Şehriyar kimdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Android kullanicilari icin bilgili ve tercubeli bir modder birisin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Şehriyar


Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Naber bea görüşemiyoz :D

geçen sene gececilerde hep beraberdik. Yarbaydı sanırım bi rütbe konusunda mod da olucam göreceksiniz falan demişti, nasipmiş oldu :D

benim kadar olmasın (:smartass:) çok canayakındır. Avatarları çok güzel olur. Android bölümüyle baya uğraşıyo sağolsun. O kadar dağıtmaya çalıştım yine de düzeltti adam etti oraları :ehe

:op:

İyidir ne olsun senden naber :D

Ben o sözü binbaşı olunca söylemiştim :ehe
Ee ne de olsa azimle .... Neyse azimli olmak lazım işte :ehe

Sadece ben değil yahu takım arkadaşlarımı da görmezden gelmeyelim hep beraber karşı koyduk sana :ehe
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)

Ben onu Sehriyar olarak tanıdım. Nickini Şehriyar yapınca ağzını burnunu kırasım gelmişti itiraf ediyorum :ehe

Kendime çok yakın gördüğüm nadir forum arkadaşlarımdan :hmmm Yaptığı esprilerin, kurduğu mantıklı cümlelerin üstüne tanımam. Şu ana kadar ortaya koyduğu ve katılmadığım hiç bir fikri olmadı. Severim fazlaca. Cana yakın biri. Canım o benim :tebessüm:

Hatta artık daha yakın olacağız. Hakkında bir kaç planım var :eller:
:sarıl:
Ama aslı şehriyar ben napiyim :D Türkçe karakterle uğraşmak istemediğimden öyle almıştım e postayla giriş özelliği gelince değiştirdim hemen :)

Teşekkür ederim:D Ne kadar iyi insanmışım ben be :ehe
Ne planıymış o korkutma beni :aman2:
harika bi admin ( abi pek tanımıyom yağ çekiyom anlıyacanız :D )

Yanlış kişiye yağ çektin be :) Benim ne bi faydam ne de zararım olur sana admin değilim ben :)
Fazla tanımam ama bana i9003 rootunda ilham ve universal root veren kişi :D Kişilik ve konuşma olarak düzeyli , olgun , kararlı ve net birisi. Fazla esprili konuşmayı sevmiyor galiba yada esprili konuşması için konuştuğu kişiyle arasında biraz zaman geçmesi gerekiyor :) Forumda herhangibir saçma hareketini veya bi tartışmışlığını görmediğim çok nadir kişilerdendir.

Ayrıca nickini her görüşüm okuyuşum ve imzasını her görüşümde bana birşeyleri ilham eder ve içime bi ferahlık gelir (sebebini bilmiyorum :bilmm: )

Ayrıca bir gün rapçi olursam nickimi şehriyar koyacam :oke: :D

Teşekkür ederim :) Esprili konuşmayı severim :) Malzeme çıktığı sürece :ehe
Saçma hareketim vardır belki eskilerden kalma onları bilmem de tartışmışlığım sadece bir kere oldu. O da Hasan abiye sayıp söven bir adam vardı. Ona adam ol demiştim. Tartışmaya dahil olduğum için 3 puan almıştım :) Aylarca utana utana taşıdım o puanı..

Onca hakaret ve küfür karşısında Hasan abinin soğukkanlı tutumunu koruması hoşuma gitti. Ben de onu örnek aldım kendime ve akıllandım. Sonra da zaten herhangi bir tartışmada orta yolu bulmayı ya da gerektiği yerde durmasını bildim..

Nickime büyü yaptırdı Ozan abi.. Okuyanlara ilham gelsin konu açsın falan diye :ehe

Ayrıca şehriyar benim :zzz: Toplatırım albümlerini bak telif hakkını alıpta..

