Oldukça güzel olmuş. Ancak arkadaşların dediği gibi yan kenarlara ya renk ayarlanmalı yada göz almayan reklam koyulmalı. Geri kalan yerler çok hoş.. Elinize sağlık...
hayırlı olsun yeni tema gerkesin dediği gibi bencede arka plandan gözü yormayan bir renk kullanılsaymışş iyi olurmuş kenardaki boşluklar gözümü aldı Onun dışında teme çok hoş ve güzel
şuan mobil değilim baktım pcden cok begendım temada profıl özellıklerı görüntüsü de..albay rütbemı sevmedım sadece
en kısa zamanda rütbe atlıycam .d
adminlerin daha hoş durmus
ozan kendıne özel yaptırdı galıba ,onlar daha güzel durmus
Tüm yorumları tek tek okudum. Öncelikle emeği geçen herkesin emeğine gönlüne sağlık çokta şık olmuş yeni tema hayırlı olsun.
Ancak diğer arkadaşların da söylediği gibi renk seçimi biraz uyumsuz olmuş. Ama fazla değil sadece biraz. Bunlara ek olarak bu temaya uygun olabilecek şekilde daha farklı daha şık daha asil duran rütbeler yapılmalıymış. Nasıl desem sanki forum daha yeni açılmış gibi görünüyor bu rütbelerle. Daha yeni açılmıştan kastım daha yolun başındayız geliştirilecektir dercesine Tekrar bunlara ek olarak Alıntı ile Cevapla, Cevapla butonları falan da çocuksu olmuş açıkçası. Yeni logoya bayıldım ama Eleştirmiş gibi oldum ama içimde kalsın istemedim
Tüm yorumları tek tek okudum. Öncelikle emeği geçen herkesin emeğine gönlüne sağlık çokta şık olmuş yeni tema hayırlı olsun.
Ancak diğer arkadaşların da söylediği gibi renk seçimi biraz uyumsuz olmuş. Ama fazla değil sadece biraz. Bunlara ek olarak bu temaya uygun olabilecek şekilde daha farklı daha şık daha asil duran rütbeler yapılmalıymış. Nasıl desem sanki forum daha yeni açılmış gibi görünüyor bu rütbelerle. Daha yeni açılmıştan kastım daha yolun başındayız geliştirilecektir dercesine Tekrar bunlara ek olarak Alıntı ile Cevapla, Cevapla butonları falan da çocuksu olmuş açıkçası. Yeni logoya bayıldım ama Eleştirmiş gibi oldum ama içimde kalsın istemedim
Forumun suaN ki rütbeleri bence sundan kötü o madalyonlar böyle cok belli.Hani oluruma oyun birincilikleri işte onun gibi bir şey olmuş.Yani internette baktım mesela bir model var rütbelerin yanında küçük resimler var bunun forumumuza uygulanabilmesi icin daha geliştirilmesi lazım..Bir tane daha var şahsi olarak hoşuma giden hem bu temaya da bence cok yakışır Bunun dısında yeni Tema iyi olmuş böylece portalın kullanimi da artar.Bosluk falan ufak sorunlar halledilecektir diye düşünüyorum