botanik_3727
Üye
Lumia 620 veya 820 Tercihen Ankara İçi Elden
Arkadaşlar temiz Lumia 620 veya 820 almak istiyorum fakat tavsiyenize de ihtiyacım var özellikle kullanıcılarından pantalon cebinde taşıyacağım için özellikle namazda rahatsızlık versin istemem yada yürürken falan ama namaz benim için en önemli tabi camiye gittim namaz kılacam diye çıkarıp kenara koymam gerekmesin mesela galaxy ace kullanırken kenara koyuyordum çok rahatsızlık veriyordu ama xperia go cebimde varmı yokmu hissetmiyordum sıkıntı vermiyordu onun gibi kullanan arkadaşlar için hareketi zorlaştırma yapıyor mu
lumia 620 için 512 mb ram sizce memnun eder mi sırf ram yüzünden 820 de düşünüyorum yoksa 620 bana yeter
cihazın temizlik ve garanti durumuna göre fiyatı değerlendirebilirim taksit imkanı verebilecekse eğer daha güzel olur işyeri varsa veya biyerden internet pazarlarından satış açarsa gibi
lumia 620 için 512 mb ram sizce memnun eder mi sırf ram yüzünden 820 de düşünüyorum yoksa 620 bana yeter
cihazın temizlik ve garanti durumuna göre fiyatı değerlendirebilirim taksit imkanı verebilecekse eğer daha güzel olur işyeri varsa veya biyerden internet pazarlarından satış açarsa gibi