[YENi] Xtension^9 Pro - Classic ve [Swift UPDATED] - TüRKÇE-iNGiLiZCE FixED

Sponsorlu Bağlantılar

soluk siyah

Üye
Dayanamadım denedim notlarım senin CFW daha iyi kırmızı ekran olmadı bende ama ben oratsu için hack işine girdim zaten tekrar senin Cfw dönücem

Böyle bi kaç kere güncellemek cihazı yemeyelim sonra

oraTsu sadece V2.5 9HS Samsung Widget STiL CFW mı var

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Dayanamadım denedim notlarım senin CFW daha iyi kırmızı ekran olmadı bende ama ben oratsu için hack işine girdim zaten tekrar senin Cfw dönücem

Böyle bi kaç kere güncellemek cihazı yemeyelim sonra

oraTsu sadece V2.5 9HS Samsung Widget STiL CFW mı var
Demiştim ben sana :hmmm
Cihazını doğru flashladıktan sonra birşey olmaz merak etme.Ben sadece bugün 7-8 kere flash attım.
oraTsu;yani namı diğer Tsunami benim sürümlerimin hepsinde var.

mustafa

mustafa

Üye

buyrun ss lar

mustafa

mustafa

Üye
Sanırım Kırmızı sorununa sen de yakalandın.:hmmm
CFW yi yapan arkadaşın yalancısıyım ben ;bana kırmızı yok demişti :ehe:ehe:ehe

evet maalesef :D resimler cfw yi yapan arkadaşa göster görsün :D

alparslan han

Üye
fatih senin yaptığın cfw bunlardan çok çok iyi kısacası yürübe fatih im kim tutar seni(haddim olmayarak)

UniqueDemon

Üye
En hızlısı hangisi bunlardan swiftmi promu ? onu indircem :) ikisindede speed mods yazıyo ama acaba hangisi daha hızlı kullanan varmı

alparslan han

Üye
kardeş sen boşver bunları fatihin yazılımını kullan yada prated 4 diye modifiye yazılım vardı bulailirsen onu kurmanı tavsiye ederim

UniqueDemon

Üye
yok normalde fatihin yazılımını kullanıyorumda :D hepsini deniyorum tek tek sonra tekrar fatihin yazılımına döncem :D o güzel ama dailymobile da bu fw üstüne çok konuşuldu. Bunun xte 7 sürümü çok hızlıydı acaba bunlarda hızlımı diye sordum.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
En hızlısı hangisi bunlardan swiftmi promu ? onu indircem :) ikisindede speed mods yazıyo ama acaba hangisi daha hızlı kullanan varmı

pro'da görsellğe ağırlık verilmiş.Swift'te ise hızlı ve hafifletilmiş ve şarj açısından optimize edilmiş (veya optimize edildiği iddia ediliyor).Uzun süreli kullanmadığım için tam olarak yorum yapmak istemiyorum.Ama ; bence size uygun olan swift seçeneği.

soluk siyah

Üye
şu tsunami de music player a bi çare yokmu ya

UniqueDemon

Üye
şu tsunami de music player a bi çare yokmu ya
Ne hata varki tsunami player da.
----
Teşekkürler @fatih.
Swift sürümünü bir deneyim. Senin yaptığın fw de bana göre tek kötü olan titreşim seviyesi ki bu sanırsam tüm v50 lerde var. Titreşim inanılmaz fazla. X6'nın titreşim seviyesi süper. Acaba bunu nasıl düzeltebiliriz.
Seviye 1deki titreşim seviye 2 dekinden fazla.

soluk siyah

Üye

Home screen music player ekleyince teli her kapayıp açtığında kayboluyo tekrar eklemen gerekiyo
çözüm yolu varsa söyleyin uğraşıcam sanımı çok sıktı çünkü.

Aang67

Aang67

Üye
----
Teşekkürler @fatih.
Swift sürümünü bir deneyim. Senin yaptığın fw de bana göre tek kötü olan titreşim seviyesi ki bu sanırsam tüm v50 lerde var. Titreşim inanılmaz fazla. X6'nın titreşim seviyesi süper. Acaba bunu nasıl düzeltebiliriz.

Ben öyle bir probleme rastlamadım. Ayrıca telefonun titreşimi bana yetersiz geldi, siz fazla diyorsunuz :ehe

Home screen music player ekleyince teli her kapayıp açtığında kayboluyo tekrar eklemen gerekiyo

En son baktığımda bir çözüm yolu yoktu :ehe Yeni birşeyler bekleyeceğiz..

@f@tih. Yine yapmışsın yapacağını ah birde ben yapabilsem :aha: Bir ara bulaşacağım şu işlere.. Yeni çalışman için bir hafta demiştin olmadımı hala bir hafta :D Bekleyemiyorum artık :P

-----

Saliyesi bile aynı mesajların. Şansa bakarmısın :D Aynı anda bu kadar tesadüf olur :ehe

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı: soluk siyah göndermiş. >
OraTsu tema kullanıyorum müzik çaları ekledim masaüstüne ama her telefon açılıp kapanınca o kalkıyo ordan tekrar ekliyorum çözümü varmı bide hafıza kartına format attım gadget.swf gitti

1.ci sorunuz için - Bkz : ilk sayfa ilk Mesajdan alıntı
2.ci sorunuz için - hafıza kartına format atınca herşeyin silinmesi normal değil mi sizce?Neden yedeklerinizi almıyorsunuz ki ? Patches klasörünü silmemişsinizdir umarım.Sildiyseniz onları da yerine geri koymanız gerekecek.
Çözüm : İlk sayfadaki gadget dosyalarını indirip;içinden istediğiniz gadget.swf yi kullanabilirsiniz veya formatlı hafıza kartınızı takarak tele hard format atmanız gerekiyor.

