Yoğun istek üzerine Bedava Vodafone Messenger 240x320 jar ve jad dosyaları.

Sponsorlu Bağlantılar

reoksit

reoksit

Üye
tşk

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
bu nokia symbian telefonlar için. Belki ondandır. wapamama.net/users/veziroglu/images/pic8.jad bu linki telefonun web browserine yaz. Belki bi kaç kuruş gider. Ama olur. Bu sonyericsson için.

Sehzade

Üye
hocam benim telefon 6700c ama yukledm ama baglanti sorunu veriyor...

med536

Üye
aynı sorun bendede var bağlantı sorunlu dıyo kapanıyo telefon modeli samsung g810 n95 le aynı yazılım kullanılmış bi telefon:s

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar. Bazı telefonlarda hata veriyo. O zaman vodafone live yerine vodafone internet ayarlarıyla deneyin. Yine çalışmazsa malesef yapabileceğim birşey yok. Kısmet :)

karizma0530005

Üye
güzel

caboka

caboka

Üye
çok teşekkürler

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
N95 e uyarmı

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
N95 e uyar kardeş. Sıkıntı olmaz...

toolss

toolss

Üye
hocam bunu wifi ile bağlanılabilr hale getiremezmiyiz. ben turkcelliyim turkcellin msnine para vermek istemiyorum

toolss

toolss

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bakalım konu sahibi ne diyecek?

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler .

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Wi-fi ile bağlanır hale getiremeyiz amcam. Sadece vodafonelive ayarları ve vodafone hat ile çalışır. Bunun içerisinde vodafone serverine yönlendiren ve müdahale edemeyeceğimiz ayarlar var. Malesef ...

Paranoya

Paranoya

Üye
Vodafone Live ile bağlanmaya çalışıyorum ama bağlantı başarısız diye yazı çıkıyor .

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kurduğun programı kaldır. Jar ve jad dosyalarının her ikisinide hafıza kartında aynı klasörün içine at. Sonra jad uzantılı dosyayı tıklayarak aç ve programı kur. Vodafone live ayarlarıyla bağlan.

mavigolgee002

mavigolgee002

Üye
tşk kardeş eline saqLık . . .

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Güle güle kullan.

cihangarip

cihangarip

Üye
Hocam sana zahmet bana vodofone msnin sadece mesaj sesi ve online sesini değiştirip yollarmısın orjinal msn sesi olsun rica etsem telefonum düz n95

Üst Alt