e_memet88
Üye
Yeni telefon lazım...:D
Arkadaşlar Samsung B5310(Corby Pro) şu an kullanıyorum,
Telefon güzel eksik bir tarafı yok fakat,
uygulama, medya vb. bakımdan biraz zayıf geliyor
önceden N70 kullanıyordum, sonrasında Samsunga geçiş yaptım bu nedenle sanırım isteklerime cevap vermiyor...
Uygulama ağı geniş olan, en azından kaliteli kameralarla çekilmiş fotoğrafları ve videoları açabilecek, Samsung, LG ve Sony Ericsson markalı telefonlar tercihim, özellikle belirteyim Nokia istemiyorum..
İşletim sistemleri de önemli bu kısımda
Edindiğim bilgiye göre, Windows Mobile cihazları kasıyormuş-ne kadar doğru bilmiyorum-
Bu seçeneği de göz önüne alarak önerilerinizi bekliyorum....
Bu arada fiyatı 700_TL'den yukarı olmamalı, ikinci elede açığım isteyenle takas yapabiliriz makul teklifler karşılığında...!
Şimdiden teşekkür ederim ilgilenenlere...
Saygılarımla...
------------------ekleme-------------------
Arkadaşlar şimdi de özellik sıralayacağım, umarım böyle yorumlarınız daha çok olur...
1-Görüntülü Görüşme ,
2-Kaliteli Kamera,
3-Ekstra kodek destekleyen-film izlerken sorun çıkarmayacak-
4-Wi-fi ve tabiki tarayıcıda flash olmalıki facebook vb. videoları izleyebileyim
5-Dokunmatik olacak vede kapasitif olacak
6-Office dosyaları görüntülemek, düzenlemek,
7-Uygulama ve media içeriği bol,
8-Yukardaki fiyat aralığı geçerli yine,
olan bir telefon
arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz arama motorları var tlf için ama kullanmış olan arkadaşların net önerileri daha etkin o motorlardan şimdiden teşekkür ederim...
Saygılar...

Telefon güzel eksik bir tarafı yok fakat,
uygulama, medya vb. bakımdan biraz zayıf geliyor
önceden N70 kullanıyordum, sonrasında Samsunga geçiş yaptım bu nedenle sanırım isteklerime cevap vermiyor...
Uygulama ağı geniş olan, en azından kaliteli kameralarla çekilmiş fotoğrafları ve videoları açabilecek, Samsung, LG ve Sony Ericsson markalı telefonlar tercihim, özellikle belirteyim Nokia istemiyorum..

İşletim sistemleri de önemli bu kısımda
Edindiğim bilgiye göre, Windows Mobile cihazları kasıyormuş-ne kadar doğru bilmiyorum-
Bu seçeneği de göz önüne alarak önerilerinizi bekliyorum....
Bu arada fiyatı 700_TL'den yukarı olmamalı, ikinci elede açığım isteyenle takas yapabiliriz makul teklifler karşılığında...!
Şimdiden teşekkür ederim ilgilenenlere...
Saygılarımla...
------------------ekleme-------------------
Arkadaşlar şimdi de özellik sıralayacağım, umarım böyle yorumlarınız daha çok olur...
1-Görüntülü Görüşme ,
2-Kaliteli Kamera,
3-Ekstra kodek destekleyen-film izlerken sorun çıkarmayacak-
4-Wi-fi ve tabiki tarayıcıda flash olmalıki facebook vb. videoları izleyebileyim
5-Dokunmatik olacak vede kapasitif olacak
6-Office dosyaları görüntülemek, düzenlemek,
7-Uygulama ve media içeriği bol,
8-Yukardaki fiyat aralığı geçerli yine,
olan bir telefon
arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz arama motorları var tlf için ama kullanmış olan arkadaşların net önerileri daha etkin o motorlardan şimdiden teşekkür ederim...
Saygılar...