Yoğun istek üzerine Bedava Vodafone Messenger 240x320 jar ve jad dosyaları.

Sponsorlu Bağlantılar

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Emeğin için teşekkürler !!!

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan kardeş

onur9099

Üye
arkadaşım ben programı indirdim telefonuma kurdum (6210 navigator) ama internet ayarlarını bir türlü beceremedim sanrım vodafone messenger diyor orada takılıyor bir bağlantı seçin diyor 2 seçenek var 1. vodafone wap 2.vodafone internet ikisinide denedim ama bir türlü giriş yapamadım takılıyor

58sivasli58

Üye
bedavamı vodafonlulara

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone lu lara bedava.LIVE yazıp 7048 e mesaj yollayarak veya vodafone müşteri hizmetlerini arayarat vodafone live ayarlarını isteyin. Onunla bağlanın.

cihangarip

cihangarip

Üye
Vodafone lu lara bedava.LIVE yazıp 7048 e mesaj yollayarak veya vodafone müşteri hizmetlerini arayarat vodafone live ayarlarını isteyin. Onunla bağlanın.
Ustam bana sozun vardı vodofone msn uyarı seslerini orjinal msn sesi yapacaktın , 2 dakika ayarlayıver sunu allah rızası için ustam yardımlarını bekliyorum..

hiper_john

Üye
artık giriş yapılmıyor MSN ' e sorun sadece bende mi?

şebeke problemi filan diyor.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
vodafone artık bu messenger ı kapattı... E buddy le anlaşmış sanırım. Bundan sonra bağlanamaya bilirsin...

daruga55

daruga55

Üye
Usta okudum baktım araştırdım ama bir türlü sorunumu çözemedim.
Sorun şu 6300 tel. var e-buddy yüklü msn ye giriyorum fakat online kişileri görmek istediğimde netten düşüyorum. java sorunundan bahsediyor bana. Vodafone kullanıyorum ve senin bu konunu ve diğer konunu inceledim ve uyguladım fakat o msn ile de hiç giremiyorum. açmıyor.

Lütfen yardım et çıldıracam yada bu telefonu kaldırıp atacam...

ßUr@k

ßUr@k

Üye
teşekkürler

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Usta okudum baktım araştırdım ama bir türlü sorunumu çözemedim.
Sorun şu 6300 tel. var e-buddy yüklü msn ye giriyorum fakat online kişileri görmek istediğimde netten düşüyorum. java sorunundan bahsediyor bana. Vodafone kullanıyorum ve senin bu konunu ve diğer konunu inceledim ve uyguladım fakat o msn ile de hiç giremiyorum. açmıyor.

Lütfen yardım et çıldıracam yada bu telefonu kaldırıp atacam...

kardeş 6300 veya vodafone e buddy programını hiç kullanmadım. Malesef ne desem yalan olur... Kullanan arkadaşlar varsa belki yardımcı olabilirler sana...

daruga55

daruga55

Üye
Yine de teşekkür ederim. Umarım hallederim bu sorunu...

McReiS

McReiS

Üye
saol kardeş tamda aradığım buydu

tekbiriseda

Üye
arkadaşlar telefonum samsung c3510 genoa..tlf ona program veya oyun fala yüklediğimde (hem telefonun kendi internetinden hemde bilgisayardan) çalıştırdığımda --geçersiz jar dosyası diyor jadlarda zaten açıolmıyor lütfen biri cavp yazsın..tşkk..

muzaffer93

Üye
kurdum acıom baglantı başarısız dio ama bundan önce giriodum bi yardım ols

avenw

Üye
way ortaam ya avea da söle kıayk bisey yapsa

mamala

Üye
bendediği gibi yaptım lakin ben wifi üzerinden ağlanmaya çalıştım çalıştıramadım ekrana vodafonun resmi geliyor sanırım vodafone bağlantı ayarlarımı yapmadığımdan açılmıyor bağlantı ayarlarınızı kontrol edinderim paylaşım içinn teşekkürler kardeş böle proğramlar zor bulunuyor daha fazlası var ise ve paylaşırsan sevinirim kolay gele

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
bendediği gibi yaptım lakin ben wifi üzerinden ağlanmaya çalıştım çalıştıramadım ekrana vodafonun resmi geliyor sanırım vodafone bağlantı ayarlarımı yapmadığımdan açılmıyor bağlantı ayarlarınızı kontrol edinderim paylaşım içinn teşekkürler kardeş böle proğramlar zor bulunuyor daha fazlası var ise ve paylaşırsan sevinirim kolay gele

Bu program vodafone un resmi programı gprs üzerinden vodafone live ayarlarıyla bağlanıyordu. Ama artık vodafone bu programa desteği kaldırdı. Yani artık kullanılamıyor malesef.

berk_e_58

Üye
süper

Silinen Üye 1929612

Silinen Üye 1929612

Kapalı Hesap
çok sağol dostum

Üst Alt