Yoğun istek üzerine - 9. istanbul buluşması - 22 Şubat, Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sahli buda ertelenirse bir daha gelmem söyleyeyim.

Solamente

Üye
doğuş senle aynı fikirdeyim kimseye bi baskı kurulmuyo sadece ufak küçük bi buluşma :) gelen gelir gelmezlersede biz yine buluşuruz ;)

Nazy

Nazy

Üye
Şimdi Ozan'la da görüştük arkadaşlar buluşma işi ciddi iştir. Dün konu açıp 2 gün sonraya gün verilmez. 3 hafta sonrasını yazarsın herkes kendini ayarlar. Gelmeyi isteyen insan o tarihe uydurur kendini, diper kişiler 1 kişiye değil tarihe uyar. Burada kişiye göre hareket edilmiş oluyor.

Örneğin benim haftasonu işim var, Ozan diyor uçak çok pahalıya patlıyor. Ama 20 gün sonra olsa ben kendimi ayarlarım, Ozan şimdiden uygun bilet alır. Burak gelir demiş salih ama burak ameliyat oldu şuanda dışarı çıkamaz. Bunlar sadece birer örnek.

Benim düşüncem budur. Bu şartlarda ben gelemeyeceğim, muhtemelen Ozan'da gelemeyecek. Kalacak yer ayarlaması, uçak bileti vs kolay işler değil.

Ayrıca buluşma denilen olayda o konuya girip geyik yapılmaz burası msnden daha kötü olmuş. Biraz ciddi olmak gerekir bu tarz konularda... Kimin geleceği kimin gelmeyeceği belli değil 4 sayfa konu okuduk.

İyi akşamlar...
2 ay öncesinden yapılan buluşmalar bile pert oluyor
bunun ciddiyetle yada kendini ayarlıyabilmekle alakası yok diye düşünüyorum
Ozanın katıldığı buluşma 4 - 5 gün öncesinden belliydi
buna rağmen az kişide olsa bir araya geldik
belkide bu buluşmaya 3 - 4 ay öncesinden düzenlenmiş buluşmalardan daha fazla kişi gelebilir:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ali o buluşma değildi ki. Ozan istanbula geldi ve biz yönetimdekilere haber verdik. Biraz özel bir buluşmaydı o, siteye haber verilmesi gereken bir durum değildi. ;)

Nazy

Nazy

Üye
Ali o buluşma değildi ki. Ozan istanbula geldi ve biz yönetimdekilere haber verdik. Biraz özel bir buluşmaydı o, siteye haber verilmesi gereken bir durum değildi. ;)
hmm anladımm
ama kısa süre önce haber verilmiş buluşmalarda gayet başarılı olabiliyor
umuyorumki buda onlardan biri olur:)

Pure Life

Pure Life

Üye
yaaa hiçmi ayarlayamazsın kendini:(
bana çay sözün var unutma:ehe

hem ben o atkılardan bir tane daha alayım teslimatıda bu pazar cevahir de yapalım:D

Ozan

Ozan

Admin
Ahmet ben Uçak yada ulaşım parasından yakınmıyorum yanlış anlamışsın 50-100 ün hesabını yapan biri değilimdir benim problemim geçen hafta da birtakım özel işlerden dolayı ektiğim dersleri telafi etmem gerektiği, aksi takdirde telafi haftaiçine kalıyor ve iş trafiği çok sıkışıyor yani olmuyor.

Bu bahsedilen tüm isimler pazar günü gelebilecekse bende gelirim yapacak birşey yok ama gelemiyorlar, o yüzden tam olması amacıyla ileri tarihe bulusma zamanı verilebilir yada gelen giden kesin olarak belliyse yazar mısınız şuraya bir düşünelim.

Pure Life

Pure Life

Üye
ben,pınar,salıh,kadır,ali,serkan,doğuş bunlar kesin geliyor ata ve soneri tehdit ve santajla belki getıririz ama sen mutlaka gel arkadaşım :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
soneday mı soner ? kadirşinas'ı özellikle davet ettim :ehe washingtondaymış..

xkadir61

xkadir61

Üye
şu iş bir neyleşse, iyi olacak.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
iii Eğlenceler Arkadaşlar...

Nazy

Nazy

Üye
aslında kadir tabuyu getirsemi?:)

Solamente

Üye
Nazy salih ve Doğuş yanımızda gelip gelmemek insiyatifinize kalmış artık, biz ikna etmeye çalıştık ama iknayla nereye kadarki ... Pazar cevahir 13:00 ... Atanın bizi bu kez kıracağını hiç sanmıyoruz kırarsa bizde onun prensesini ( kedisini ) kaçırırız :ehe Buluşmanın çok güzel olucağı daha başından belli belli bence :) :) :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Kesin gelemeye çalışaçağım. Sahli ile buluşuruz zaden o bırakmaz beni:)

Pure Life

Pure Life

Üye
ozan bak yazanların hepsı gelıyor

Solamente

Üye
Gelmeyenler çok kıskanıcak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt