Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

burak777

Üye
çok teşekkürler...işe yaradı allah razı olsun :D:oke:

volkanxxxw

Üye
çok sağol kardesim 10 numarasın:oke:

stockone

Üye
kardeş ellerin dert görmesiin . çok sağol...

Doğan

Üye
teşekkürler süper bi paylaşım

hsnygn

Üye
tesekkürler kardesim sağol çok ugrastım sana çok tesekkür ediyormmmm

qguzzz

Üye
saolasın bea bnde bilgisayarı toparlamaya çalışıodum bide o çıkmıştı TEŞEKKÜRLER iyi paylaşım

ATS6311

Üye
bu adam cennetlik yaw ama önce korktum masa üstü gitti diye ama baba en büyük sensin

SlashGun

SlashGun

Üye
arkadaşlar Yerel Disk C:/ ve D:/ dosyalarınıza girmek istedikten sonra program seçmenizimi istiyor? şimdi buna çözüm şudur...

aşşagıda verdigim kodları Bir Metin Dosyasına Kaydediyorsunuz....sonra uzantısını .bat yapıp uygula diyorsunuz... ve dosyayı iki kere tıklayıp sorunu çözmüş oluyorsunuz..

Kod:
 @echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe
İsterseniz indirebilirsiniz en kolay yolu:)

Emeğine Sağlık .. Aynı olay Halamın PC ' de meydana geldi .. Ben de senin dediğin gibi yapmadım ama :O
Halamda Sadece D açılmıyordu .. Başka bi pro ile aç diyordu .. Bende '' D '' Araştır dan açıp içindekileri Masaüstüne Copy ettim Sonra '' D '' Silip tekrar kurdum :) Basit biraz ama % 100 Onaylı Tarım ve köyişlerinden hemde :ehe

rabbanatik

Üye
ben de avastı yükledikten sonra öyle oldu simdi düzeldi cok sagol kardes süpersin

SlashGun

SlashGun

Üye
Sizdemi bu kodlardan yararlanarak yaptınız ?

Odysseus

Odysseus

Üye
Sorun verilen kodlarla düzeltilebilir, Coşkun'un yaptığı gibi de yapılabilir ama ikisini de yapamıyorsanız bilgisayarıma girince adres çubuğuna c: , ya da D: yazınca da disklerin içeriğini görebiliyorsunuz

mehmet_tug

Üye
Allahına kurban kardeşimm siz var olunca internet başka güzel ellerine sağlık

ahmetselim13

Üye
eline sağlık kardeş, inan çok mutlu oldum makbule geçti. bu tarz paylaşımlara ihtiyacımız var. tekrar teşekkürler

recep3220

Üye
kardes tesekkürler bende indirip çift tıkladım sorun çözüldü.

mavicephane

Üye
:bann:abi seni görsem ayaklarını yalarım helal be sen busun bu türkiyede böyle iyi link verenlerin ayaklarını altını ismini kazıyım

Odysseus

Odysseus

Üye
:ehe:ehe:ehe Yorum süpermiş.

BediR112

Üye
:)COk saol kardeş Teşekkürler Süpersin....:oke:

xewn

Üye
çok teşekür ederim işime yaradı

kazablanka45

Üye
bilader ellerin dert görmesin - bu programı tuttum helal olsun sana çözdü problemimi iki saniyede valla başka dicek lafım yok +repppp cok saol :oke::pro::ehe

abdurrahim42

Üye
kardeş allah razı olsun ellerine sağlık sizde olmasanız :)

Üst Alt