Yeni telefon lazım...:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon lazım...:D
Arkadaşlar Samsung B5310(Corby Pro) şu an kullanıyorum,:hmmm

Telefon güzel eksik bir tarafı yok fakat,
uygulama, medya vb. bakımdan biraz zayıf geliyor
önceden N70 kullanıyordum, sonrasında Samsunga geçiş yaptım bu nedenle sanırım isteklerime cevap vermiyor...

Uygulama ağı geniş olan, en azından kaliteli kameralarla çekilmiş fotoğrafları ve videoları açabilecek, Samsung, LG ve Sony Ericsson markalı telefonlar tercihim, özellikle belirteyim Nokia istemiyorum..:nono:

İşletim sistemleri de önemli bu kısımda
Edindiğim bilgiye göre, Windows Mobile cihazları kasıyormuş-ne kadar doğru bilmiyorum-
Bu seçeneği de göz önüne alarak önerilerinizi bekliyorum....

Bu arada fiyatı 700_TL'den yukarı olmamalı, ikinci elede açığım isteyenle takas yapabiliriz makul teklifler karşılığında...!

Şimdiden teşekkür ederim ilgilenenlere...

Saygılarımla...

------------------ekleme-------------------
Arkadaşlar şimdi de özellik sıralayacağım, umarım böyle yorumlarınız daha çok olur...

1-Görüntülü Görüşme ,
2-Kaliteli Kamera,
3-Ekstra kodek destekleyen-film izlerken sorun çıkarmayacak-
4-Wi-fi ve tabiki tarayıcıda flash olmalıki facebook vb. videoları izleyebileyim
5-Dokunmatik olacak vede kapasitif olacak
6-Office dosyaları görüntülemek, düzenlemek,
7-Uygulama ve media içeriği bol,
8-Yukardaki fiyat aralığı geçerli yine,
olan bir telefon

arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz arama motorları var tlf için ama kullanmış olan arkadaşların net önerileri daha etkin o motorlardan şimdiden teşekkür ederim...

Saygılar...

cmsyapim

Üye
Arkadaşlar bundan 2 ay önce general mobileın surf modeli cep telefonunu satın aldım 1 hafta sonra müzik dinlerken kulaklğı çıkarttığımda telefon kulaklık modundan çıkmadı bunun sonucundada tabi kulaklık olmadığı için kimseyle görüşme yapamadım nese küçük bi sorundur dedim telefonu verdim 12 gün sonra bana telefonu gönderdiler buraya kadar güzel hemen bununda ardından yaklaşık 2 hafta sonra bu seferde bi sabah kalktım arkadaşımla konusucam bana çok aşırı cızırtı geldiğini ve beni duyamadığı söledi bu durum kimle konuşsam tekrarlanınca servise gittim biraz bağırıp çağırınca hemen yanımda telefon bakıma alındı cızırtıyı hallettiler bu sefer ses derinden gelmeye başladı bunuda hallettiler bu seferde sesim karşı tarafa az gidio ve bu işlem için telefon defalarca açıldı şimdi tüketici haklarına gidicem bu telefonun sıfırını alıp satıcam sizden tek ricam bu markadan telefon almamanız samsung nokiadan şaşmayın çift hatlı die aldım almaz olaydım ve araştırdığımda hep aynı sıkıntılar sorun çözülse tmm olabilir diyip susucam ama bi hata bir olur iki olur hadi bilemedin 3cüde kabul ama bu kadarda olmaz be ...

Aklında bulunsun arkadaşım;)