Android kullanicilari icin bilgili ve tercubeli bir modder birisin.
Teşekkür ederim abicim :)
Kendi çapımda yapıyorum bir şeyler :) Ama modlama konusunda senin eline su dökemem :oke:
 
CABBAR

CABBAR

Üye
Profil resmine eğilerek saygı duyduğum birisi :) harici tanımıyorum ama nick'i de çok güzel. Umarım tanışırız. Doğuş gibi sohbetlere pek katılmıyorsun sanırım gizemli birisisin
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Profil resmine eğilerek saygı duyduğum birisi :) harici tanımıyorum ama nick'i de çok güzel. Umarım tanışırız. Doğuş gibi sohbetlere pek katılmıyorsun sanırım gizemli birisisin

Olabilir :stres:
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Biraz ben anlatıyım da tanıyın beni :)

2007den bu yana forumdayım. Yani 7.sınıftan beri :)
Tabi sürekli aktif değildim, çoğu kişi gibi ben de sadece içerik indirmek için başlattım maxicep maceramı..
Sonraları öylesine beğendiğim birkaç programı paylaşıyordum.. Yavaş yavaş ısınmaya başlamıştım. Artık cfw falan yüklüyordum kendi kendime. Sürekli cfw işiyle uğraşıyordum tekrar tekrar yüklüyordum format atıyordum falan.. Sonradan her seferinde programları baştan yüklediğim için sıkıntı olmaya başlamıştı. Bende windowstaki gibi bazı programları bir araya getirdim ve All İn One bir paket yaptım. Bu paketteki programlardan sadece istediğinizi işaretleyip kurabiliyordunuz..
Hatta konuya burdan bakabilirsiniz. Duygulandım şimdi somuru:

Sonradan arkadaşlarım bir forum kurmak istediler ve benim de bu işlerden anlayacağımı söyleyip yardım istediler. Anlıyormuşum demek ki :D Onlara bir vbulletin forum kurdum Seo optimizasyonu tasarımı falanıydı filanıydı derken baya geleceği parlak bir site olmuştu. Google pagerank değerleri gün geçtikçe yükseliyordu ve yapılan aramalarda site ilk sayfada gittikçe üst sıralara çıkıyordu.. Her şey iyi güzel gidiyordu fakat bir gün admin paneline giriş yapamadığımı farkettim. Site benim üzerime değildi. Sunucu parası vermiyordum fakat tüm emek benimdi. Ben sitede en üst düzey yetkilere sahip kişiydim. Neyse.. Bir baktım yetkiniz yok diyor.. Ne oldu diye sorduğumda hiç para vermediğimi söyleyip beni yönetimden attıklarını söylediler. Tamam dedim ve ayrıldım. Sitenin tüm google optimizasyonunu ben yaptığım için site de benim google hesabıma kayıtlıydı. Ben de tüm önbelleği silip siteyi google'dan kaldırdım. Benim gidişimle de site battı zaten. Defalarca yalvardılar hiç para vermeden devam edeceğimi, reklamlardan da pay vereceklerini söylediler fakat kabul etmedim. Böylelikle o macera da sona erdi. Bi daha da site açmakla falan uğraşmadım.
Bu süreç içerisinde de Maxicep'ten ayrı kaldım.
Üstüne üstlük bir de kız arkadaşımdan ayrılmıştım. Boşlukta gibiydim. Çok seviyordum onu..
Hem diğer forumdan kalan paylaşım alışkanlığı hem de hayatımdaki boşluk nedeniyle kendimi Maxicep' e verdim..

Gündüzleri paylaşım yapıyor geceleri de gececiler konusuna takılıyordum.
Gececiler konusundaki sohbeti hala özlerim.. Beni hemen aralarına kabul etmişlerdi. Orada ettiğim sohbetle ne sevgili kalıyordu aklımda ne başka bir şey.. Ayrılık acısı çekenlere tavsiyem gececiler konusuna takılın :ehe

Forumda kaynaştığım ilk insan sanırım Oğuzcan' dı (Şuan nicki OğuzcanAbi). Kendisi ayın üyesiydi. MaxiAndroid diye bir grup kurmasını teklif etmiştim. Kurmuştu ve hep beraber paylaşımlar çeviriler yapıyorduk.. Böyle böyle gittikçe Maxicep içime işliyordu.

