selam bende pro sürümde söle bi sorun çıktı
internet browserle 2kere maxicepe girdim 3cüsünde artik 500kb civarindan sonra atıyor browserden.resetledim geçmedi.
CFW ile ilgili bir sorun olabilir,sizin yüklemiş olduğunuz programlarla da bir bağlantısı olabilir.Açıkçası CFW bana ait olmadığından pek bir fikrim yok.ben sadece söz konusu cfw lerin istek üzerine fixleyerek sunumunu yaptım.
eline sağlık kurdum.Güzele benziyor ama normal telefon araması yapmak için tuş takımı nereden çıkıyor bulamadım.Altta sadece menü ve rehber var.arama tuşları nereden çıkıyor?
Teşekkürler.
ilk mesajın son satırlarını kırmızı kırmızı
İPUCU yazan yeri veya konuda buraya kadar yazanları ; bunun için tekrar tekrar verdiğm cevapları okumayı düşündünüz mü?Hadi okumadınız diyelim,menü sonrasında yeşil tuşa basılı tutun.arama ekranı çıkacaktır.
Arkadaşlar fatih burdda yardım etmeyeceğini söyledi. CFW onun değil o yüzden yardım etmiyor. dailymobile sitesinde sorunu upakul'a bildirin.
Ne desen boş kardeşim.bırak tüm mesajları okumayı,ilk ve son mesajı bile okumadan son sayfaya mesaj yazmaktan başka birşey yapılmıyor.Artık gerçekten bu başlığa cevap yazmak istemiyorum.CFW'ler başkasının , istenen düzeltmeleri yaptım mı?yaptım.CFW ler sorunsuz kuruluyor mu?kuruluyor.ilk mesajda bu konuda gerekli açıklamaları da yaptım üstelik.
ötesi :
soru ve sorunlarınızı lütfen CFW'nin sahibi upakul'a iletiniz.
CFW lerin tüm özelliklerine malum yabancı forumdan ulaşabilirsiniz.
Google linki aşağıda ; çıkan ilk sonuç sizi upakul'a götürecektir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız