Yeter Artık!

Sponsorlu Bağlantılar

Caldere Geri Gelsin Mi?

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Yeter Artık!
kusura bakma negative yine senin admin paneline girmek zorunda bırakıcam ama artık beninde alın aranıza ya:( artık biraktim o siteleri yemin ederim.maxicep'siz net hayatı geçmiyor eskiden ne güzel maxide arkadaşlıklarım vardı banlanma sebebim olan siteyi satın aldım ve sitenin yayın konusu değiştirdim sırf maxicep taklidi olduğundan dolayı lütfen ya banımı kaldırın yada bu profilden devam edeyim:(

dhei

Üye
Bence kesinlikle haklı ve ona katılıyorum! Lütfen istediklerini yapınız! Ayrıca siteyi özenti olmasın diye konusunu vb. değiştirdi!

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Yukardaki arkadas sitemdeki adminlerden birisi ben yazmadım isteyenler ip numara bakabilir ;)

iremm

iremm

Üye
:allalla:

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Caldere ;)

huhucu

huhucu

Üye
gelin lütfen çok sağlam paylaşımlar var maxicep te

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bence kesinlikle haklı ve ona katılıyorum! Lütfen istediklerini yapınız! Ayrıca siteyi özenti olmasın diye konusunu vb. değiştirdi!

Kardeş nerden tanıyorsun bismillah..Daha bugün üye olmuşsun ve ilk mesajın buraya..İnandırıcı değil. :oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
kusura bakma negative yine senin admin paneline girmek zorunda bırakıcam ama artık beninde alın aranıza ya:( artık biraktim o siteleri yemin ederim.maxicep'siz net hayatı geçmiyor eskiden ne güzel maxide arkadaşlıklarım vardı banlanma sebebim olan siteyi satın aldım ve sitenin yayın konusu değiştirdim sırf maxicep taklidi olduğundan dolayı lütfen ya banımı kaldırın yada bu profilden devam edeyim:(

Güzel bir nick 6630forever... burdan devam et işte.. maxicep herkese açık.. banın sürekli ise açılmayacak.. samimi isen bu nick ile de maxicep te yerini alırsın.:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hadi bu nickini yakalamıştık ama görmeyelim şimdilik, kopyalama işlemine (genel hırsızlık) devam ettiğinde bu da banlanır.

Kleptomani düzeltilemeyen bir hastalıktır. ;)

sancak_izmir_35

Üye
:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:nargile:

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
arkadaşlar ceza aldıysa kalkmayacaktır tabi yeni nickinle devam et:oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
:bilmem::bilmem::bilmem:caldere ismi çok tanıdık geldi....:hmmm

CK1991

CK1991

Üye
yeni nickinle maxicepte aktif olabilirsin :allalla:

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1200941' Alıntı:
Kardeş nerden tanıyorsun bismillah..Daha bugün üye olmuşsun ve ilk mesajın buraya..İnandırıcı değil. :oke:

Sitemdeki Adminlerimden Biri Ve Dediklerini İspatlayabilirim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tamam kardeş ;) Sağolasın açıklama için..Hakkında hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt