[YENi] Xtension^9 Pro - Classic ve [Swift UPDATED] - TüRKÇE-iNGiLiZCE FixED

Sponsorlu Bağlantılar

emretwoolf

emretwoolf

Üye
yaw proyu yükledim iphone ekranı nasil gelicek? flashlive temasinda suan ama alttaki kutucuklar telefon menu yazmaması gereken onlarda bos

bi anlatırmısınız

--------------- Ekleme ---------------

yaw proyu yükledim iphone ekranı nasil gelicek? flashlive temasinda suan ama alttaki kutucuklar telefon menu yazmaması gereken onlarda bos

bi anlatırmısınız

yazması olcak

tmac16

Üye
arkadaşlar ben de hiç bi versiyonunda müzik kütüphanesi müzikleri bulamıyor bu nasıl bi sorun anlayamadım bi çözüm bilen var mı

güncelleme yapmıyor ne olur yardım edinn

UniqueDemon

Üye
Allah allah, o zaman sorun teldemi acaba. Şuan sizin fw yi kullanmaktayım. Ama hem titreşim çok fazla hemde 1. seviye 2. seviyeden fazla.
Neyse ben bi 2000b494.txt dosyasında değişiklik yapıyım belki düzelir.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
He, arkandan seni izliyorum sen bastığın anda bende Cevapla butonuna basıyorum :d: Püf noktası dediğin Flashlamadan alt barı kaldırmak sanırım? Birşey okumuştum dailymobile'da.

Bu akşam tatile gidiyorum. 22:45 otobüsüydü sanırım :ehe Orijinal firmware'i kurcalarım, gideceğim yerde internette var. Sıkıntım olursa internet hazır :P:. Bir işe başladımmı ne yapıp edip hallederim. Yarım yamalak olsa bile. Hadi bakalım. Hakkınızı helal edin :bye2:

:d:
Altbarı kaldırmak değil de;sadece V.3.0 için alt bar ilave etmeyi anlatacağım.:hmmm
Hayırlı tatiller kardeşim,güle güle git güle güle gel.hakkımız geçtiyse helal olsun kardeşim.Görüşmek üzere.Yanmadan gelme:aha:
yaw proyu yükledim iphone ekranı nasil gelicek? flashlive temasinda suan ama alttaki kutucuklar telefon menu yazması gereken onlarda bos

bi anlatırmısınız

iphone teması için ya benim 9HS konusunda gadget.swf ler ile ilgili biraz araştırma yapın,ya da cfw nin ana forumunda araştırabilirsiniz.Alttaki kutucuklar boştur.ev ekranı seçenekleri-kısayollar sekmesinden siz dolduracaksınız.Daha önce de birkaç defa yazdım.tamamı 5 sayfalık bir başlık.hepsini okusanız çözümleri zaten görmüş olacaksınız.İlk mesajda da en sonda yazıyor iPUCU diye kırmızı kırmızı.

arkadaşlar ben de hiç bi versiyonunda müzik kütüphanesi müzikleri bulamıyor bu nasıl bi sorun anlayamadım bi çözüm bilen var mı

güncelleme yapmıyor ne olur yardım edinn

CFW yi yapan arkadaş o şekilde arzu etmiş.Sadece klasörlerden çalacaksınız veya realplayer açıp çalacaksınız.

Allah allah, o zaman sorun teldemi acaba. Şuan sizin fw yi kullanmaktayım. Ama hem titreşim çok fazla hemde 1. seviye 2. seviyeden fazla.
Neyse ben bi 2000b494.txt dosyasında değişiklik yapıyım belki düzelir.

Hassaslık algılaması kişiden kişiye değişebiliyor.bana veya birkaç kişiye normal gelen size az gelebilir.veya tam tersi de olabilir.

tmac16

Üye
teşekkürler fatih bey

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fatih bey
Birşey değil kardeşim.Gerçi cfw yi ben yapmış olsam tüm hafıza kartını okuttururdum.Ama orjinalliğini bozmamak içinn CFW ye dokunmadım.Kolay gelsin.

mustafa

mustafa

Üye
hunkaar

hunkaar

Üye
hi i am upakul f@tih body! what is going on here ha! how do you use my working without taking a permission for it from me? i will complain about you to the united nations? see you in human rights courts... in addition say hello to my best bro..don t remember? he shared with you his transparent tsunami files ha...think'bout it..

mustafa

mustafa

Üye
hi i am upakul f@tih body! what is going on here ha! how do you use my working without taking a permission for it from me? i will complain about you to the united nations? see you in human rights courts... in addition say hello to my best bro..don t remember? he shared with you his transparent tsunami files ha...think'bout it..

adam haklı beyler :hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
...........
silinebilir.....

