aynen öyleVallahi artik gelsede gelmesede farketmez gidip bi gmd aldim 16gb ilk kez Nokia dişinda bir cihaz kullanıyorum ama... Neyse simdi Nokia ya Söyleyeceklerim forum yakismaz herkese iyi forumlar
kardeşim çok komiksin ya
peki bir sorum olcak şimdi ben nokia n8 kulanyorm geçenlerde fabrikaayarları YAPTIM SONRA AH BAK HM CAMERADA SORUN VAR NET çekmiyo bulanık çekiyogidip gelir onlar, aynı şebeke operatörleri gibi mesaj gönderyolarla sevgilisinden geldi zennetsin die .d
bu nokia'cılarda böle işte dyola şuna trişkadan bi yazılım göndereyimde sevinsin garib xD![]()
*#7370# den format at düzelir büyük ihtimalle E depo hafızası tamamen silinir telefondaki herşeyin yedeğini alkardeşim çok komiksin ya
peki bir sorum olcak şimdi ben nokia n8 kulanyorm geçenlerde fabrikaayarları YAPTIM SONRA AH BAK HM CAMERADA SORUN VAR NET çekmiyo bulanık çekiyo
kameranın camını felan temizle biyok kardeşim Ya onu da denedim hart format attm fayda etmedi başka bildiğin yol yok mu

kameranın camını felan temizle bi![]()
yok kardeşim hiç proglam yüklü değilki daha önce sikinti yoktu ayarlarda fabrika yaptim olan o zaman oldu istebelki telefonun programında vardır sorun, düzelir ama bıkmadan usanmadan yükleyip,silip,yükleyip,silip düzelene kadar denemen lazım programları uygulamaları, sabır işi biraz düşe kalka insan yürümeyi öğreniyo, buda onun gibi bozup bozup yapa yapa öğrenirsin bence![]()
evetNeden sistemi bozacak birşey yayınlasınlar ki amaçları ne symbianın kökten kaldırmak mı![]()