Telefon Tavsiyesi GMD mi? Lumia 625 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
GMD mi? Lumia 625 mi?
Merhaba,
Ben android kullanıcısıyım. Android konusunda rom yapacak kadar bilgili olmama rağmen Windows Phonelara uzak olduğum için bu konuyu açma gereği duydum. Şu anda kullandığım telefon Galaxy Wonder, bu telefon normal haliyle çok yavaş olmasına rağmen rom root filan biraz hızlandırdım ancak yine de insan daha stabil çalışan düzenli bir telefon istiyor. General Mobile Discovery'in hızı android olmasına rağmen benim telefonumdan kat kat iyidir acaba onu mu alsam lumia 625 mi alsam çok kararsız kaldım. Çok sayıda lumia kullanan arkadaşım var ve şarjının 2-3 gün gittiğini, marketinde güzel oyunların olduğunu, çok stabil olduğunu söylüyorlar. Görüşleriniz nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: Buğra

forever_

forever_

Üye
sana tavsiyem lumia alacaksan 625 alma 512 mb rmli sorun çıkarır ınun yerine 820 al

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat sebebiyle malesef o kadar cikamam

MrExpert

MrExpert

Üye
Androidde n sonra wp kullanamazsınız.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Symbiandan sonra wp olur ama androidden sonra zor. Rom işleriyle de uğraşıyorsun bilgilisin gmd ile yoluna devam et @Buğra moderatörümüz bu konularla haşır neşir sana yardımcı olur

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
İkisi arasında GMD tavsiye ederim elbette :oke:
Android kullanıyorsun ondan sonra wp zor gelir.
Bizim cihaz için hali hazırda 20ye yakın rom var ve sürekli farklı romlar geliştiriliyor.
Zaten discovery 1 için kitkat çalışmaları olduğu söylendi resmi ağızdan.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam androidden wp'ye gecen cok arkadasim var onlar sorun yasamadi. Ne tur sorunlar olur?

• Beğen
HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Birde ikisini de kullanan biri var mi?

Buğra

Buğra

Admin
Hocam androidden wp'ye gecen cok arkadasim var onlar sorun yasamadi. Ne tur sorunlar olur?
Sorun olmaz fakat. androiddeki gibi oyun uygulama bolluğu bulamazsınız. bir sorun vs olduğunda androiddeki gibi hemen çözümünü bulamazsınız vs vs. kaldı ki wp de 512mb ram saçmalığı gibi bir şey var yani 512mb ram li lumia cihazları bir işe yaramıyor desek doğrudur. marketteki çoğu oyunu desteklemiyorlar.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olmaz fakat. androiddeki gibi oyun uygulama bolluğu bulamazsınız. bir sorun vs olduğunda androiddeki gibi hemen çözümünü bulamazsınız vs vs. kaldı ki wp de 512mb ram saçmalığı gibi bir şey var yani 512mb ram li lumia cihazları bir işe yaramıyor desek doğrudur. marketteki çoğu oyunu desteklemiyorlar.

Zaten sorun yaşayıp çözmemek yani artık uğraşmamak normal bir kullanıcı gibi alıp kullanmak istediğim için windows phone almak istiyorum. 512 MB ram biraz sorun olabilir Lumia 820'den başlıyor 1GB+ ram. 512mb Ram için hiç düzgün oyun filan yok mu?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Zaten sorun yaşayıp çözmemek yani artık uğraşmamak normal bir kullanıcı gibi alıp kullanmak istediğim için windows phone almak istiyorum. 512 MB ram biraz sorun olabilir Lumia 820'den başlıyor 1GB+ ram. 512mb Ram için hiç düzgün oyun filan yok mu?
ileriyi düşünüyorsan bence 512'ye girme malum gelişmekte olan bir işletim sistemi bi sürü uygulama bilmem ne çıkar 512 işe yaramaz bence wp'ye girme gireceksen 1 gb ile gir.

avast

avast

Üye
Sen GMD al yada bekle GMD2 al

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 625 Turkcell tahutu ile 600 TL oluyor ek olarak GMdden daha ucuz internette 512 uzeri ram gerektiren az oyun oldugu yaziyordu.

avast

avast

Üye
Temple run 2 subway falan ram kisitlamali bildiim kadariyla

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Geçince bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum aksine daha da memnun kalırsın diye düşünüyorum ben, bende öyle oldu çünkü. 625 güzel hoş cihaz ama 512mb rami var. Bu düşük ram olayının wp'de tek kısıtlaması ise bazı oyunları oynayamıyor olman. İşin ilginç yanı şuan mesela temple run2 ve subway surfers gibi düşük oyunları oynayabilmek için 1gb ram gerekiyor, güncelleme ile 512mb lere de uyarlayacaklar ama. Yani oyun pek sıkıntı yaşatmazsa kesinlikle lumia625 derim ben

enterneoll

enterneoll

Üye
hadi biz tanıdığız bak heryerde böyle sorma adamı ayıplarlar bu ikisi karşılıştırılcak telefon mu tabiki cevap gmd :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
1GB RAMli Lumialar 820'den başlamıyor. Lumia 525 var. 520'den tek farkı 512MB yerine 1GB RAM var. Yani oyun konusunda sıkıntı çekmezsin. Ama bir süre sonra sıkılabilirsin çünkü Androidle çok haşır neşir oldum diyorsun. Androidde yapabildiğin her şeyi WP8'de yapamazsın. Yine de karar senin. Alacaksan Lumia 525 al kesinlikle. Androidle devam etmek istiyorsan da Motorola Moto G al diyorum. Bütçeyi arttırabiliyorsan çok daha iyi cihazlar var. Ama 750 TL'ye kadar bütçeye göre en iyi cihazlar bence Nokia Lumia 525 ve Motorola Moto G'dir.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
1GB RAMli Lumialar 820'den başlamıyor. Lumia 525 var. 520'den tek farkı 512MB yerine 1GB RAM var. Yani oyun konusunda sıkıntı çekmezsin. Ama bir süre sonra sıkılabilirsin çünkü Androidle çok haşır neşir oldum diyorsun. Androidde yapabildiğin her şeyi WP8'de yapamazsın. Yine de karar senin. Alacaksan Lumia 525 al kesinlikle. Androidle devam etmek istiyorsan da Motorola Moto G al diyorum. Bütçeyi arttırabiliyorsan çok daha iyi cihazlar var. Ama 750 TL'ye kadar bütçeye göre en iyi cihazlar bence Nokia Lumia 525 ve Motorola Moto G'dir.

Lumia 625 525'den daha iyi. 525in rami 512mb.

Invoke

Invoke

Üye
Diskavri.

Üst Alt