Yeni Telefon almayı düşünüyorum işletim sistemi konusunda kararsızım yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon almayı düşünüyorum işletim sistemi konusunda kararsızım yardım !!
merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar şuanda nokia 701 kullanıcısıyım ve telefonumu değistirme kararı aldım. Android ve windows phone arasında seçim yapacam. Windows phone forumunda baya bi araştırma yaptım sıra androide geldi. Kullanan arkadaşlar İYİ ve KÖTÜ yanlarını samimi olarak benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Uygulama performansları olsun batarya ömrü olsun beni aydınlatabileceğiniz her konuda yardımınıza ihtiyacım var çünkü ilk defa android telefon kullanacam. Marka ve model de belirterek (note 2 hariç :)) yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Shaunx

Shaunx

Üye
Andoirdten sasma derim ben. Telefon olarakta tabiki S3 :cool:

furkey

Üye
Kardeşim high end yani yüksek cihazlar harici Android tavsiye etmiyorum. Ama bütçen 1200 liradan fazlaysa O zaman Android en iyisi yoksa ios veya uygulama sorun değilse Windows Phone da olabilir

kcsoft

kcsoft

Üye
android

Xelord

Xelord

Üye
merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar şuanda nokia 701 kullanıcısıyım ve telefonumu değistirme kararı aldım. Android ve windows phone arasında seçim yapacam. Windows phone forumunda baya bi araştırma yaptım sıra androide geldi. Kullanan arkadaşlar İYİ ve KÖTÜ yanlarını samimi olarak benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Uygulama performansları olsun batarya ömrü olsun beni aydınlatabileceğiniz her konuda yardımınıza ihtiyacım var çünkü ilk defa android telefon kullanacam. Marka ve model de belirterek (note 2 hariç :)) yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz. Gidip de galaxy ace alacaksan alma, para var diyorsan o zaman android iyi.

furkey

Üye
Windows Phone un arti yanları: sistem stabil ve akıcı
Androidin artı yanları : sistem özgür
İstediğin gibi oynama yapabiliyorsun sisteme
Eger görünümünden sikildiysan işin bir uygulamaya bakıyor
Her türlü oyun genel olarak ilk ios a 1 hafta sonra da android e çıkar
Jailbreak veya hacklemek tarzı birseyle ugrasmazsin androidde
Uygulama bolluğu ve çeşidini görsen dudağın ucuklar :)
Hızlandirma islerini yapabilirsin
Telefona farklı özellikler kazandirabilirsin (beats audio tarzı ses yukseltmeleri dahil)
Vs
Vs

Tabii bi de Windows Phone u sisteme göre değil de cihaza göre yargılamak daha dogru çünkü Windows Phone un sistem olarak pek bi getirisi yok

llovell

llovell

Üye
kardesım KESINLIKLE S3 AL BAK BENDE BURDA SENIN GIBI SORDUM HEP S3 E KARAR VERDIM SUAN COK IYI YAPMISIM DIORUM OZELLIKLE BEN SIYAHINI ALDIM DURUS 10 NUMARA ICERIK DESEN SUPER

blacktalon

blacktalon

Üye
Herkes yine sallamis biryerlerinden en iyisi ios ama pahali dersen android suan icin wp8 alma cunku o gucteki cihazi alacaksin ama kullanacak uygulama yok daha erken wp icin

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
hepinize yorumlariniz icin tesekkür ederim aynen dediginiz gibi android daha agir basti wp nin beni cezbeden tarafi arayüzü oldu degisik oldugu icin cekici geldi sanirim ama yeni bi sistem oldugu icin pek güvenemiyorum sonucta yeni bi sistem o kadar para verecez bu arada bütcem 1300-1800lira civari öyle dandik galaxy ace falan düsünmüyorum. Bide sormak istedigim bisey daha var batarya tüketimi nasil genel olarak bi bilgi verirseniz iyi olur. Simdiden tekrar tesekkür ederim.

hasanistan

hasanistan

Üye
androidde 1 günü geçen batarya tanımıyorum ama kullanımına göre değişir mesela bana 1 günü zor getiriyor ama ben ağır kullanırım telefonu eğer android alacaksan da nexus 4 al s3,note 2,xperia vs. bugün var yarın yok bu cihazlar nexus 4 google ın üürünü bu yüzden 2 yıl güncel android sürümü garantisi veriyor. mesela şuan kimsede olmayan android 4.2 sadece nexus ta var yine de karar sana kalmış.

