[YENi] Xtension^9 Pro - Classic ve [Swift UPDATED] - TüRKÇE-iNGiLiZCE FixED

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
[YENi] Xtension^9 Pro - Classic ve [Swift UPDATED] - TüRKÇE-iNGiLiZCE FixED

ÖNEMLİ
: Bu CFW'ler bana ait değildir.malum yabancı forumdaki CFW'lerin Türkçe kullanıma uygun şekilde tarafımdan fixlenmiş ve orjinalliği bozulmamış sürümleridir.Bu yüzden CFW'ler le ilgili olası sorun ve hatalar sorumluluğumda değildir.
Bu başlık sadece fixlenmiş bir sunum olup CFW ile ilgili desteği kullanıcıların deneyerek ; deneyimlerini birbirleri ile paylaşmaları uygun olacaktır.

Memnuniyetinizi bana ve upakul'a,soru ve sorunlarınızı ise lütfen upakul'a iletiniz.

CFW lerin tüm özelliklerine malum yabancı forumdan ulaşabilirsiniz.

Xtension^9 EURO2 sürümlerin orjinallerinde Türkçe T9 sorunu olduğunu söylemeliyim.

Xtension Pro EURO2'den ;

- Türkçe T9 sorununu giderdim.
- Türkçe Ve ingilizce hariç tüm dil dosyalarını çıkarttım.TR-EN olarak bıraktım.
- Menü ve uygulama klasör isimlerini Türkçeleştirdim.
- İlave olarak Türkçe sözlük ekledim.
- Tsunami,Orange ve Vodafone ve Finger Use için Türkçe'leştirme yoktu.Onları Türkçeleştirdim
.

CFW'nin yukarıda söylediklerim dışında orjinalitesine kesinlikle dokunmadım
.

Xtension^Pro - Sadece TüRKÇE ve iNGiLiZCE FixED
CFW DOSYASI :

Xtension^Classic - Sadece TüRKÇE ve iNGiLiZCE FixED
CFW DOSYASI :

Xtension^Swift - Sadece TüRKÇE ve iNGiLiZCE FixED CFW DOSYASI :

Swift CFW Updated - Link Yenilendi. ==>

KURULUM
:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-ve-digerleri-format-hack-mod-jaf-370581.html

Üstteki Linkteki konuya ait JAF kurulumunda belirtildiği gibi aynı şekilde yükleme yapılacaktır.Yani JAF yüklemesi aynıdır.Tek fark bu CFW'de yerleri değiştirilecek 3 adet dosya vardır.
Yine Red-blue- ve black telefonlar için sadece EURO2 TURKEY RED kodu seçilerek yükleme yapılacaktır.

iPUCU :
1 - Samsung Widget Ev Ekranında boş gelen alt bar için Ev Ekranı seçenekleri - Kısayollardan isteğinize göre seçim yapabilirsiniz.

2 - KillMe Programı Gizlidir.Kullanmak için : Dialler'i (arama) açın." 0 " a basılı Tutun. KillMe açılacaktır.

CFW'ler ile ilgili bilgiler :
1- Pro sürümünde Kırmızı Ekran sorunu giderildi dendiği halde ; bu hatanın devam ettiği ; bir kaç kullanıcı tarafından dile getirilmiş.

• Beğen
Tepkiler: bashir_89, hiddendangerous, Lord_oF_Dark ve 4 diğerleri

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler:oke:

mustafa

mustafa

Üye
bir numarasın kardeşim sağol ;)

--------------- Ekleme ---------------

yükledim ama alt kısım görünmüyor. iphone hs den dolayı oluyor gibi.

UniqueDemon

Üye
Bundaki tsunami olan n97 temalı. O'mu duruyor yoksa 4 tane simgeli olan var omu ? n97 li ise çok süper. Eline sağlık.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Süper bir başlık teşekkür ederim. İngilizcemin olmaması nedeniyle neyin ne olduğunu bilemiyorum. Bir çok yeni sürüm çıkartıldı. Acaba vaktin varsa

içeriğini anlayacağımız dilde çevirip buraya ekleyebilir misiniz orjinal sitesindeki gibi?
Ve tabiki sizin fixlediğiniz modlarla...

cd99

Üye
ellerine saglımk ama bi şey sormak istiyorum bu sürümde 18.07 yayınlamıs oldugun yazılım arasındaki fark ne yani buda hackli sürümmü yani modifiyeli ve sen hangisini öneririsin

master_s

master_s

Üye
fatih kardeş yine ilk açılışta yine Samsung Widget Ev Ekranı mı çıkıyor yoksa orjinal ev teması mı çıkıyor? sana daha önceki çalışmanda da danışmıştım.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
fatih kardeş yine ilk açılışta yine Samsung Widget Ev Ekranı mı çıkıyor yoksa orjinal ev teması mı çıkıyor? sana daha önceki çalışmanda da danışmıştım.
Konuyla alakasız olacak ama, mesaj sayınız ile yaşınız ne kadar da uyumlu öyle.

master_s

master_s

Üye
Bende dikkat etmemiştim... :hmmm ama bu mesajdan sonra oda değişti... :D

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Bundaki tsunami olan n97 temalı. O'mu duruyor yoksa 4 tane simgeli olan var omu ? n97 li ise çok süper. Eline sağlık.

