Yoğun istek üzerine Bedava Vodafone Messenger 240x320 jar ve jad dosyaları.

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sana zahmet bana vodofone msnin sadece mesaj sesi ve online sesini değiştirip yollarmısın orjinal msn sesi olsun rica etsem telefonum düz n95

Bu günlerde internet kafeye gitmiyorum. Gidersem yaparım

Chotanaq

Üye
Kurduğun programı kaldır. Jar ve jad dosyalarının her ikisinide hafıza kartında aynı klasörün içine at. Sonra jad uzantılı dosyayı tıklayarak aç ve programı kur. Vodafone live ayarlarıyla bağlan.

Abi, dediğin gibi yaptım ama bağlantı kurulamadı diyor. Bakıyorum web'e girebiliyorum. Bağlantıda sıkıntı yok ama msn'de sıkıntı yapıyo. Sizce nedendir abi

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş. Galiba telefonun n73 . Sen bu programı direk vodafone dan indirebilirsin.

Buradaki yöntemleri dene. Geçenlerde forumda bi arkadaş vodafone un messenger i bitireceğini söylemişti. Ben şu an bu programı kullanmadığım için kesin bilmiyorum. Vodafone komple kapatmış olabilir messenger bağlantılarını. Bu linkdeki yöntemleri dene. Olmazsa bitmiş demektir.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
tşk.

arifenes

Üye
çok saol kardeş

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar. Güle güle kullanın. Iş gördüyse ne mutlu.

hiper_john

Üye
bunun diğer boyutları için yokmu ya :S ağlıcam şimdi

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Var kardeş benim konuların içine bak...

hiper_john

Üye
Var kardeş benim konuların içine bak...

hocam konuların nerde bi link versen kafayı yicem resize filan deniyorum olmuyor acele gerek bu bana :S

--------------- Ekleme ---------------

hocam benm telefon samsung L760 bunun ekran boyutunu nerden öğrencem öğrenince siz bu boyuta çevirirseniz her gün duacınız olurum yarın tatile çıkıyorum hemen gerek MSN bana

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
O telefonun ekran çözünürlüğü 240 320 . Burdakinin olması lazım.

Olmazsa adresini dene. Orada farklı ekran boyutları için olanlar var.

hiper_john

Üye
hocam verdiğiniz sitedeki sadece jad dosyası jar yok :S onu nerden bulcaz.

bi destek verin özelden msn atıl Allah rızası için tatile çıkmadan halletmem gerek

ha birde telefonun markası o değilmiş

Samsung J700 ' müş

tüm özellikleri burda var

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
wapamama.net/users/veziroglu/images/pic7.jad
Bu jad dosyasını cebe at. Telefonunun vodafone live ayarlarını yap. Java programlarının olduğu yere gir. Oradada vodafone live ayarlarını yap. Sonra bu jad dosyasını tıkla. Bağlantı istediğinde vodafone live seç. Program vodafone live sitesinden inip telefonuna kurulur. Güle güle kullan. Telefonun 128x160 bu arada

hiper_john

Üye
jad dosyasına tıklayınca jar bulunamadı diyor :S:S:S ya bi yardım edin lütfen

ya dünden beri soruyorum hiç yardım edecek bi kişi yokmu koca forumda

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda verdiğim adrese cep telefonundan girip kuracaksın ozaman. Bir iki kontör gider ... Sonra bedava

hiper_john

Üye
tamam oldu sağolasın boyut olduda şimdide msn'e giriyor

Açik konusmaniz yok
Kisi Listesi bos.

diyor ne yapmam gerek kişi listemin gelmesi için :S birde sizin verdiğiniz ile aynı fontta değil bu.

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
tamam oldu sağolasın boyut olduda şimdide msn'e giriyor

Açik konusmaniz yok
Kisi Listesi bos.

diyor ne yapmam gerek kişi listemin gelmesi için :S birde sizin verdiğiniz ile aynı fontta değil bu.

Bi kaç gir çık yap gelmesi lazım kişi listenin. Bu ücretsiz messenger olduğu için servis biraz dandik. Diğerleri biraz daha gelişmiş telefonlar için olduğundan font farkı falan olabilir. Kontör veya internet sıkıntın yoksa a girip ebuddy veya nimbuzz programlarını yüklersen servis biraz daha kullanışlı olur.

hiper_john

Üye
hocam kontor sıkıntım olduğu için bedava servis için dünden beri kafa yoruyorum. sizinkini kullandığımda ekran yarımdı ama giriş yapılıyordu fontlar filan düzgündü bu küçük ekranı indirdim tam ekranıma göre oldu fakat fontlar dandik ve kişi listesi yok. acaba sizinkinin boyutunu 128x160 piksel olarak ayarlayamazmısınız rica etsem?

kaç kere çıkış yapıp tekrar girdim fakat hala kişi listem yok :S

bi el atın 40 yıl köleniz olayım yahu :(

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş küçüğü büyütebiliyorum ama büyük küçültülemiyor. Kusura bakma.

ceskin

Üye
harıkasın ya gunlerdır arıyorum bulamadım olmuyor daha dogrusu.cuk oturdu valla.bende bısey ekleyım belkı herks bılıodur bı ben bılmıyormdur ama genede dıyım vırus prog. acıkken hata verıyo bılgınız olsun msn calısıo sorunsuz.tek sorum vodafn lıve den baglanınca faturaya yansıyormu bıde neye gore yansıyor.cok tesekkur ederım saygılar..

aryscat

aryscat

Üye
    Konu Sahibi
harıkasın ya gunlerdır arıyorum bulamadım olmuyor daha dogrusu.cuk oturdu valla.bende bısey ekleyım belkı herks bılıodur bı ben bılmıyormdur ama genede dıyım vırus prog. acıkken hata verıyo bılgınız olsun msn calısıo sorunsuz.tek sorum vodafn lıve den baglanınca faturaya yansıyormu bıde neye gore yansıyor.cok tesekkur ederım saygılar..

Bağlanıyorsa faturaya yansımaz

Üst Alt