Sonra bir gün bi baktım profilimi son ziyaret edenlere.. Hepsi mor renkli :D
Noluyor yahu diye sordum kendi kendime.. Kötü bir şey mi yaptım yoksa dedim..

Çok geçmeden Hasan abi (ChavRash) msn adresimi istedi bir şey konuşacaz dedi. Aha dedim bişiler oluyo naptım acaba..

Meğer adminlik teklifiymiş..
Yok ya dedim napcam adminlik falan boş iş dedim.. Boşveer dedim falan ama nasıl yalvarıyorlar ille de gel admin yapalım seni falan..
İyi dedim madem kabul edeyim ama mod falan olayım şimdi tüm forumla uğraşmak zor olur.. Tamam dediler moderatör oldum.


Mavi renkli yazı hayal ürünüdür :D

Neyse Hasan abi böyle böyle yöneticiye ihtiyacımız var seni uygun gördük dedi ben de seve seve yaparım dedim. Yaklaşık 1 yıldır da yönetimdeyim seve seve görevimi yapıyorum mutluyum :)

Genel özelliklerimi de sayarsak 18 yaşındayım. İkizler burcuyum. Her yerde farklı şekillerde görebilirsiniz beni burcumun da özelliği olarak :)
Renkli bir kişiliğim var fakat gerçek hayatta durgunumdur.. Arkadaşlar arasında biraz coşabilirim ama onun dışında durgunumdur :)
Dost kazanmayı çok severim bu yüzden de çok kazık yedim ama olsun.. Kendimi tek bir müzik türüne odaklamam kulağıma hoş gelen her müziği severim. Çok güzel bir kız arkadaşım ve 2.5 seneyi geçkin bir ilişkimiz var. :nazar: Çok şükür..

Genelde esprili olduğumu söylerler fakat ben kendi esprilerimi komik bulmuyorum nedense :) Çok pis eşek şakası yaparım buna şahit olanlar var mesela Nawy gibi :D

Kısaca ben insanların aynası gibiyimdir. İyinin karşısında iyi, kötünün karşısında ecel olurum :)
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Çoğu özelliğimizin benzediği bir arkadaşım.. Ama ben genel olarak arkadaş ortamımdaki gibi forumdada çoşkun olmayı seviyorum. Dostlardan kazık yiye yiye yememeyi öğrendik zamanla seninde bu konuda ilerleme kaydettiğini tahmin edebiliyorum :ehe
Gördüğüm kadarıyla gizem demeyelimde oturaklı birisin. Çok seni ilgilendirmedikçe sorumluluk hissetmedikçe ota çöpe karışmıyorsun bu güzel bir şey.. Modluğundan öncesindede tanırım.. Çok sohbetimiz koyu değildir ama aramız iyidir kendisi sevdiğim saydığım kardeşlerimdendir.. Hayatında başarılar Lütfullah..Buluşmalarda denk gelmek dileğiyle..
 
  • Beğen
Tepkiler: Şehriyar
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Rütbesi gereği herkesle samimi olmayan iyi birisi. Rütbesi gereği sorulan sorulara cevap verip sonuna smiley koymaz. Severim kendisini :)
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yanlış bir iş yapıp ona ne derece yanlış yaptığımı sorduğumda mesajın ilk paragrafında kalbime indirebilecek sözler yazıp, sonra yazdıklarıyla şaka yaptığını söyleyen abimizdir kendisi.

