Yoğun istek üzerine - 9. istanbul buluşması - 22 Şubat, Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de diyorum günlerdir neden kulaklarım çınlıyor.

Negative praetor van hoijdonk grafix :)
Nazy gelir zaten yaa naz yapmaz o :ehe kadir zaten korkar bizim oklavadan :ehe
isteriz isteriz isteriz toplan gel :D topla herkesi bebeim :D gelsinler yaaaaaa :agla
Güzel güzel, gelenler var görünüyor yine bayağı:)
İnş gelirlerVan_hoijdonk ile praetor dan neden ses yok anlamadım :)
esmer yöneticiyi de buluşmada görmek isteriz :)
Doğuştan bahsetmiyorum :) Praetör :ehe
daha esmer, çifte kavrulmuş :P:
DiaBLoS™;1251897' Alıntı:
Alalala doğuş daha esmer biliyorum :)
Ata esmer olarak bilmiyordum pek :)
O zaman onun resimleride bol olsun..
Doğru biliyorsun Diablos. O kadar da esmer değilim.
preator belkide telefon görüşmemizden dolayı konuya bile yaklaşmıyordur:ehe
birazcık sitem ettimde ona:mahcup:
Yok be Ali, bizim aramızda hem alınacak gücenilecek bir şey olamaz hem de ortada alınacak-gücenecek bir şey de yok.
Nazy salih ve Doğuş yanımızda gelip gelmemek insiyatifinize kalmış artık, biz ikna etmeye çalıştık ama iknayla nereye kadarki ... Pazar cevahir 13:00 ... Atanın bizi bu kez kıracağını hiç sanmıyoruz kırarsa bizde onun prensesini ( kedisini ) kaçırırız :ehe Buluşmanın çok güzel olucağı daha başından belli belli bence :) :) :)

Arkadaşlar provam Bostancı'da saat 13:00'da ve ekme şansım yok zira haftada bir gün katılabiliyorum ve çok yoğun geçiyor.
Bilmem anlatabildim mi :)
Ama yüreğim sizlerle!
Güzel bir buluşma olacağından şüphem yok.
Ekleyeceğiniz fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Not: Konuya geç cevap verdiğin için kusura bakmayın lütfen.

xkadir61

xkadir61

Üye
gene ektin bizi!, helal olsun sana:nono:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kadirciğim ekmek, geliyorum deyip gelmeyerek olur, benim gelmem zaten çok düşük bir ihtimal olduğundan cevap bile veremedim şimdiye kadar...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
saat gece 5,30 da eve geldim, 11 saat çalıştık, mc donald's da kural gereği 15 gün içinde işten çıkmış sayılmıyoruz, son kez gittim çağırdıkları için.. Yorgunluktan da öldüm sağolsunlar.. 50 dk sonra evden çıkarım büyük ihtimal :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bugün buluşuyorsunuz sanırım ,,hepinize ii eğlenceler arkadaşlar...Ben burda kurudum wallahi hiç canlılık yok olacktım şimdi izmirde:(neyse tekrar tekrar ii eğlenceler diliyoum.

[ALPERTUNGA]

[ALPERTUNGA]

Üye
Şimdi Ozan'la da görüştük arkadaşlar buluşma işi ciddi iştir. Dün konu açıp 2 gün sonraya gün verilmez. 3 hafta sonrasını yazarsın herkes kendini ayarlar. Gelmeyi isteyen insan o tarihe uydurur kendini, diper kişiler 1 kişiye değil tarihe uyar. Burada kişiye göre hareket edilmiş oluyor.

Örneğin benim haftasonu işim var, Ozan diyor uçak çok pahalıya patlıyor. Ama 20 gün sonra olsa ben kendimi ayarlarım, Ozan şimdiden uygun bilet alır. Burak gelir demiş salih ama burak ameliyat oldu şuanda dışarı çıkamaz. Bunlar sadece birer örnek.

Benim düşüncem budur. Bu şartlarda ben gelemeyeceğim, muhtemelen Ozan'da gelemeyecek. Kalacak yer ayarlaması, uçak bileti vs kolay işler değil.

Ayrıca buluşma denilen olayda o konuya girip geyik yapılmaz burası msnden daha kötü olmuş. Biraz ciddi olmak gerekir bu tarz konularda... Kimin geleceği kimin gelmeyeceği belli değil 4 sayfa konu okuduk.

İyi akşamlar...
arkadaşın yorumuna içtenlikle katılıyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hele şükür eve geldim tam 2,5 saat İETT otobüsü bekledik :)

Solamente

Üye
Evdeyim bende çok eğlenceli bi buluşma çok renkli geçti Benim gene firarım oldu ama :) Bowling oynamaları gerçekten sıkıcı geldi bana İlgi istiyom :ehe :ehe Herkese teşekkürler özellikle grafix ve salih buluşma boyunca çok kahrımı çektiler . . . Teşekkürler arkadaşlar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
2 saat sonra da ben evdeyim :) Ahmet seni merak ediyordu doğuş hemen ayrılmasaydın keşke..

Solamente

Üye
Hıh bak bu güzel olmuşşş :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Evdeyim bende çok eğlenceli bi buluşma çok renkli geçti Benim gene firarım oldu ama :) Bowling oynamaları gerçekten sıkıcı geldi bana İlgi istiyom :ehe :ehe Herkese teşekkürler özellikle grafix ve salih buluşma boyunca çok hahrımı çektiler . . . Teşekkürler arkadaşlar

En güzel yanı Bowling'di bence.:)

2 saat sonra da ben evdeyim :) Ahmet seni merak ediyordu doğuş hemen ayrılmasaydın keşke..

Ahmet Abimin olduğunu bilsem gelirdim, çok üzüldüm:( Ama çok önemli işim çıktı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Resimleri atın gari...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
yükleniyor..

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşlar fotoğrafları şuan rapidshare'e upload ediyorum. sonrasında rötüşlar için salihe linki vereceğim, artık o yeni konu açıp siteye yükler.

Pure Life

Pure Life

Üye
yaa keske asansörde resim çekseydik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sende mi gittin AyşegüL?

Pure Life

Pure Life

Üye
ewet:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt