Haber Yepyeni Bir Güncelleme(gelişmiş Yazılım) Geldi Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

AtLantiS-1905

Üye
hepsini yükledim. Deneyebilirsin :D

gardi

gardi

Üye
güncellememi yani bu.kaç aylik dandik microsoft uygulamalari.

kelooo

Üye
Vallahi artik gelsede gelmesede farketmez gidip bi gmd aldim 16gb ilk kez Nokia dişinda bir cihaz kullanıyorum ama... Neyse simdi Nokia ya Söyleyeceklerim forum yakismaz herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: gardi
gardi

gardi

Üye
Vallahi artik gelsede gelmesede farketmez gidip bi gmd aldim 16gb ilk kez Nokia dişinda bir cihaz kullanıyorum ama... Neyse simdi Nokia ya Söyleyeceklerim forum yakismaz herkese iyi forumlar
aynen öyle

• Beğen
Tepkiler: kelooo
toprak00

toprak00

Üye
peki gençler şu güncelmenin ismi ney

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Başlıkta yazıyor :ehe

toprak00

toprak00

Üye
hepsini göremiyorum :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yepyeni bir güncelleme (Gelişmiş Yazılım)
:oke:

toprak00

toprak00

Üye
nerde o yazılım

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
geri çekildi

toprak00

toprak00

Üye
yani kaçtı :)

cyborg78

cyborg78

Üye
gidip gelir onlar, aynı şebeke operatörleri gibi mesaj gönderyolarla sevgilisinden geldi zennetsin die .d
bu nokia'cılarda böle işte dyola şuna trişkadan bi yazılım göndereyimde sevinsin garib xD :kop2:

toprak00

toprak00

Üye
:) kardeşim çok komiksin ya :)
gidip gelir onlar, aynı şebeke operatörleri gibi mesaj gönderyolarla sevgilisinden geldi zennetsin die .d
bu nokia'cılarda böle işte dyola şuna trişkadan bi yazılım göndereyimde sevinsin garib xD :kop2:
peki bir sorum olcak şimdi ben nokia n8 kulanyorm geçenlerde fabrikaayarları YAPTIM SONRA AH BAK HM CAMERADA SORUN VAR NET çekmiyo bulanık çekiyo

bayon

Üye
:) kardeşim çok komiksin ya :)
peki bir sorum olcak şimdi ben nokia n8 kulanyorm geçenlerde fabrikaayarları YAPTIM SONRA AH BAK HM CAMERADA SORUN VAR NET çekmiyo bulanık çekiyo
*#7370# den format at düzelir büyük ihtimalle E depo hafızası tamamen silinir telefondaki herşeyin yedeğini al

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
toprak00

toprak00

Üye
yok kardeşim Ya onu da denedim hart format attm fayda etmedi başka bildiğin yol yok mu

cyborg78

cyborg78

Üye
belki telefonun programında vardır sorun, düzelir ama bıkmadan usanmadan yükleyip,silip,yükleyip,silip düzelene kadar denemen lazım programları uygulamaları, sabır işi biraz düşe kalka insan yürümeyi öğreniyo, buda onun gibi bozup bozup yapa yapa öğrenirsin bence :oke:

toprak00

toprak00

Üye
belki telefonun programında vardır sorun, düzelir ama bıkmadan usanmadan yükleyip,silip,yükleyip,silip düzelene kadar denemen lazım programları uygulamaları, sabır işi biraz düşe kalka insan yürümeyi öğreniyo, buda onun gibi bozup bozup yapa yapa öğrenirsin bence :oke:
yok kardeşim hiç proglam yüklü değilki daha önce sikinti yoktu ayarlarda fabrika yaptim olan o zaman oldu iste

Üst Alt