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

:kop:I remember you bro.
You gave me a transparent Tsunami file.u are pehlivanJedi.You'll be surprised,cose ready for new file.its has bottom bar on three icons.Say hi to him(Upa);hurt he can go anywhere.:islik

------------------------Ekleme------------------------

here are chat forum areas,do not be surprised if they kick us out of here to the soon:hmmm

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
hocam size bi alternatif sunmak istedim ben bu şekilde kullanıyorum. müzik çalar için widgetizer i kullanabilirsiniz. buyrun örnek:

iyi fikir hocam ;bunları hep ilk mesaja taşımam lazım.özellikle benim konuya.Ama bugün kafama güneş geçtiği için,gırgır şamata yapıyorum.:box
Aklımda birkaç şey daha var.Allah'ın izniyele akşama kadar düzenlemiş olurum.Sağlıcakla kal.
upakul ne arar la maxicep te...korsan yazılımında mı mahkemesi olurmuş.10 yıldır yazılım sektöründeyim ben böyle bişey duymadım :):bann:
:kop::d::heyo:

hunkaar

hunkaar

Üye
:hmmm

here are chat forum areas,do not be surprised if they kick us out of here to the soon:hmmm

yok daha neler yahu ufak bi şaka yaptık, bunun için kickleneceksem hindistan a upa nın yanına giderim daha iyi...değil mi upa?

-owe yea maan...

f@tih hoca bu modlarla mesela tuş kilidi titreşimi ve tul takımı ışıklarını kapatma yöntemini uyguladığımda aynı isimle bir private klasörü bulunmadığı için bir işe yaramıyor. bunu nasıl başarırım yardımcı olur musun?:islik

mustafa

mustafa

Üye
iyi fikir hocam ;bunları hep ilk mesaja taşımam lazım.özellikle benim konuya.Ama bugün kafama güneş geçtiği için,gırgır şamata yapıyorum.:box
Aklımda birkaç şey daha var.Allah'ın izniyele akşama kadar düzenlemiş olurum.Sağlıcakla kal.

:kop::d::heyo:

eski symbiancılardan kim kaldı :d: zamanında az mı skin yaptım düzenledim başka forumlarda. ama veritabanlarında bilmem ne olduysa silinmişti konularım :d: her neyse yardımcı olabildimse ne mutlu bana. hayırlı geceler...

UniqueDemon

Üye
Nedio bu ya :D Şakanın konusu ne :D türkçe ye çevirebilecek biri yokmu ? :D

Aang67

Aang67

Üye
Nedio bu ya :D Şakanın konusu ne :D türkçe ye çevirebilecek biri yokmu ? :D

Takma boşver.. Adam ben upakul'um, böyle birşeyi yapmak için benden izin almalıydın gibi şeyler yazmış.. Sonra fatih arkadaşımız ciddiye almış (veya almamış anlamadım :ehe yüz ifadesini görmüyorum sonuçta :hmmm) Sonra da arkadaş şaka yaptığını, uzatmanın gereği olmadığını söylemiş ve bunu da Türkçe yazmış zaten :D

UniqueDemon

Üye
Takma boşver.. Adam ben upakul'um, böyle birşeyi yapmak için benden izin almalıydın gibi şeyler yazmış.. Sonra fatih arkadaşımız ciddiye almış (veya almamış anlamadım :ehe yüz ifadesini görmüyorum sonuçta :hmmm) Sonra da arkadaş şaka yaptığını, uzatmanın gereği olmadığını söylemiş ve bunu da Türkçe yazmış zaten :D

Anladım :D neyse artık ingilizce öğrenmek şart :D:D:D

emretwoolf

emretwoolf

Üye
selam bende pro sürümde söle bi sorun çıktı
internet browserle 2kere maxicepe girdim 3cüsünde artik 500kb civarindan sonra atıyor browserden.resetledim geçmedi.

hiddendangerous

hiddendangerous

Üye
eline sağlık kurdum.Güzele benziyor ama normal telefon araması yapmak için tuş takımı nereden çıkıyor bulamadım.Altta sadece menü ve rehber var.arama tuşları nereden çıkıyor?

Üst Alt