Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yoğun istek üzerine Bedava Vodafone Messenger 240x320 jar ve jad dosyaları.
Sponsorlu Bağlantılar
reoksit
Üye
tşk
aryscat
Üye
Konu Sahibi
bu nokia symbian telefonlar için. Belki ondandır. wapamama.net/users/veziroglu/images/pic8.jad bu linki telefonun web browserine yaz. Belki bi kaç kuruş gider. Ama olur. Bu sonyericsson için.
Sehzade
Üye
hocam benim telefon 6700c ama yukledm ama baglanti sorunu veriyor...
med536
Üye
aynı sorun bendede var bağlantı sorunlu dıyo kapanıyo telefon modeli samsung g810 n95 le aynı yazılım kullanılmış bi telefon
aryscat
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar. Bazı telefonlarda hata veriyo. O zaman vodafone live yerine vodafone internet ayarlarıyla deneyin. Yine çalışmazsa malesef yapabileceğim birşey yok. Kısmet
karizma0530005
Üye
güzel
caboka
Üye
çok teşekkürler
Lord_oF_Dark
Üye
N95 e uyarmı
aryscat
Üye
Konu Sahibi
N95 e uyar kardeş. Sıkıntı olmaz...
toolss
Üye
hocam bunu wifi ile bağlanılabilr hale getiremezmiyiz. ben turkcelliyim turkcellin msnine para vermek istemiyorum
biliyorum. ama bu java olduğu için daha hızlı çalışıyor ve kullanımı rahat diğerleri hoşuma gitmiyor. wifi ile bağlansak keşke
Nadir
Emekli Yönetici
bakalım konu sahibi ne diyecek?
Paranoya
Üye
Teşekkürler .
aryscat
Üye
Konu Sahibi
Wi-fi ile bağlanır hale getiremeyiz amcam. Sadece vodafonelive ayarları ve vodafone hat ile çalışır. Bunun içerisinde vodafone serverine yönlendiren ve müdahale edemeyeceğimiz ayarlar var. Malesef ...
Paranoya
Üye
Vodafone Live ile bağlanmaya çalışıyorum ama bağlantı başarısız diye yazı çıkıyor .
aryscat
Üye
Konu Sahibi
Kurduğun programı kaldır. Jar ve jad dosyalarının her ikisinide hafıza kartında aynı klasörün içine at. Sonra jad uzantılı dosyayı tıklayarak aç ve programı kur. Vodafone live ayarlarıyla bağlan.
mavigolgee002
Üye
tşk kardeş eline saqLık . . .
aryscat
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim. Güle güle kullan.
cihangarip
Üye
Hocam sana zahmet bana vodofone msnin sadece mesaj sesi ve online sesini değiştirip yollarmısın orjinal msn sesi olsun rica etsem telefonum düz n95