ChavRash
Emekli Yönetici
... ben Uçak yada ulaşım parasından yakınmıyorum yanlış anlamışsın 50-100 ün hesabını yapan biri değilimdir...

Kars'a da beklerim Ozancım... Hepinizi ...

... ben Uçak yada ulaşım parasından yakınmıyorum yanlış anlamışsın 50-100 ün hesabını yapan biri değilimdir...

Kars'a da beklerim Ozancım... Hepinizi ...![]()
önce biz çagırdık bize ne
Negative praetor van hoijdonk grafix![]()
Nazy gelir zaten yaa naz yapmaz okadir zaten korkar bizim oklavadan
![]()
isteriz isteriz isteriz toplan geltopla herkesi bebeim
gelsinler yaaaaaa
![]()
Güzel güzel, gelenler var görünüyor yine bayağı
İnş gelirlerVan_hoijdonk ile praetor dan neden ses yok anlamadım![]()
esmer yöneticiyi de buluşmada görmek isteriz![]()
Doğuştan bahsetmiyorumPraetör
![]()
daha esmer, çifte kavrulmuş![]()
Doğru biliyorsun Diablos. O kadar da esmer değilim.DiaBLoS™;1251897' Alıntı:Alalala doğuş daha esmer biliyorum
Ata esmer olarak bilmiyordum pek
O zaman onun resimleride bol olsun..
Yok be Ali, bizim aramızda hem alınacak gücenilecek bir şey olamaz hem de ortada alınacak-gücenecek bir şey de yok.preator belkide telefon görüşmemizden dolayı konuya bile yaklaşmıyordur
birazcık sitem ettimde ona![]()
Nazy salih ve Doğuş yanımızda gelip gelmemek insiyatifinize kalmış artık, biz ikna etmeye çalıştık ama iknayla nereye kadarki ... Pazar cevahir 13:00 ... Atanın bizi bu kez kıracağını hiç sanmıyoruz kırarsa bizde onun prensesini ( kedisini ) kaçırırızBuluşmanın çok güzel olucağı daha başından belli belli bence
![]()
![]()
![]()

arkadaşın yorumuna içtenlikle katılıyorumŞimdi Ozan'la da görüştük arkadaşlar buluşma işi ciddi iştir. Dün konu açıp 2 gün sonraya gün verilmez. 3 hafta sonrasını yazarsın herkes kendini ayarlar. Gelmeyi isteyen insan o tarihe uydurur kendini, diper kişiler 1 kişiye değil tarihe uyar. Burada kişiye göre hareket edilmiş oluyor.
Örneğin benim haftasonu işim var, Ozan diyor uçak çok pahalıya patlıyor. Ama 20 gün sonra olsa ben kendimi ayarlarım, Ozan şimdiden uygun bilet alır. Burak gelir demiş salih ama burak ameliyat oldu şuanda dışarı çıkamaz. Bunlar sadece birer örnek.
Benim düşüncem budur. Bu şartlarda ben gelemeyeceğim, muhtemelen Ozan'da gelemeyecek. Kalacak yer ayarlaması, uçak bileti vs kolay işler değil.
Ayrıca buluşma denilen olayda o konuya girip geyik yapılmaz burası msnden daha kötü olmuş. Biraz ciddi olmak gerekir bu tarz konularda... Kimin geleceği kimin gelmeyeceği belli değil 4 sayfa konu okuduk.
İyi akşamlar...
Evdeyim bende çok eğlenceli bi buluşma çok renkli geçti Benim gene firarım oldu amaBowling oynamaları gerçekten sıkıcı geldi bana İlgi istiyom
![]()
Herkese teşekkürler özellikle grafix ve salih buluşma boyunca çok hahrımı çektiler . . . Teşekkürler arkadaşlar

2 saat sonra da ben evdeyimAhmet seni merak ediyordu doğuş hemen ayrılmasaydın keşke..
Ama çok önemli işim çıktı.