O anlarda yaşadığım heyecan ve korku hala aklımda. Ortalıkta fazla görünmez. Bu yüzden yönetici sıfatını ciddiyetle taşır. Başka bir şey demiyorum :D
 
Metin MF

Metin MF

Üye
cezmi romanındaki kötü kişilik :ehe
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Rütbesi gereği herkesle samimi olmayan iyi birisi. Rütbesi gereği sorulan sorulara cevap verip sonuna smiley koymaz. Severim kendisini :)

Rütbe gereği demeyelim biz ona :)
Sadece örnek üye profili çizmek istiyorum.. Önceki mesajımda dediğim gibi ben üye olduğum zamanlarda yöneticileri örnek alıyordum. Şimdi de kendim örnek olmaya çalışıyorum..
Rütbe olsa da olmasa da böyleyim yani ben artık :)
Bir de herkesle samimi olunmaz yani bunun da rütbeyle alakası yok.. Gerçek hayatta da böyle değil midir aslında :)

Valla sorulara cevap verirken smiley koyma diye kimse bir şey demedi rütbeyi verirken.. Ben de kasıtlı yapmıyorum valla :)
Kötü oluyorsa bundan sonra dikkat edeyim gülücüklü gülücüklü cevaplar vereyim :)

Yanlış bir iş yapıp ona ne derece yanlış yaptığımı sorduğumda mesajın ilk paragrafında kalbime indirebilecek sözler yazıp, sonra yazdıklarıyla şaka yaptığını söyleyen abimizdir kendisi.

O anlarda yaşadığım heyecan ve korku hala aklımda. Ortalıkta fazla görünmez. Bu yüzden yönetici sıfatını ciddiyetle taşır. Başka bir şey demiyorum :D

Çok fena şaka yaparım :ehe
Bi keresinde smscity diye bir siteden ismimi 112 ACIL yapıp kız arkadaşıma "Bu telefonun sahibi .. caddesinde kaza geçirmiştir. Tanıyorsanız derhal yakınlarıyla iletişime geçiniz. Bu mesaj son aramalardaki herkese gönderilmiştir. " tarzında bir mesaj atmıştım.. Ortalığı ne karıştırmıştım be :d:
 
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye


Rütbe gereği demeyelim biz ona :)
Sadece örnek üye profili çizmek istiyorum.. Önceki mesajımda dediğim gibi ben üye olduğum zamanlarda yöneticileri örnek alıyordum. Şimdi de kendim örnek olmaya çalışıyorum..
Rütbe olsa da olmasa da böyleyim yani ben artık :)
Bir de herkesle samimi olunmaz yani bunun da rütbeyle alakası yok.. Gerçek hayatta da böyle değil midir aslında :)

Valla sorulara cevap verirken smiley koyma diye kimse bir şey demedi rütbeyi verirken.. Ben de kasıtlı yapmıyorum valla :)
Kötü oluyorsa bundan sonra dikkat edeyim gülücüklü gülücüklü cevaplar vereyim :)



Çok fena şaka yaparım :ehe
Bi keresinde smscity diye bir siteden ismimi 112 ACIL yapıp kız arkadaşıma "Bu telefonun sahibi .. caddesinde kaza geçirmiştir. Tanıyorsanız derhal yakınlarıyla iletişime geçiniz. Bu mesaj son aramalardaki herkese gönderilmiştir. " tarzında bir mesaj atmıştım.. Ortalığı ne karıştırmıştım be :d:
Moderatörlerin yada yönetimin diyeyim geneli böyle oluyor. Örnek üye ile smiley koyup koymamanın alakası ne onu anlayamadım :hmmm İster koy ister koyma ama smiley koyduğu zaman biri daha iyi anlaşılıyor. Ben sana gülücüklü gülücüklü cevap ver demedim senin seçimin sadece yorum yaptım :oke:
 
doctorrr

doctorrr

Üye
bence çokça ve farklı farklı smiley kullanan bi' üye gayet samimidir :) smiley kullanmayanlar bana çok kibirli geliyor :hmmm mesela ANIL bi' mod olmasına rağmen smiley kullanmayı geçtim çevirdiğimiz geyiklere bile katılır :D
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici


