Ustam bana sozun vardı vodofone msn uyarı seslerini orjinal msn sesi yapacaktın , 2 dakika ayarlayıver sunu allah rızası için ustam yardımlarını bekliyorum..Vodafone lu lara bedava.LIVE yazıp 7048 e mesaj yollayarak veya vodafone müşteri hizmetlerini arayarat vodafone live ayarlarını isteyin. Onunla bağlanın.
Usta okudum baktım araştırdım ama bir türlü sorunumu çözemedim.
Sorun şu 6300 tel. var e-buddy yüklü msn ye giriyorum fakat online kişileri görmek istediğimde netten düşüyorum. java sorunundan bahsediyor bana. Vodafone kullanıyorum ve senin bu konunu ve diğer konunu inceledim ve uyguladım fakat o msn ile de hiç giremiyorum. açmıyor.
Lütfen yardım et çıldıracam yada bu telefonu kaldırıp atacam...
bendediği gibi yaptım lakin ben wifi üzerinden ağlanmaya çalıştım çalıştıramadım ekrana vodafonun resmi geliyor sanırım vodafone bağlantı ayarlarımı yapmadığımdan açılmıyor bağlantı ayarlarınızı kontrol edinderim paylaşım içinn teşekkürler kardeş böle proğramlar zor bulunuyor daha fazlası var ise ve paylaşırsan sevinirim kolay gele
