biz diyoz adamlar lumia satmak için sistemi bozacak...Nokia işi bilmiyor ver şu 603'e 701 e bu gibi cihazlara wp8 i herkes rahat etsin 1ghz işlemci 512 mb ram ile wp8 i kaldırır bu telefonlar ama işte nokia ne olacak
Bu güncelleme hâlâ kapalı bir kutunokia 701 telefonunuz için şimdi hazır olan son güncellemer size gelmiş performans ve daha fazla deneyim sunuyor.

Ben orjinal yazılım yüklü ancak yüklenemedi. Sorun kişisel değil sorun merkezde; bunu farkettikleri için geri çektiler güncellemeyi yakın zamanda düzeltilip tekrardan yayınlayabilirler.orijinal cfw yi kullananlarda da aynı yükleyememe sorunu var acaba
Ben orjinal yazılım yüklü ancak yüklenemedi. Sorun kişisel değil sorun merkezde; bunu farkettikleri için geri çektiler güncellemeyi yakın zamanda düzeltilip tekrardan yayınlayabilirler.
Yükledin mi yani?Nokia suite ile güncelle. Aynısı bana da geldi. 43 mb falan
kardeşim eğer güncellediysen ne gibi bir değişiklik var yazabilirmisinNokia suite ile güncelle. Aynısı bana da geldi. 43 mb falan
bence sen 41 mb lik Office güncellemesini yüklemişsin direkmicrosoft office programları geliyo başka bise yok
O değilmicrosoft office programları geliyo başka bise yok