli mi? Hangi operatoru kullaniyorsun ve aylik faturan ortala kac lira.

hbariscevik

Üye
    Konu Sahibi
Pardon söylemeyi unuttum. Cihaz pasaporta kaydettirilmiş 1 seneliklerden. Sim kilit falanda yok. İşte tek sıkıntım garantisiz olmazsı.

Avea kullanıyorum aylık 23 TL ödüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aveadan aylik 40tl pakette arti 42tl odemeyle toplamda 1020tl'ye garantili olarak alabilirsin. Bence riske girmeye degmez. Cunku pasaport kaydi duşerse cok ugraşirsin.

Samet.25

ankarada orjinal var beyaz daha 2 hafta önce alınmıs kullanamamıs satıyo orjinal 1200tl düşünürsen

hbariscevik

Üye
    Konu Sahibi
aveadan aylik 40tl pakette arti 42tl odemeyle toplamda 1020tl'ye garantili olarak alabilirsin. Bence riske girmeye degmez. Cunku pasaport kaydi duşerse cok ugraşirsin.
Faturalı kullanmıyorum maalesef, ya bu aleti alıcam ya da 8s veya 620 alıcam mağazadan. Aslında telefonu en fazla 4 ay kullanırım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o kadar sure icin fazla para vermeye degmez daha ucuz bir cihaz al lumia620 de gayet başarili bir cihaz.

gkcll

gkcll

Üye
aynen 620 ben kullanıyorum gayet başarılı bir cihaz küçük bir sorun la karşılaşmadım
eğer wp8 alacak san bence nokia al nokia nın ayracalıkları ve avantajları ve özel oyun uygulama ları için tercih et derim
zaten nokia canla başla mücadele ediyor platformda Microsoft tan daha çok çalışıyor

hbariscevik

Üye
    Konu Sahibi
guncel

tapatalk

tapatalk

Üye
Git ona vercegin paraya 620

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt