Yoğun istek üzerine Bedava Vodafone Messenger 240x320 jar ve jad dosyaları.

Sponsorlu Bağlantılar

fevzican

Üye

Arkadaşlar bağlantı başarısız (38) hatasını gidermenin ve her seferinde Vodafone Messenger'a sorunsuz girmek için program ikonuna tıkladıktan sonra messenger açılana kadar yes (arama tuşu) sürekli basın. Ben sorunu böyle çözdüm. Kolay Gelsin

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Güzel tespit. Vardır bi mantığı belkide

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Teşekkür Ederim...

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Arkadaşlar bağlantı başarısız (38) hatasını gidermenin ve her seferinde Vodafone Messenger'a sorunsuz girmek için program ikonuna tıkladıktan sonra messenger açılana kadar yes (arama tuşu) sürekli basın. Ben sorunu böyle çözdüm. Kolay Gelsin
Basmama rağmen hep aynı ekran:hmmm

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Basmama rağmen hep aynı ekran:hmmm

kardeş jad üzerinden yükldiğine emin ol. vodafone live ayarları ile bağlan... olmazsa kaldırıp tekrar kur. yani bu hatayı almak için ya vodafone live yerine başka bağlantı noktası seçmiş olmalısın yada jad yerine jar üzerinden kurmuş olmalısın...

eğer birmüddet bekledikten sonra alıyorsan hatayı bağlantı noktası problemidir. basar basmaz bu hatayı alıyorsan jar dosyası üzerinden kurulduğu içindir.

zeki361

zeki361

Üye
emegine saglık gerçekten gerçekten çalıştı vodafone liveyi açtım oldu tel 6120 kusursuz sorunsuz açıyorum helala ollllllllllllllllllllllllllllllllssssssssssssssssuuuuuuuun bence bunu üstkonu yapmalısın:oke:

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan kardeşim

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Programı çalıştıramayan arkadaşlara hertürlü yardım ediyorum. Hatta istek üzerine saatlerce uğraşıp cebimden internet kafe parası verip program editliyorum. Hemde hiçbir maddi çıkar gütmeden. O yüzden yorum yapan arkadaşlar önce kendi insanlık ve adamlıklarını hatırlasınlar...

--------------- Ekleme ---------------

Sağol nadir

frostxxx07

Üye
arkadaşım ben kullanmadım bunu daha önce turkcelin vardı buda normal msn degilmi yani hotmailnde ekli kişilerle ücretsiz konuşuyorsun yanlış anlamadıysam emegine sağlık

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben kullanmadım bunu daha önce turkcelin vardı buda normal msn degilmi yani hotmailnde ekli kişilerle ücretsiz konuşuyorsun yanlış anlamadıysam emegine sağlık

Kardeş bunda kontur da gitmiyor. Vodafone nin ücretsiz messenger i.

NgenX

Üye
Programa Sanal Klavye Yapın Rıca Ediyorumm !!!

eurowision

eurowision

Üye
Çok tesekkür ederim arayipta bulamadigim biseydi. :)

kmealll

kmealll

Üye
e 63 üm için olan yokmu ?

By Kavak

By Kavak

Üye
teşekkürler

tahamcd

Üye
paylasım süper hep kullanıyorm ve kontür gitmiyo :D emeginiz için cok teşekkürler

birde arkadaşlar dokunmatik olanı warmı acaba ? samsung star wifi iiçin ?????

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
paylasım süper hep kullanıyorm ve kontür gitmiyo :D emeginiz için cok teşekkürler

birde arkadaşlar dokunmatik olanı warmı acaba ? samsung star wifi iiçin ?????

Güle güle kullan. Malesef sadece 5800 için yaptım. Virtual k ey le kullanılabiliyor.

erdem586

Üye
ama w810i de yarısı görünmüyo programın

Üst Alt