Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

gececi50

Üye
Allah Razı olsun Kardeş.2 gündür denemediğim anti virüs programı kalmadı.çift tıklamakla iş çözüldü.çooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim.sağol varol.

kralxxx

kralxxx

Üye
çok teşekkürler

ultra_sercan

ultra_sercan

Üye
tşkler oldu :)

maranga

Üye
ALLAH razi olsun cok saol işime yaradi cok

brkn71

Üye
kardeşim çok saol.sen olmasan pc çöpe atcaktım.gercekten cok saol :D:D

dj_ates

Üye
arkadaşlar Yerel Disk C:/ ve D:/ dosyalarınıza girmek istedikten sonra program seçmenizimi istiyor? şimdi buna çözüm şudur...

aşşagıda verdigim kodları Bir Metin Dosyasına Kaydediyorsunuz....sonra uzantısını .bat yapıp uygula diyorsunuz... ve dosyayı iki kere tıklayıp sorunu çözmüş oluyorsunuz..

Kod:
 @echo on
taskkill /im explorer.exe /f
taskkill /im wscript.exe
start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
start reg import kill.reg
del c:\autorun.* /f /q /as
del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
del d:\autorun.* /f /q /as
del e:\autorun.* /f /q /as
del f:\autorun.* /f /q /as
del g:\autorun.* /f /q /as
del h:\autorun.* /f /q /as
del i:\autorun.* /f /q /as
del j:\autorun.* /f /q /as
del k:\autorun.* /f /q /as
del l:\autorun.* /f /q /as
start explorer.exe
İsterseniz indirebilirsiniz en kolay yolu:)

VEYA

birlikte aç penceresi hangi sürücüde oluşuyorsa, sağ tuş menüden sürücüye girip Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm'den "Gizli dosya ve klasörleri göster" işaretleyin. Birkaç satır altta "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle(önerilen)" işaretini kaldırın, çıkacak uyarı penceresinde "Evet"i işaretleyip Tamam'a tıklayın. Sürücü içinde "autorun" (uzantısı inf) adlı gizli bir belge belirecek, belgeyi silin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.
(alıntı)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
VEYA

birlikte aç penceresi hangi sürücüde oluşuyorsa, sağ tuş menüden sürücüye girip Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm'den "Gizli dosya ve klasörleri göster" işaretleyin. Birkaç satır altta "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle(önerilen)" işaretini kaldırın, çıkacak uyarı penceresinde "Evet"i işaretleyip Tamam'a tıklayın. Sürücü içinde "autorun" (uzantısı inf) adlı gizli bir belge belirecek, belgeyi silin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.
(alıntı)

Allah Herkezden Razı Olsun Yorumlarınız için ben teşekkür ederim :)

Ayriyetten dj__ates paylaşım destegin için sanada tşk ederim:)

serkanbs

Üye
belki inanmıcaksınız ama benim pc de hala hata veriyor yani yerel disk d yi açmıyor c de böyle bi problem yok :(((

kupabesta12

Üye
ulannn waryaa kafayı yedimmm taakiii sen karşıma çıkana kadar kardeşimm elllerin dert görmesinnnn:):)

penaber_19

Üye
çok saol

mustafaug

Üye
kardesim ben bu programla açmak deyil ben direk d yi açmak istiyorm o olmuyor pro güsel deyil işimie yaramadı

ozcdem

Üye
üstat sağol,hallediverdi sorunu şipşak. eline sağlık

nordana

Üye
d yi açamadım bana yardım edebilirmisiniz

sinefato

Üye
allah razı olsun senden kardeş.

HMZYGT

Üye
Kardeş emeğinize sağlık bi sıkıntım giderildi şyi çalışmalr

akababa

Üye
Allah razı olsun çok sağol

dergos

Üye
Allah razı olsun kardeşim.yaww diorum noldu daha gçn gün giriodum.heralde flash disk we sanal disklerden geliomuş..bnde oyun için daemon tools u yüklemiştim.nese geçti artık tekrar saol.ellerin dert görmesin..

cengizgokgoz

Üye
kardeş Allah sizden razı olsun bütün arşivimi kurtardım sayenizde. Allah ne muradınız varsa versin

hayalet_43

Üye
ya gerçekten çok teşekkürler beni varya çok kötü bir karın ağrısından kurtardınız işe yarıyor çok teş ederim

blackerback

Üye
Arkadaşım gerçekten işe yarıyo çok sağol fakat bu kodu kullanıpta eğer açamayanlar varsa yerel sağ tıklayıp araştır seçeneği ile girmeyi denesinler o da olmuyosa format :)

Üst Alt