Alıntı:
ÖNEMLİ NOTLAR:

-CFW kurulumundan sonraki ilk açılış sonrası bir kereye mahsus olmak kaydı ile Telefonun restart edilmesi veya donma kilitlenme gibi herhangi bir durumda bataryanın çıkarılıp yeniden takılması gerekebilir.Bu durum bir hata olmayıp;tele ilk açılış sırasında sabır göstermeyip müdahale etmekten kaynaklanmaktadır.

-CFW test edildi.Ovi Mağaza (son kurulum dosyasını kurmayı unutmayın),OviMaps,dahili bileşen hatası ,GPS hatası,yan dönme,dönmeme,Kineting Scrolling v.b bir hata yoktur.

-Tsunami genel hata.Her açılışta music player widgetini tekrar eklemek gerekiyor.

-Ortaya tekrar yazayım ,CFW ilk açılış sırasında telin ağırlaşması normaldir.Flash işlemi başarılı tamamlanıp,ilk açılış sonrası restarttan sonra herşey yoluna girecektir.

[9HS.V3.0] başlığında da aynı soruyu sordunuz ve sizi cevaplamıştım.Sanırım gözünüzden kaçtı.Uğraşmak istemiyorsanız başka ev ekranı kullanmanız gerekiyor;ama Tsunami ev ekranını dünyadaki tüm ev kullanıcıları maalesef bu şekilde kullanıyor.

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler @fatih.

Vallahi kendi CFW mi şimdi tek tek denedim 3 titreşim seviyesi de artan şekilde birbirinden farklı ben bir hata göremedim.Swift'ten bahsediyor olmayın ?onu bilemem.

Ben öyle bir probleme rastlamadım. Ayrıca telefonun titreşimi bana yetersiz geldi, siz fazla diyorsunuz :ehe

En son baktığımda bir çözüm yolu yoktu :ehe Yeni birşeyler bekleyeceğiz..

@f@tih. Yine yapmışsın yapacağını ah birde ben yapabilsem :aha: Bir ara bulaşacağım şu işlere.. Yeni çalışman için bir hafta demiştin olmadımı hala bir hafta :D Bekleyemiyorum artık :P

-----

Saliyesi bile aynı mesajların. Şansa bakarmısın :D Aynı anda bu kadar tesadüf olur :ehe

Titreşim konusunda cevap vermek için özellikle bir başkasının kontrol edip yazmasını bekledim.çünki bir hata olduğunu düşünmüyordum.Ekran dokunmatik titreşimlerinde bir problem yok.Ama sizin dediğiniz gibi telefonun titreşimi bana da yetersiz geliyor.

Tsunami için notlar hem 9HS topiğinde yazıyor hem konuda cevaplıyorum ama yine soruluyor.
Sen de cevaplamışsın arkadaşı ,ayrıca ben de tekrar yazdım.
O bir hafta lafını dedikten sonra işte iphone stil yaptım ya kardeşim :kop:
iphone stil için bir iki püf noktası var aklımda yazacağım gadgetlerle ilgili.Alt bar filan ama ; inan havanın sıcaklığndan başlığı düzenlemek şu anda içimden gelmiyor:naughty:
Vallahi bulaşırsan beni kurtarırsın.çok sevinirim.:d:
Saliseler bile aynı ,beni mi gözlüyon yoksa:ehe

Aang67

Aang67

Üye
Vallahi kendi CFW mi şimdi tek tek denedim 3 titreşim seviyesi de artan şekilde birbirinden farklı ben bir hata göremedim.Swift'ten bahsediyor olmayın ?onu bilemem.

Titreşim konusunda cevap vermek için özellikle bir başkasının kontrol edip yazmasını bekledim.çünki bir hata olduğunu düşünmüyordum.Ekran dokunmatik titreşimlerinde bir problem yok.Ama sizin dediğiniz gibi telefonun titreşimi bana da yetersiz geliyor.

Tsunami için notlar hem 9HS topiğinde yazıyor hem konuda cevaplıyorum ama yine soruluyor.
Sen de cevaplamışsın arkadaşı ,ayrıca ben de tekrar yazdım.
O bir hafta lafını dedikten sonra işte iphone stil yaptım ya kardeşim :kop:
iphone stil için bir iki püf noktası var aklımda yazacağım gadgetlerle ilgili.Alt bar filan ama ; inan havanın sıcaklığndan başlığı düzenlemek şu anda içimden gelmiyor:naughty:
Vallahi bulaşırsan beni kurtarırsın.çok sevinirim.:d:
Saliseler bile aynı ,beni mi gözlüyon yoksa:ehe

He, arkandan seni izliyorum sen bastığın anda bende Cevapla butonuna basıyorum :d: Püf noktası dediğin Flashlamadan alt barı kaldırmak sanırım? Birşey okumuştum dailymobile'da.

Bu akşam tatile gidiyorum. 22:45 otobüsüydü sanırım :ehe Orijinal firmware'i kurcalarım, gideceğim yerde internette var. Sıkıntım olursa internet hazır :P:. Bir işe başladımmı ne yapıp edip hallederim. Yarım yamalak olsa bile. Hadi bakalım. Hakkınızı helal edin :bye2:

Üst Alt