furkey

Üye
Herkes yine sallamis biryerlerinden en iyisi ios ama pahali dersen android suan icin wp8 alma cunku o gucteki cihazi alacaksin ama kullanacak uygulama yok daha erken wp icin

Sen diyince öyle mi oluyor? Ya da hayırdır satasacak yer mi arıyorsun? Yanlış buluyorsan yorumları yanlış yerlerini söylersin, kendine göre doğru olanını söylersin bu kadar...

furkey

Üye
androidde 1 günü geçen batarya tanımıyorum ama kullanımına göre değişir mesela bana 1 günü zor getiriyor ama ben ağır kullanırım telefonu eğer android alacaksan da nexus 4 al s3,note 2,xperia vs. bugün var yarın yok bu cihazlar nexus 4 google ın üürünü bu yüzden 2 yıl güncel android sürümü garantisi veriyor. mesela şuan kimsede olmayan android 4.2 sadece nexus ta var yine de karar sana kalmış.

Haklı sayilirsin ama arkadaş official desteği beklemezse yine nexus gibi kendi desteğini kendisi verir :) custom romlandan filan bahsediyorum :)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone un arti yanları: sistem stabil ve akıcı
Androidin artı yanları : sistem özgür
İstediğin gibi oynama yapabiliyorsun sisteme
Eger görünümünden sikildiysan işin bir uygulamaya bakıyor
Her türlü oyun genel olarak ilk ios a 1 hafta sonra da android e çıkar
Jailbreak veya hacklemek tarzı birseyle ugrasmazsin androidde
Uygulama bolluğu ve çeşidini görsen dudağın ucuklar :)
Hızlandirma islerini yapabilirsin
Telefona farklı özellikler kazandirabilirsin (beats audio tarzı ses yukseltmeleri dahil)
Vs
Vs

Tabii bi de Windows Phone u sisteme göre değil de cihaza göre yargılamak daha dogru çünkü Windows Phone un sistem olarak pek bi getirisi yok
evet doğru söylüyosun acikcasi wp nin uygulama konusunda suan pek bi cesit yok bunu zamanla hallederler gibime geliyor arkasinda microsoft gibi dev bir sirket var ama bu ne zaman olur belli degil o yüzden wp nin en az 1 yili var diye düsünüyorum ios da iyi fakat beni cezbetmiyor android suan ilk tercihim acikcasi ama sadece hangi telefonu alacagima karar veremedim note 2 inceledim cok güzel bi telefon ama ekrani cok cok büyük bunun iyi yanlari da var tabi ama ne biliyim kullanamam gibi geliyor samsungun yani sira lg ve sony ninde cok saglam cihazlari var cok kararsizim :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kesinlikle lumia almanı oneririm

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle lumia almanı oneririm

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

seni iyi buldum vallahi bi zahmet beni biraz aydinlatirmisin lumia 920 konusunda bildigin kadariyla. Ne kadar yardimci olabilirsen o kadar iyidir benim icin simdiden tesekkür ederim.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
ios

blacktalon

blacktalon

Üye
Sakin ol furkey

- - - Eklendi - - -

Ayrica senden daha iyi bilirim bu isleri yirtik dondan cikar gibi cikip adamin canini sikma

furkey

Üye
Sakin ol furkey

- - - Eklendi - - -

Ayrica senden daha iyi bilirim bu isleri yirtik dondan cikar gibi cikip adamin canini sikma

Adam derken? Kendini adamdan saymiyorsun umarım? Neyse çocuklarla tartışacak değilim. Bundan sonra ne yazarsan yaz cevap alamayacaksin sana da aynısını tavsiye ederim...

blacktalon

blacktalon

Üye
Sen neyin tribindesin hem cocuk demissin senin yasin kac ki ayrica ben ilk cevapta herkes kafadan android dedikleri icin yazdim android kisisellestirilebilir ama ios daha stabil ve sen bana yazmissin ki sen oyle diyince oyle mi oldu satas vs burada satasan sensin ergenlikten cik canini sikma benim konuyu bos yere cekme

sss855

Üye
Note 2 al derim şuan en küçük galaxy telefon bile android son sürüm yukluye biliyorsun yok kaybolur yok bilmem ne olur bunlar yanlış bilgi samsung çökme z tabikide teknoloji çıktıkca yenilikler karşımıza çıkacak

note 2 candir can

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...