Yoğun istek üzerine Bedava Vodafone Messenger 240x320 jar ve jad dosyaları.

Sponsorlu Bağlantılar

Casy

Casy

Üye
çok sağol kardeş allah razı olsun tekrarda kusura bakma özür dilerim

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Allah sendende razı olsun. Güle güle kullan

Casy

Casy

Üye
Bu Program Çalışmıyor. 128x160 Olan Çalışıyordu. 240x320 Çalışmıyor Denedim Lütfen Çalışanını Bulursan Koyarmısın.:(

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Bu Program Çalışmıyor. 128x160 Olan Çalışıyordu. 240x320 Çalışmıyor Denedim Lütfen Çalışanını Bulursan Koyarmısın.:(

Kardeş senin denediğin telefon modeli neydi. infonda 5800 yazıyor ama sen başka bi modelde deniyorsun galiba. Telefon modeline göre ayar çekmek gerekiyor bazen. Ayar verip "vodafone internet" ayarlarıyla bağlanılıyor o zaman.

eçetin

Üye
dostum 6300 a göre olması gerekiyor 240x320 çözünürlük senin verdigin çalışmıyor 6300 a göre ayarlar mısın

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
dostum 6300 a göre olması gerekiyor 240x320 çözünürlük senin verdigin çalışmıyor 6300 a göre ayarlar mısın

Kardeş 6300 zaten vodafone live sitesine bağlanıp bedavadan indirebiliyor programı. Oradan dene istersen. Ben daha çok vodafone nin sitesinden indirmeyi desteklemeyen modellerle uğraşıyorum. Vodafone sitesinden abime messenger kurmamız 10 dakika bile sürmedi. Sende öyle yap bence. Şimdi yaparız burada olmaz sende uğraşırsın bende. Maşa varken elimizi yakmayalım. :)

kuatromen

Üye
Nokia 6120 classic programı kurdum ancak açtığımda Bağlantı Başarısız (38) yazıyor. Ayrıyetten ayarlarım vodafone live üzerine yapılmış durumda. Sorun ne olabilir? Servis mesajınıda almıştım vodafone live'in normal internete bağlanıyorum sorun yok ancak bu senin msn çalışmıyor açar açmaz bağlantı başarısız diyor.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6120 classic programı kurdum ancak açtığımda Bağlantı Başarısız (38) yazıyor. Ayrıyetten ayarlarım vodafone live üzerine yapılmış durumda. Sorun ne olabilir? Servis mesajınıda almıştım vodafone live'in normal internete bağlanıyorum sorun yok ancak bu senin msn çalışmıyor açar açmaz bağlantı başarısız diyor.

Senin sorun programı kurarken jad yerine jar dosyası üzerinden kurulum yapıldığında oluyor. Programı kaldırıp jad dosyası üzerinden kur. Muhtemelen problem çözülür.

kuatromen

Üye
Senin sorun programı kurarken jad yerine jar dosyası üzerinden kurulum yapıldığında oluyor. Programı kaldırıp jad dosyası üzerinden kur. Muhtemelen problem çözülür.

Kardeş benim telefona .jad dosyaları kurulmuyor. Ben pro'ları nokia ovi suite üzerinden bilgisayardan aktararak kuruyorum ancak .jad dosyasına tıklayıp yükle dediğimde program kabul etmiyor. uzantısını .jar yapıncada telefon uygulama hatası veriyor. Başka bir çaresi yokmu? Neden bağlantı hatası diyor anlamadım
telefonun işletim sistemini biliyorsundur umarım. s60 3rd edition feature pack 1

onukonuk

Üye
vodafon live anasayfasından da indirebilirsiniz vodafone zaten çok ucuz olduğu için çok az yazıyor cepözgürlülere beleş ama sadece dikkat!

kuatromen

Üye
Arkadaşlar s60 3rd edition telefonlara .jad (kısacası java programları) dosyası yüklenmez sizin dediğiniz şeyler s40 serisi telefonlar için bilmeyen varsa öğrensin ikincisi vodafonun desteklediği modellerin hemen hemen hepsi s40 model çok nadir s60 var onlardada zaten benim tel (6120 classic) yok. Lütfen şu olaya bi el atalım cep özgür abonesiyim ayrıyetten internetede bir kaç gündür beleş giriyorum ama messenger lazım. Lütfen arkadaşlar yardımcı olalım birbirimize

