JustWatch34
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen bu programla aynı zamanda Hd browser Yapabiliriz zaten tüm işletim sistemleri var iphone,Android kitkat vs..Sanki Daha Önceden Görmüştüm Bunu Şu Touch Faceye Girmek İçinde Kullanıyorlardı Bildiğim Kadarıyla
Konu daha önce @zekoş tarafından açılmış :nihayet youtube sorunu çözüldüSanki Daha Önceden Görmüştüm Bunu Şu Touch Faceye Girmek İçinde Kullanıyorlardı Bildiğim Kadarıyla
O yöntem artık çalışmıyor kitkat videoları desteklemediği için açılmıyor bu yöntem en güncel olanıKonu daha önce @zekoş tarafından açılmış :nihayet youtube sorunu çözüldü
rica ederim Olumlu sonuç aldıysan ne mutlu banaeyvallah kardeşim bi beğeniyi çok görmedim
Konuda pek kitkat geçmiyor wp8 geciyorO yöntem artık çalışmıyor kitkat videoları desteklemediği için açılmıyor bu yöntem en güncel olanı
evet kardeşimnokia 808,de çalışırmı?
kardeş kb ama bu dönemde signed zor bulursun telefonuna hack yap indirUnsigned
tamam iştte güncel olanı geçiyorKonuda pek kitkat geçmiyor wp8 geciyor
ben çalıştırdım. Öncelikle seçmeli dosyalardan sadece wp8 yüklemen gerekiyor. Sonra gir bir tane youtube videosuna ve videonun üstündeki beyaz üçgene tıkla. Tıklayınca o üçgen yeşile dönecek. Sonra sayfanın en altına kadar in (yorumlar yazan kısma kadar) . Sonra üste kaydır ve videonun üstündeki yeşil üçgene tıklaProgram kurulmasına kuruluyor ama browser yine nokia'nın browser'ı görülüyor. Bütün yolları denedim; telefon hack'li, hata mesajı filan da almıyorum. Kurduktan sonra telefonu kapatıp açıyorum; yine de olmuyor. Sen programı kendin kurup çalıştırdın mı? Ya da kurup sorunsuz çalıştıran var mı?
Yorumlara kadar indirmene gerek yok 2 video Geç yeterben çalıştırdım. Öncelikle seçmeli dosyalardan sadece wp8 yüklemen gerekiyor. Sonra gir bir tane youtube videosuna ve videonun üstündeki beyaz üçgene tıkla. Tıklayınca o üçgen yeşile dönecek. Sonra sayfanın en altına kadar in (yorumlar yazan kısma kadar) . Sonra üste kaydır ve videonun üstündeki yeşil üçgene tıkla
ya aslında ben de onu biliyom da garanti olsun diye yazdımYorumlara kadar indirmene gerek yok 2 video Geç yeter
Tam n8'de olmuyor diyecektim ki sen izleyebildiğini yazmışsın. Aslında program çok da karmaşık bir şey değil. Program değil desem yeridir. Sadece browser'ın c sürücüsünde bulunan klasörüne seçilen browser kimliğine dair bir txt dosyası ekliyor. O da z sürücüsünde bulunan, browser'ın kimliğine dair txt dosyasının içeriğinde birkaç değişiklik yapılmış hali.geb bi aşağı bi yukarı yapıyorum yeşil üçgene basıyorum ve izliyorum
cute tube kullanabilirsin ama cutetubede müzik fln açmıyo telif var diye ben ondan bunu kurdum ayrıca aylardır cutetube kullanıyorum hata falan verirse cevaplarım düzgünce izlersinTam n8'de olmuyor diyecektim ki sen izleyebildiğini yazmışsın. Aslında program çok da karmaşık bir şey değil. Program değil desem yeridir. Sadece browser'ın c sürücüsünde bulunan klasörüne seçilen browser kimliğine dair bir txt dosyası ekliyor. O da z sürücüsünde bulunan, browser'ın kimliğine dair txt dosyasının içeriğinde birkaç değişiklik yapılmış hali.
Telefonda web browser fix diye bir yama kuruluydu. Ondan başka iphonesque diye bir program kuruluydu. İkisini de kaldırdım; bunu kurdum. Yine olmadı. Orijinal txt dosyasını programdaki şekliyle düzenleyip aynı adla kendim kopyaladım, yine olmadı. Aslında iphonesque gayet güzel çalışıyor. Ancak youtube için işe yaramıyor. Bu programın içerisineki txt dosyası ona atılabilse gayet güzel çalışır. Anlaşılan telefonu değiştirinceye kadar indirme sitelerine link kopyalayıp izlemeye, izledikten sonra da silmeye devam edeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?