Rütbe gereği demeyelim biz ona :)
Sadece örnek üye profili çizmek istiyorum.. Önceki mesajımda dediğim gibi ben üye olduğum zamanlarda yöneticileri örnek alıyordum. Şimdi de kendim örnek olmaya çalışıyorum..
Rütbe olsa da olmasa da böyleyim yani ben artık :)
Bir de herkesle samimi olunmaz yani bunun da rütbeyle alakası yok.. Gerçek hayatta da böyle değil midir aslında :)

Valla sorulara cevap verirken smiley koyma diye kimse bir şey demedi rütbeyi verirken.. Ben de kasıtlı yapmıyorum valla :)
Kötü oluyorsa bundan sonra dikkat edeyim gülücüklü gülücüklü cevaplar vereyim :)



Çok fena şaka yaparım :ehe
Bi keresinde smscity diye bir siteden ismimi 112 ACIL yapıp kız arkadaşıma "Bu telefonun sahibi .. caddesinde kaza geçirmiştir. Tanıyorsanız derhal yakınlarıyla iletişime geçiniz. Bu mesaj son aramalardaki herkese gönderilmiştir. " tarzında bir mesaj atmıştım.. Ortalığı ne karıştırmıştım be :d:
Kötü olmuş, ilişkiniz sarsılmasında... :D
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence çokça ve farklı farklı smiley kullanan bi' üye gayet samimidir :) smiley kullanmayanlar bana çok kibirli geliyor :hmmm mesela ANIL bi' mod olmasına rağmen smiley kullanmayı geçtim çevirdiğimiz geyiklere bile katılır :D
Örneğin ben %95 mobil olduğumdan ifade kullanamam pek. Forumda ifade kodlarıyla ilgili bir konu var. Onu kullanırım ara sıra o kadar. Onun dışında kullanmam pek.
 
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
bence çokça ve farklı farklı smiley kullanan bi' üye gayet samimidir :) smiley kullanmayanlar bana çok kibirli geliyor :hmmm mesela ANIL bi' mod olmasına rağmen smiley kullanmayı geçtim çevirdiğimiz geyiklere bile katılır :D
Önemli olanda budur bende en basitinden uuncu'yu örnek vererim helal olsun derim böyle adama :oke:
 
doctorrr

doctorrr

Üye

Örneğin ben %95 mobil olduğumdan ifade kullanamam pek. Forumda ifade kodlarıyla ilgili bir konu var. Onu kullanırım ara sıra o kadar. Onun dışında kullanmam pek.
yaa bilemiyecemde ':)' kullanmayan abiler var :hmmm
 
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Örneğin ben %95 mobil olduğumdan ifade kullanamam pek. Forumda ifade kodlarıyla ilgili bir konu var. Onu kullanırım ara sıra o kadar. Onun dışında kullanmam pek.
Bana karşı öyle değilsin ama :)
 
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aynen en azından şu konulabilir ":)". Bu sizi aşağılamaz yada seviyenizi düşürmez korkmayın :oke:

- - - Eklendi - - -


Örneğin ben %95 mobil olduğumdan ifade kullanamam pek. Forumda ifade kodlarıyla ilgili bir konu var. Onu kullanırım ara sıra o kadar. Onun dışında kullanmam pek.
Kulanamamak ayrı kullanmamak apayrı kardeşim.
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Bana karşı öyle değilsin ama :)
Sana karşı kullanırım tabi abi :D
Hayır, çok kullanırım özel kişilere karşı.
Ama dediğim gibi sadece özel kişilere.
Ama öteki yöneticiler kullanmazsa kibirden değil emin olun.
Ama bir üye bana:
-Nasılsınız :) derse ben
-İyiyim. deyip bırakmam. Öteki yöneticilerde isteyerek yapmaz. Bence böyle yani :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
768
gonyalı
Cevap
20
Görüntüleme
634
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
271
Cevap
0
Görüntüleme
760


Üst Alt