Bu CFW'deki Tsunami ev ekranı alt bar 3 simgeli olan.Artık N97 stil mi diyorlar veya başka birşey mi bilmiyorum.Siz kurun bizlere de bilgi verin:ehe

Süper bir başlık teşekkür ederim. İngilizcemin olmaması nedeniyle neyin ne olduğunu bilemiyorum. Bir çok yeni sürüm çıkartıldı. Acaba vaktin varsa

içeriğini anlayacağımız dilde çevirip buraya ekleyebilir misiniz orjinal sitesindeki gibi?
Ve tabiki sizin fixlediğiniz modlarla...

Teşekkür ederim kardeşim.içerik açıklamasını maalesef şu sıralarda yapamam.oldukça yoğunum.Siz bir kurup deneyin olmazsa ;zaten farkları görürsünüz.Diğer iki sürümü de fixleyip akşam üzeri ilk mesaja ekleyeceğim.

ellerine saglık ama bi şey sormak istiyorum bu sürümde 18.07 yayınlamıs oldugun yazılım arasındaki fark ne yani buda hackli sürümmü yani modifiyeli ve sen hangisini öneririsin

Teşekkürler.İlk olarak CFW bana ait değil,bunu belirtmiş olayım.kendi CFW'm varken bunu da yayınlamış olmamın sebebi ; kullanıcılara çeşitlilik sağlaması açısından iyi olacağını düşündüm.
Elbette bu da hackli ve modifiyeli bir cfw.Normal olanı sadece orjinal firmware.Orjinali haricindekileri normal mi hackli mi modifiyeli mi diye düşünmeye gerek bile yok.:hmmm
Ben başlıkta gerekli açıklamaları yaptım.Aradaki farkları da bulmak sizlere düşüyor.
Hangisini yükleyeceğinize ait karar size ait ; ben sadece çeşitlilik açısından değişik versiyonları yayınlıyorum.

Evet bu CFW'de de yine ilk açılışta yine Samsung Widget Ev Ekranı çıkıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Xtension^9 Classic ve Swift için FixED Sürümler ilk mesaja Eklendi.

cd99

Üye
yazılımın pro olan sürümünü yükledim gayet hızlı görünüyor fakat samsung ev ekranını uyduramamıslar gibi geldi biraz daha kullanalım bakalım ne olacak ellerine saglık

ea1903ea

Üye
Merhaba, benim telefonda sadece rompatcher ekli yazılım yüklü, hafıza kartında müzik taraması sadece e/:music kısmında yapılsın istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?

cd99

Üye
samsung widgette bende o alt bar cıkmıyor sadece menu ve rehber yazıyoor

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
samsung widgette bende o alt bar cıkmıyor sadece menu ve rehber yazıyoor

Alt barın çıkması için CFW kurulumu ile birikte hafıza kartına gelen E:\Omnia klasörünün içindeki
" ReadMe.txt " dosyasını okuyup orada yazanları uygulamanız gerekiyor.

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

hocam swift dosyalarını indirdm telefona flaşlayacaktım fakat files missing or corrupt dedi zaten telefonu euro2turkey seçtim 0559883 dillerin yazdığı yerde ingilizce türkçeden başka dillerde vardı dosya hatalı olmuş istersen bi kontrol et.
(upakul) dünden beri dosyaları kaçıncı defa değiştirdi,sayamadım.kendi başlığı altında da bu konu dile getirilmiş zaten.Resmen eline yüzüne bulaştırdı.Hangi dosyaları yüklediyse ona göre düzenlemelerimi yapmıştım.Son dosyayı tekrar indirip Swift için tekrar düzenleme yapacağım.Swift indirmek isteyenlerin link yenilenene kadar beklemeleri gerekiyor.

cd99

Üye
alt barı degiştirmek istedim ama bende c kısmında resorce klasoru yok yanı olmadı omnıadakı txt dosyasını okudum ama bu klasor olmayınca olmadı

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
alt barı degiştirmek istedim ama bende c kısmında resorce klasoru yok yanı olmadı omnıadakı txt dosyasını okudum ama bu klasor olmayınca olmadı

C:\resource\apps klasörü içine atman gerekiyor.Bu iki klasör de var kardeşim.File browser veya X-Plore ile bakıp sistem dosyarının görünür olduğundan eminsin değil mi ?

--------------------------------------------
Swift CFW Updated - Link Yenilendi..
--------------------------------------------

cd99

Üye
evet emınım ıkısınlede baktım ama yok hard format atıp deneyecegım yada yenıden yukleyecegım

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
evet emınım ıkısınlede baktım ama yok hard format atıp deneyecegım yada yenıden yukleyecegım
RomPatcher+ da "Install Everything" yaması kapandıysa göremiyor olabilirsin.

soluk siyah

Üye
yapma hocam daha yeni attım

Üst Alt