Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?
Sponsorlu Bağlantılar
nakan
Üye
eyvallah arkadaşım, sen benim işimi gördün Allah da seni güldürsün............
--------------- Ekleme ---------------
eyvallah arkadaşım.
gokoleyte
Üye
süpersin çok saol çok işime yaradı
matsul
Üye
çok teşekürler.Kurunca açtı.Emeğinize sağlık
gokhantok
Üye
konuyu açan arkadaşım bana bi yardımcı olabilirmisin.
--------------- Ekleme ---------------
çok acele
DeathStalker123
Üye
Abi komik gelicek ama ben uzantıyı acamıorum nasıl acılıor biri anlatabilir mi ?????
x2obuşu
Üye
çok teşekkürler.....
mehmet_baba46
Üye
çok teşekkürler vallaha çok güzel
tterzi
Üye
Kardeş çok teşekkür ederim bana çok büyük bi yardımın dokundu...
PcEXPERT
Üye
Senin aLLahına Kurban olayım emii saol kardeşmm....
sacmaa
Üye
helal kardeşim saol
samba54
Üye
çok tşk ederim ya deli oldum c ve d ye giremiodum sayende saolsn tkrrdn
KERVANBABA
Üye
Arkadaşım çok teşekkürler. Güzel bir paylaşım.
vote1923
Üye
cok teşekürler gerçekten format attım bunun için c ye bu sefer c açıldı d açılmadı internete bakıyım dedim ilk bu site geldi gerçekten 2 dk lık işi 1 saatlik formatla hallettim oda yarısını
garez25
Üye
Saol Kardes Süper Paylasım..!
ouSahin
Üye
Konu Sahibi
Rica Ederim arkadaşlar
aynen32
Üye
kardeş benim c ve d sürücüleri açılmıyodu dedigini yaptım oldu ama mozilla firefox açılmıyodu her tıkladıgımda çökme habercisi cıkıyordu oda düzeldi ama bilgisayar kapanıp açınca yine cökme habercisi cıkıyo verdigin dosyayı açıyom mozilla düzeliyo bu mozillayı tamamen düzeltebilecek bişey yapabilirmiyiz .simdiden tesekkürler...
kardeş benim c ve d sürücüleri açılmıyodu dedigini yaptım oldu ama mozilla firefox açılmıyodu her tıkladıgımda çökme habercisi cıkıyordu oda düzeldi ama bilgisayar kapanıp açınca yine cökme habercisi cıkıyo verdigin dosyayı açıyom mozilla düzeliyo bu mozillayı tamamen düzeltebilecek bişey yapabilirmiyiz .simdiden tesekkürler...