Yeni telefon alımı için önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qwqqwqqwq

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alımı için önerileriniz?
Para konusunda bir problemim yok, yurtdışından getirteceğim için çok da tuzlu tutmayacak zaten bu yüzden para sıkıntısı olmadan bana önerebileceğiniz telefonları yazarsanız sevinirim. Şuan Sony Ericsson aino ve satio modelleri çok çekici geliyor gözüme ama ne kadar iyiler ve hangisi daha iyi bir seçim yapmış değilim. Önerilerinizi en kısa sürede bekliyorum.
Saygılarımla.

futbol123

futbol123

Üye
iphone 4g yada nokia n900 almanı tavsiye ederim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
N8 bekle tam bir multimedya canavarı 5+1 Dobly ses özelligi ile hdmı baglantısı bile var.Temmuz gibi avrupa görünür.
Onun dışında N900 tavsiye edebilirim o çok çok hızlı ve multimedya devi bir canavar.İşletim isteminide meego yapacaklar zaten süper olacak.
i-phone tavsiye etmem çünkü multimedya kavramına uymuyor.Örnegin; bluetooth ile müzik göndereceksin arkadaşına , müzigi gönderemedikten sonra nsl multimedya kelimesine uyuyor anlayabilmiş degilim.Multimedyanın kelime anlamı zaten dagıtılmış çoklu ortam anlamına gelmektedir.Bu yuzden İ-phone tavsiye etmem
Yani kısacası zamanın varsa bekle HtC ninde güzel modelleri çıkcak.Ama beklemiyecegim alacagım diyosan Kesinlikle N900.
Bu arada nickin çok kötü keşke güzel birşey yazsaydın...

Salihyet

Salihyet

Üye
Sony aino ve satio için yazılım güncellemesi ve yazılım desteği bulabileceğinden şüpheliyim, sonyericsson sitesinde gösterdiği hiç bir telefona adam akıllı destek veremediği için türkiyeye de gelmedi bu modeller.

Necmati

Necmati

Üye
n97 veya nokıa x6 :D

qwqqwqqwq

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim. Zaten iphone almayı düşünmüyorum elinize aldığınızda 1-2 saat elinizde tutabiliyorsunuz sonra pili bitiyor eğer bişeyler izliyorsanız yada ışığı açıksa. Bu yüzden benim daha çok film izleyebileceğim , müzik dinleyebileceğim çok amaçlı bir telefon olsun istiyorum.

Nokia n97 konusunda da telefon da biraz kibar olmalı değil mi? Hantal bir aleti hergün elinize almak ilk başlarda katlanılabilir belki ama ilerleyen zamanda sizi sıkmaya başlar diye düşünüyorum.

Ve telefonu almak için temmuz başına kadar sürem olduğu için telefon çıkmasını da bekleyemeye bilirim tabi temmuzun başına kadar çıkarsa o ayrı, piyasada bulunan telefonlardan neyi önerirsiniz?

Ayrıca yazılım desteği ve yazılım güncellemesi işini açıkçası çok da anlamış değilim kusura bakmayın. Anladığım kadarıyla yani şimdi program yükleyemezmiyim satio'ya aino'ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...