Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?
arkadaşlar Yerel Disk C:/ ve D:/ dosyalarınıza girmek istedikten sonra program seçmenizimi istiyor? şimdi buna çözüm şudur...

aşşagıda verdigim kodları Bir Metin Dosyasına Kaydediyorsunuz....sonra uzantısını .bat yapıp uygula diyorsunuz... ve dosyayı iki kere tıklayıp sorunu çözmüş oluyorsunuz..

Kod:
 @echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe

İsterseniz indirebilirsiniz en kolay yolu:)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ResuL ua 06, yunusoviç, fehmi_1905 ve 50 diğerleri

ßurçiN

ßurçiN

Üye
bu autorun dosyalarını siliyor değil mi kardeş:oke:
mesala bende brontok diye bir şey sürücüleri ayrı ayrı pencerelerde açıyordu kurdum ad-aware'yi ve müthiş hiç ama hiç tahmin edemiyeceksin

sildi:D

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
bende avast yükledikten sonra C ve D yerel diskler açılmadı program seç diye birşey çıktı :) bunu gördüm direk halletti sorunu;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
teşşekürler

blacktower460

Üye
çok teşekkürler

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
güzel paylaşım için teşekkürler.

MADBOYSxxx

Üye
kardeşim mükemmelsin valla eline sağlık sırf sana teşekkür etmek için siteye giriş yaptın elin dert görmesin..:oke:

ademvehavva

ademvehavva

Üye
evet bu bendede vardı içine giremediğiniz mp3 mp4 mp5 gibi cihazlarada girebiliyorsunuz buna çift tıklayarak

efsane_01

Üye
vallahi yaptım hala aynı sorun deli olcam benim d çok önemli formatda atamıyorum evraklar filan var açılmıyor iki gündür rezil oldum nasıl yaparım başka bir çözüm yokmu

--------------- Ekleme ---------------

mausun sağ tuşuna bastığımda xplore altında open filan çıkıyor

dedeman

Üye
Es selamun aleyküm ((((KARDEŞİM))))) ALLAH razı Peygamber (S.A.V) Efendimiz de şefaatçi olsun inşallah, Allah ' a emanet ol çok işime yaradı............ BATMAN'dan BİLAL AYÇİÇEK

fatihs60

Üye
benim pcde de aynı problem vardı 10 saniyede halletti çok sağolun ellerinize sağlık

artisonsuz

Üye
sorunu hemen çözüyor,teşekkürler

zucex

Üye
bu paylaşımı yapan arkadaşımız inanın çok sevaba girdi hem hayrından hemde benim daha fazla günaha girmeme engel olmasından :))) şaka bir yana gerçekten çok teşekkür ederim...

handsome_1

Üye
kardeş çok tşk ederim emeğin için sayende girebildim

yeşiltimsah

Üye
kardesim cok saol hallettim sorunumu tekrar tsk

sabrotin

sabrotin

Üye
allah razı olsun

pcQopat

Üye
kardeşim çok sağol sorun çözüldü eline koluna sağlık

By_LOST

By_LOST

Üye
gayet sorusuz çalşiyo saol kardeş bana lazımdı bende sureklı hata verıyodu şimdi vermıyo

sagopakajmer38

Üye
allah razı olsn herkese tşk

erendeu

Üye
kardeşim ellerin dert görmesin valla hayatımda ilk defa birisine forumlardan tskkür ediyorum...başarılar...

Üst Alt