• Beğen
Tepkiler: e_memet88
baranselona

baranselona

Üye
androidli cihazlara bak bence symbiana hiç bulaşma

0 olarak LG-p03-samsung galaxy ace bulabilirsin 2. el olarakta 700 tl ye aşağı yukarı bütün androidli telefonlardan bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: positive+ ve 61semih
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bundan 2 ay önce general mobileın surf modeli cep telefonunu satın aldım 1 hafta sonra müzik dinlerken kulaklğı çıkarttığımda telefon kulaklık modundan çıkmadı bunun sonucundada tabi kulaklık olmadığı için kimseyle görüşme yapamadım nese küçük bi sorundur dedim telefonu verdim 12 gün sonra bana telefonu gönderdiler buraya kadar güzel hemen bununda ardından yaklaşık 2 hafta sonra bu seferde bi sabah kalktım arkadaşımla konusucam bana çok aşırı cızırtı geldiğini ve beni duyamadığı söledi bu durum kimle konuşsam tekrarlanınca servise gittim biraz bağırıp çağırınca hemen yanımda telefon bakıma alındı cızırtıyı hallettiler bu sefer ses derinden gelmeye başladı bunuda hallettiler bu seferde sesim karşı tarafa az gidio ve bu işlem için telefon defalarca açıldı şimdi tüketici haklarına gidicem bu telefonun sıfırını alıp satıcam sizden tek ricam bu markadan telefon almamanız samsung nokiadan şaşmayın çift hatlı die aldım almaz olaydım ve araştırdığımda hep aynı sıkıntılar sorun çözülse tmm olabilir diyip susucam ama bi hata bir olur iki olur hadi bilemedin 3cüde kabul ama bu kadarda olmaz be ...

Aklında bulunsun arkadaşım;)

Uyarın ve ilgin için teşekkür ederim, kardeşim...

--------------- Ekleme ---------------

androidli cihazlara bak bence symbiana hiç bulaşma

0 olarak LG-p03-samsung galaxy ace bulabilirsin 2. el olarakta 700 tl ye aşağı yukarı bütün androidli telefonlardan bulabilirsin

Peki kardeş android diyorsunda symbian kadar destek mevcut mu?
Birde kullanım olarak Samsung arayüzü ile nasıl bilgi verebilir misin?

baranselona

baranselona

Üye
zaten samsung kullanmışsın hiç zorlanacağını sanmam zaten android hem çok hızlı hemde bolca kaliteli program desteği sunan bir işleetim sistemi birçok mağzası var telefonundan veya bilgisayarından indirebilirsin DH de incelemelerde var zaten hiç bilmiyosan andoid hakkında bişey youtube a gir izle videolarını hatta sana youtube linklerinide vereyim

oyunlar

programlar

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve e_memet88
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
zaten samsung kullanmışsın hiç zorlanacağını sanmam zaten android hem çok hızlı hemde bolca kaliteli program desteği sunan bir işleetim sistemi birçok mağzası var telefonundan veya bilgisayarından indirebilirsin DH de incelemelerde var zaten hiç bilmiyosan andoid hakkında bişey youtube a gir izle videolarını hatta sana youtube linklerinide vereyim

oyunlar

programlar

Eyvallah kardeş ellerine sağlık, ilgin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..
Galaxy ace hoşuma gitti ama bakalım ne olur işin sonu liste başına ekledim onu...

Birde wave2 öneriliyor onun hakkında ne söyleyebilirsiniz arkadaşlar...

baranselona

baranselona

Üye
wave 2 bada işletim sistemi kullanıyor program oyun fazla bulunmuyor android kadar değil yani ama tasarımı falan güzel onu kullanmakta hiç sorun çekmezsin normal bizim samsunglardan hiçbi farkı yok nerdeyse

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 bada işletim sistemi kullanıyor program oyun fazla bulunmuyor android kadar değil yani ama tasarımı falan güzel onu kullanmakta hiç sorun çekmezsin normal bizim samsunglardan hiçbi farkı yok nerdeyse

Hmm diyorsun androidden vazgeçme,
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...

Saygılar..

Kardeş yaa bunları biraz inceledim Samsung Galaxy Ace çok hoş cihaz ama Görüntülü Arama yok o kadar para ver o olmasın olur mu???? yaa

Yinede ilgin için teşekkür ederim, yeni teklifler bekliyorum...

Saygılar..

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni teklifi olan yok mu?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Olmaz mı. Nokia istemiyorum demişsin ama o fiyata bu modelden daha iyisini bulamazsın malesef, Nokia C6-01; 8 mp flaşlı kamera, 720 HD video çekim, Wifi, kaliteli oyunlar oynatabilme, Clear Black Display teknolojili ekran, son olarak görüntülü görüşme istemişsin 3g mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: subsounds
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz mı. Nokia istemiyorum demişsin ama o fiyata bu modelden daha iyisini bulamazsın malesef, Nokia C6-01; 8 mp flaşlı kamera, 720 HD video çekim, Wifi, kaliteli oyunlar oynatabilme, Clear Black Display teknolojili ekran, son olarak görüntülü görüşme istemişsin 3g mevcuttur.

