2014 YGS-LYS

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy ve UpOneTR
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
İyi puan yapmışsın. Bize bu sene gösterilmeyecek çok yanlış yaptılar. Ben alıp Ygs ye giriyormuş gibi bakamıycam kaç puan, kaç net yaptım diye. İşim zor.

Kesinlikle saçmaladılar. Allah sonumuzu hayır etsin.

Konu LYS ile ilgili bilgiler eklenerek güncellenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
hardal00

hardal00

Üye
Ee konya imamhatipli ciktimi birinci okadar konustun calistim felan dedinde ortada ic acici goruntu yok sanki :)

0MG90

0MG90

Üye
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Ee konya imamhatipli ciktimi birinci okadar konustun calistim felan dedinde ortada ic acici goruntu yok sanki :)

Pardon hakaret etmemek için zor tutuyorum kendimi. İmam Hatip'ten bana ne? Onu söyleyen kişi ben değildim. Bunu anlamakta zorluk çekiyorsunuz sanırım. Eski sayfalara bir göz gezdirip kimin ne dediğine iyi bakın bence.

Ayrıca sıralamamdan gayette memnunum. Sınav sırasında çok heyecan yaptım ve bunun bile gelmeyeceğini düşünmüştüm

Onu diyen arkadaş da şu:

hardal00

hardal00

Üye
Konularin direk sonu geldiginden sen sanmisin o adami bulmaya gidiyorum ben seninde yolun acik olsun :)

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
Ccihat67

Ccihat67

Üye

Önemli olan katılmaktı :smartass:

• Beğen
Tepkiler: hardal00 ve MCR Killjoy
hardal00

hardal00

Üye
Abi sabah sabah yarildim ya :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Türkçe'den mak. yedi yanlış bekliyordum da Sosyal Bilgiler'de on bir yanlış çıkması canımı sıktı doğrusu. Yanlışları görememek ayrı bir can sıkıcı nokta

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
LYS matematik nasıldı arkadaşlar?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
iğrençti : /

kaç soru yaptın mat ve geo toplam

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
iğrençti : /

kaç soru yaptın mat ve geo toplam

Batırdım. Sınavdan önce denemelerde sadece 38-39 matematik neti yapıyordum. Sınava bi girdim, heyecandan her şeyi unuttum. 17 mat 15 geometri işaretledim o derece. Bütün emeklerim boşa gitti. Sınav esnasında ağlayacaktım hatta.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
aynen neden oluyor bende özel ders fln aldım dersane netlerinden yarı yarıya az yaptım sınavda bide yan sıradaki çocuk kusmaz mı valla tam oldu : /

iğrençti bide sınavı bırakamaz sınıf leş gibi koktu herkes burnunu kapatarak çözdü sonra tam kendine geldi derken 5 dk sonra bidaha kusunca benim moral sıfırlandı

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Kötü olmuş ya. Bir şey de diyemezsin çocuğa sonuçta hayatı bağlı sınava. Kalk git deseler sınavı iptal olacak. Vallahi rezil bir sistem ya. O kadar moralim bozuldu ki sınav sonrası anlatamam. Emeklerimin karşılığını alamadığıma mı yanayım neye yanayım şaşırdım.

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Takipçi Satın Al

Üst Alt