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim telefona .jad dosyaları kurulmuyor. Ben pro'ları nokia ovi suite üzerinden bilgisayardan aktararak kuruyorum ancak .jad dosyasına tıklayıp yükle dediğimde program kabul etmiyor. uzantısını .jar yapıncada telefon uygulama hatası veriyor. Başka bir çaresi yokmu? Neden bağlantı hatası diyor anlamadım
telefonun işletim sistemini biliyorsundur umarım. s60 3rd edition feature pack 1

Jad dosyası Jar dosyasının driver ı gibidir. Java destekleyen bütün telefonlar jad dosyasını destekler diye biliyorum. Jad ve jar dosyalarını aynı klasöre adlarını değiştirmeden koyup jad dosyasını tıkladığında jar dosyasını kurması gerekiyor. Sitelerden jar dosya yuklerken dahi aynı mantık işler. Olmazsa cep telefonu browser i ile adresine gir. Oradan yükleyebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

vodafon live anasayfasından da indirebilirsiniz vodafone zaten çok ucuz olduğu için çok az yazıyor cepözgürlülere beleş ama sadece dikkat!

Bu dosyaları vodafone sitesi tarafından desteklenmeyen yani indirmeye izin verilmeyen telefon modelleri için verdim ben.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar s60 3rd edition telefonlara .jad (kısacası java programları) dosyası yüklenmez sizin dediğiniz şeyler s40 serisi telefonlar için bilmeyen varsa öğrensin ikincisi vodafonun desteklediği modellerin hemen hemen hepsi s40 model çok nadir s60 var onlardada zaten benim tel (6120 classic) yok. Lütfen şu olaya bi el atalım cep özgür abonesiyim ayrıyetten internetede bir kaç gündür beleş giriyorum ama messenger lazım. Lütfen arkadaşlar yardımcı olalım birbirimize

Sen bunu nereden duydun veya öğrendin bilmem ama yanlış bilgi veriyorsun. Bütün symbian , windows mobile ... Işletim sistemleri java işletim sistemini veya en azından modülünu bünyesinde barındırır. Yani java program ve oyunları s60 lara yükleyebilirsin.

kuatromen

Üye
Bak güzel kardeşim ben sana anlatamadım galiba. .JAD dosyasını yüklemeye çalıştığımda ilk önce aşağıdaki 1.resim geliyor. Diğer resim ise .JAR dosyasını telefona kurduğumda normal kuruluyor ancak tıklayıp programı açtığımda bağlantı başarısız diyor resimdeki gibi. Ne yaptımsa olmadı birkaç gündürde cepten internete giriyorm knt düşmüyor. Bende hazır böyleyken msn kurayım dedim. Varmı başka tavsiyesi olan

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Bak güzel kardeşim ben galiba sana anlatamadım galiba. .JAD dosyasını yüklemeye çalıştığımda ilk önce aşağıdaki 1.resim geliyor. Diğer resim ise .JAR dosyasını telefona kurduğumda normal kuruluyor ancak tıklayıp programı açtığımda bağlantı başarısız diyor resimdeki gibi. Ne yaptımsa olmadı birkaç gündürde cepten internete giriyorm knt düşmüyor. Bende hazı böyleyken msn kurayım dedim. Varmı başka tavsiyesi olan

PC suite yerine Telefonu depolama modunda bağlayıp dosyaları hafıza kartına atıp dosya yöneticisinden kurmayı denedinmi. Olmaması çok mantıksız. Yorumlara bakarsan birkaç aksaklık dışında çoğu arkadaş kurup kullandı bu dosyaları. Yoksa yapabileceğim birşey yok malesef. bir şekilde yüklersen haberim olsun. Cidden kafama takılıyo sonra gece kalkıp düşünüyorum neden olmadı diye. :)

kuatromen

Üye
Allah razı olsun kardeş telefonun içindeki FExplorer ile girip açınca .JAD dosyasını kurdum kurarken bağlantı ne olsun dedi vodafone live seçtim ve şimdi sorunsuz çalışıyor :) yüzümü güldürdün en sonunda. Aynı havayı solumak işe yaradı
İşte buda kanıtı artık 6120 c'de çalışıyor

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeş telefonun içindeki FExplorer ile girip açınca .JAD dosyasını kurdum kurarken bağlantı ne olsun dedi vodafone live seçtim ve şimdi sorunsuz çalışıyor :) yüzümü güldürdün en sonunda. Aynı havayı solumak işe yaradı
İşte buda kanıtı artık 6120 c'de çalışıyor

Hadi hayırlı olsun... Çok sevindim. Artık yatabilirim. Sabah işe gidecem. Kendine iyi bak...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Teşekkürler...

burr_an

Üye
tesekkurler umarım çalısır...

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme çalışır. Güle güle kullan