Bu Program Çalışmıyor. 128x160 Olan Çalışıyordu. 240x320 Çalışmıyor Denedim Lütfen Çalışanını Bulursan Koyarmısın.![]()
dostum 6300 a göre olması gerekiyor 240x320 çözünürlük senin verdigin çalışmıyor 6300 a göre ayarlar mısın

Nokia 6120 classic programı kurdum ancak açtığımda Bağlantı Başarısız (38) yazıyor. Ayrıyetten ayarlarım vodafone live üzerine yapılmış durumda. Sorun ne olabilir? Servis mesajınıda almıştım vodafone live'in normal internete bağlanıyorum sorun yok ancak bu senin msn çalışmıyor açar açmaz bağlantı başarısız diyor.
Senin sorun programı kurarken jad yerine jar dosyası üzerinden kurulum yapıldığında oluyor. Programı kaldırıp jad dosyası üzerinden kur. Muhtemelen problem çözülür.
Kardeş benim telefona .jad dosyaları kurulmuyor. Ben pro'ları nokia ovi suite üzerinden bilgisayardan aktararak kuruyorum ancak .jad dosyasına tıklayıp yükle dediğimde program kabul etmiyor. uzantısını .jar yapıncada telefon uygulama hatası veriyor. Başka bir çaresi yokmu? Neden bağlantı hatası diyor anlamadım
telefonun işletim sistemini biliyorsundur umarım. s60 3rd edition feature pack 1
vodafon live anasayfasından da indirebilirsiniz vodafone zaten çok ucuz olduğu için çok az yazıyor cepözgürlülere beleş ama sadece dikkat!
Arkadaşlar s60 3rd edition telefonlara .jad (kısacası java programları) dosyası yüklenmez sizin dediğiniz şeyler s40 serisi telefonlar için bilmeyen varsa öğrensin ikincisi vodafonun desteklediği modellerin hemen hemen hepsi s40 model çok nadir s60 var onlardada zaten benim tel (6120 classic) yok. Lütfen şu olaya bi el atalım cep özgür abonesiyim ayrıyetten internetede bir kaç gündür beleş giriyorum ama messenger lazım. Lütfen arkadaşlar yardımcı olalım birbirimize
Bak güzel kardeşim ben galiba sana anlatamadım galiba. .JAD dosyasını yüklemeye çalıştığımda ilk önce aşağıdaki 1.resim geliyor. Diğer resim ise .JAR dosyasını telefona kurduğumda normal kuruluyor ancak tıklayıp programı açtığımda bağlantı başarısız diyor resimdeki gibi. Ne yaptımsa olmadı birkaç gündürde cepten internete giriyorm knt düşmüyor. Bende hazı böyleyken msn kurayım dedim. Varmı başka tavsiyesi olan

Allah razı olsun kardeş telefonun içindeki FExplorer ile girip açınca .JAD dosyasını kurdum kurarken bağlantı ne olsun dedi vodafone live seçtim ve şimdi sorunsuz çalışıyoryüzümü güldürdün en sonunda. Aynı havayı solumak işe yaradı
İşte buda kanıtı artık 6120 c'de çalışıyor
Teşekkürler...