Haber Yepyeni Bir Güncelleme(gelişmiş Yazılım) Geldi Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
arkadaşlar virüs gibi bişey olabilir mi ben 1861kb falandı güncelleme sonra dün farkettm telde olmayan apss gibi güncelleme listesi geri geldi anlamadım bişey ama yazılımı çökertecek bişey olacağını söyleyenler akıl var mantık var yani öyle bişeyi yapabilirler mi sizce şuan için

cesur5534

Üye
telefonum hacklı güncellesem hack gidermi

ErSin9006

Üye
sende varmı hala o güncelleme ? bi dene bence sıkıntı olacağını sanmıyorum

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Birde güncelleme bilgilerine bakın ne yazıyor

cesur5534

Üye
var hala gündüz 12 de geldii

ErSin9006

Üye
basılı tutup güncelleme bilgilerine bak bide basınca yüklemez muhtemelen zaten ama bir dene bence bendeki geri gitti gelmiyor denedm işleniyor yazıo kalıyo

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Güncellemesi gözüken varsa bence güncellesin ben gün içinde kontrol edicem 603'e tekrardan yayınlanırsa güncelleyip gözlemlediklerimi yazarım 10 mb'lık bir güncelleme şeklinde 2-3 gün öncesine kadar gözüküyordu bende ancak güncellenemiyordu.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
bende hala yok acaba evolsla ilgisi varmı

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Nokia işi bilmiyor ver şu 603'e 701 e bu gibi cihazlara wp8 i herkes rahat etsin 1ghz işlemci 512 mb ram ile wp8 i kaldırır bu telefonlar ama işte nokia ne olacak
Microsoft un WP8 için bazı standartları var en az 1GHz Çift çekirdek işlemci min. 512 Mb ram ... gibi bu özellikler yok onlarda. Tek çekirdek işlemciye olmuyor yani ayrıca Lumia 800 gibi WP 7.5 ve WP 7.8 ile çalışan telefonlara bile verilmedi güncelleme, söylediklerin mümkün değil

ellimin kori

ellimin kori

Üye
wp versinde 7 8 farketmez

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bende 8 güncelleme var :D

ellimin kori

ellimin kori

Üye
telefon ne cihani sultan benim 603 te bi göründü sonra kayboldu

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Symbian gibi şık ve zengin bir işletim sistemi varken WP zerre ilgimi çekmez. Konuya dönersek güncelleyen oldu mu hiç ?

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
ellimin kori

ellimin kori

Üye
603 te göründü güncelleme güncelle düğmesine bastım işleniyor yazdı güncellemedi şu anda kayboldu güncelleme en güncel halinde yazıyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL ve cyborg78
cyborg78

cyborg78

Üye
"Microsoft Windows XP Professional " nası bi efsaneyse
"Symbian"da bi efsane, uygulamaları, programları en çok uyan onda var nokia'ya "eskiden, yenisine kadan" :yavrum:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859, BRKTNL ve Silinen Üye 737108

isamey

Üye
bede de gelişmiş yazılım 27 mb diyor ve yükleyemiyorum.bu ne yaaa adamlar güncelleme gözüksün diye güncelleme gönderiyorlar.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Güncelleme bilgisinde ne yazıyor peki?

Üst Alt