f@tih.
Üye
Ne yaptım ki ? Hem sen ne yaptın anlamadımyapma hocam daha yeni attım

Ne yaptım ki ? Hem sen ne yaptın anlamadımyapma hocam daha yeni attım

Ne yaptım ki ? Hem sen ne yaptın anlamadım![]()
Bunun çok merak edilcek bişeyi yok.benim CFW ile devam etmeni tavsiye ederim.Daha senin sürümü yeni yüklemeyi öğrendim şimdi bunu merak ettirdin

Demiştim ben sanaDayanamadım denedim notlarım senin CFW daha iyi kırmızı ekran olmadı bende ama ben oratsu için hack işine girdim zaten tekrar senin Cfw dönücem
Böyle bi kaç kere güncellemek cihazı yemeyelim sonra
oraTsu sadece V2.5 9HS Samsung Widget STiL CFW mı var
buyrun ss lar

Sanırım Kırmızı sorununa sen de yakalandın.
CFW yi yapan arkadaşın yalancısıyım ben ;bana kırmızı yok demişti![]()
resimler cfw yi yapan arkadaşa göster görsün 
En hızlısı hangisi bunlardan swiftmi promu ? onu indircemikisindede speed mods yazıyo ama acaba hangisi daha hızlı kullanan varmı
Ne hata varki tsunami player da.şu tsunami de music player a bi çare yokmu ya
Ne hata varki tsunami player da.
Ne hata varki tsunami player da.
----
Teşekkürler @fatih.
Swift sürümünü bir deneyim. Senin yaptığın fw de bana göre tek kötü olan titreşim seviyesi ki bu sanırsam tüm v50 lerde var. Titreşim inanılmaz fazla. X6'nın titreşim seviyesi süper. Acaba bunu nasıl düzeltebiliriz.
Seviye 1deki titreşim seviye 2 dekinden fazla.

Home screen music player ekleyince teli her kapayıp açtığında kayboluyo tekrar eklemen gerekiyo
çözüm yolu varsa söyleyin uğraşıcam sanımı çok sıktı çünkü.
Yeni birşeyler bekleyeceğiz..
Bir ara bulaşacağım şu işlere.. Yeni çalışman için bir hafta demiştin olmadımı hala bir hafta
Bekleyemiyorum artık :P
Aynı anda bu kadar tesadüf olur 
Alıntı: soluk siyah göndermiş. >Home screen music player ekleyince teli her kapayıp açtığında kayboluyo tekrar eklemen gerekiyo
çözüm yolu varsa söyleyin uğraşıcam sanımı çok sıktı çünkü.
Teşekkürler @fatih.
Swift sürümünü bir deneyim. Senin yaptığın fw de bana göre tek kötü olan titreşim seviyesi ki bu sanırsam tüm v50 lerde var. Titreşim inanılmaz fazla. X6'nın titreşim seviyesi süper. Acaba bunu nasıl düzeltebiliriz.
Seviye 1deki titreşim seviye 2 dekinden fazla.
Ben öyle bir probleme rastlamadım. Ayrıca telefonun titreşimi bana yetersiz geldi, siz fazla diyorsunuz
En son baktığımda bir çözüm yolu yoktuYeni birşeyler bekleyeceğiz..
@f@tih. Yine yapmışsın yapacağını ah birde ben yapabilsemBir ara bulaşacağım şu işlere.. Yeni çalışman için bir hafta demiştin olmadımı hala bir hafta
Bekleyemiyorum artık :P
-----
Saliyesi bile aynı mesajların. Şansa bakarmısınAynı anda bu kadar tesadüf olur
![]()

Vallahi kendi CFW mi şimdi tek tek denedim 3 titreşim seviyesi de artan şekilde birbirinden farklı ben bir hata göremedim.Swift'ten bahsediyor olmayın ?onu bilemem.
Titreşim konusunda cevap vermek için özellikle bir başkasının kontrol edip yazmasını bekledim.çünki bir hata olduğunu düşünmüyordum.Ekran dokunmatik titreşimlerinde bir problem yok.Ama sizin dediğiniz gibi telefonun titreşimi bana da yetersiz geliyor.
Tsunami için notlar hem 9HS topiğinde yazıyor hem konuda cevaplıyorum ama yine soruluyor.
Sen de cevaplamışsın arkadaşı ,ayrıca ben de tekrar yazdım.
O bir hafta lafını dedikten sonra işte iphone stil yaptım ya kardeşim
iphone stil için bir iki püf noktası var aklımda yazacağım gadgetlerle ilgili.Alt bar filan ama ; inan havanın sıcaklığndan başlığı düzenlemek şu anda içimden gelmiyor
Vallahi bulaşırsan beni kurtarırsın.çok sevinirim.
Saliseler bile aynı ,beni mi gözlüyon yoksa![]()
Püf noktası dediğin Flashlamadan alt barı kaldırmak sanırım? Birşey okumuştum dailymobile'da.
Orijinal firmware'i kurcalarım, gideceğim yerde internette var. Sıkıntım olursa internet hazır
. Bir işe başladımmı ne yapıp edip hallederim. Yarım yamalak olsa bile. Hadi bakalım. Hakkınızı helal edin