YGS - LYS ikilisi

Sponsorlu Bağlantılar

Sınav Zorlukları

• Kullanılan toplam oy
    5

Karavelaa

Üye
Vay be sıralamalar alt üstü oldu desenize :D
ygs'de bu sene ilk 10 bin içine giren 4 arkadaşımla konuştum. hepsi zor diyordu
Sence ileride ne olur.Herkes YGS'denmi girmeye çalışacak.Yoksa seneyemi kalacaklar.Ben YGS'den başvurcam sıralama ne olur.

Mert

Mert

Üye
Vay be sıralamalar alt üstü oldu desenize :D

Sence ileride ne olur.Herkes YGS'denmi girmeye çalışacak.Yoksa seneyemi kalacaklar.Ben YGS'den başvurcam sıralama ne olur.
çok az bi kısmın sıralaması büyük ölçüde oynar geri kalan kısım yine artı eksi 1000 oynar. ne benim dönemimde ne de tanıdığım alt dönemlerde ygs'den tercih yapmak isteyen yoktu o yüzden çok bilmiyorum o piyasayı. ama kendi adıma cevap vereyim ygs'den tercih yapacağıma mezuna kalırdım.

Karavelaa

Üye
çok az bi kısmın sıralaması büyük ölçüde oynar geri kalan kısım yine artı eksi 1000 oynar. ne benim dönemimde ne de tanıdığım alt dönemlerde ygs'den tercih yapmak isteyen yoktu o yüzden çok bilmiyorum o piyasayı. ama kendi adıma cevap vereyim ygs'den tercih yapacağıma mezuna kalırdım.
Nedenki.Abicim bu eğitim sistemi yanlışlığı bizi bu yönteme sürüklüyor.İTÜ veya ODTÜ den mezun olmadıkça KPSS çalışaksın bu şart gibi birşey.Bende olmadığı için YGS den direk meslek alımına gitmeyi planlıyorum

Mert

Mert

Üye
Nedenki.Abicim bu eğitim sistemi yanlışlığı bizi bu yönteme sürüklüyor.İTÜ veya ODTÜ den mezun olmadıkça KPSS çalışaksın bu şart gibi birşey.Bende olmadığı için YGS den direk meslek alımına gitmeyi planlıyorum
ben de mağduruyum bu eğitim sisteminin sınav sisteminin. devlet okullarında okudum hep, biliyorum nelerin olduğunu. 6. sınıftan beri hayatımızın değişeceğini söyledikleri sınavlara girdim. ama hiçbir zaman sistem beni buna sürüklüyor diye kaderime razı gelmedim. lisenin ilk üç yılını boş harcadım bu bi hataydı evet ama son sene ailemin, öğretmenlerimin emeklerini her şeyin üstünde tuttum . günün 14 saati sürekli beraber olduğum insanlarla birbirimize yardımcı olduk, ailemden daha yakındı bana o insanlar. zaten geri kalan 10 saat de evde uyumak ve yemek için geçen zamanlardı. bu zorlu geçen ayların sonunda ben ve o arkadaşlarım şuan yukarıda yazdığın okullarda okuyoruz. sene içinde biz de aynı böyle sisteme sövüyorduk. başka bi konuda yazmıştım sana hatırlıyor musun bilmem, elinden geleni yapmak yeterli değil daha ötesini yapacaksın diye. 2 milyon kişinin üniversiteye yerleşmek için girdiği bu sınav olmak zorunda ve insanları ayırmak zorunda.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
    Konu Sahibi
Matematik zordu falan ama fen çok kolaydı. Sizce nasıldı? :D
Çok mutluyum lan sınav kolaydı :D :ehe :tebessüm:

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
    Konu Sahibi

Karavelaa

Üye
Kardeş sen naptın ya birde ygs kötü geçti.Çalışmadım felan bizimi kandırdın sen ya ? :off:

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen naptın ya birde ygs kötü geçti.Çalışmadım felan bizimi kandırdın sen ya ? :off:
Dershanede ne gördüysek o :D Fazlası yok :D Sözel olan sevgilimden daha fazla yapmışım edebiyat - coğrafyada :ehe :D

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
    Konu Sahibi
Hangi üniversiteyi tutturdunuz?
Ben İstanbul Üniversitesi Fizik tutturdum :ehe