Teşekkür ederim önerin için, biraz araştırayım bakalım o nasıl bir telefon...
Fakat Nokia istememe durumu kesin...Nedenide açık....

Saygılar...

61semih

61semih

Üye
galaxy ace kesınlıkle arkadasım ben htc touch2 kullanıcısıyım wındows yuklu kasma felan yok gıhazdan memnunum ama oyun ve uygulama sıkınyısı cekersın boyle seylere onem verıyorsan androit ten baska bır secenegın yok zaten ace modelıde gayet hoş ve ozellıklerı ılede cezbedıyor

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace kesınlıkle arkadasım ben htc touch2 kullanıcısıyım wındows yuklu kasma felan yok gıhazdan memnunum ama oyun ve uygulama sıkınyısı cekersın boyle seylere onem verıyorsan androit ten baska bır secenegın yok zaten ace modelıde gayet hoş ve ozellıklerı ılede cezbedıyor

Teşekkür ederim kardeş, ama onda görüntülü arama yok millet 3 boyutlu bağlantı için çalışıyor yeni telefon alacağız görüntülü arama olmaması büyük noksan geliyor bana, evimde internet yok olsa belki okey derim onu alırım ama msn yerine cep kullanıyorum :)
O nedenle yoksa cihaz dediğin gibi muhteşem biraz inceledim tek noksanı görüntülü arama...
:(

Neyse sağlık olsun bulunur inşallah banada uygun bir telefon(nokia hariç)....:)

Saygılar..

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ya android olan tlf ların çoğunda görüntülü arama yok bir ikisindede önde kamera yok

61semih

61semih

Üye
karde3s goruntulu konusma gozlemledıgım kadaryla turkıyede umdugunu bulamadı sahsen bende hıc kullanmadım n73 kullanırkan goruntulu konusma destegı vardı 1 kere bıle kullanmadım su an babamda oda hıc kullanmıyor butun akrabalarımda hıc gormedım kullanan ne bılıyım sokaklardada raslamadım vs bu tabı benım gozlemım nekadar dogru bılemem.bazı kısıler ıcın onemlı tercıh meselesı tabıki ama bundan dolayı sanırım artık goruntulu gorusme 2.planda kaldıgı ıcın yenı cıkan bırcok cıhazda yok goruntulu gorusme

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
karde3s goruntulu konusma gozlemledıgım kadaryla turkıyede umdugunu bulamadı sahsen bende hıc kullanmadım n73 kullanırkan goruntulu konusma destegı vardı 1 kere bıle kullanmadım su an babamda oda hıc kullanmıyor butun akrabalarımda hıc gormedım kullanan ne bılıyım sokaklardada raslamadım vs bu tabı benım gozlemım nekadar dogru bılemem.bazı kısıler ıcın onemlı tercıh meselesı tabıki ama bundan dolayı sanırım artık goruntulu gorusme 2.planda kaldıgı ıcın yenı cıkan bırcok cıhazda yok goruntulu gorusme

iyi hoş diyonda

bu Türkiye'de tutmadıysa dünyanın suçu ne :hmmm

ama haklı olabilirsin, benim sözlüm başka şehirde oturduğundan benim için önemli
:oke:

yada artık eve internet almanın zamanı geldi:bilmm

• Beğen
Tepkiler: dadas141
61semih

61semih

Üye
turkıye dedım cunku burayı gozlemlıyebılıyorum kardesım vallaha kolay gelsın sozlun baska sehırde aynı durumdayız sayılır allah ıkımızede kolaylık versın..

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
turkıye dedım cunku burayı gozlemlıyebılıyorum kardesım vallaha kolay gelsın sozlun baska sehırde aynı durumdayız sayılır ALLAH ıkımızede kolaylık versın..

amin kardeş amin....

Arkadaşlar peki şöyle bir soru yöneltsem konuyla ilgili
Diyelim wave 2 aldım buna android işletim sistemi kurma şansım yok mu????

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum..

hoss

hoss

Üye
KESİNLİKLE ANDRROİD İŞLETİM SİSTEMLİ BİR TELEFON ALMANI TAVSİYE EDERİM
OYUN UYGULAAMA AÇISINDAN SYMBİANDAN DAHA KALİTELİ VE BOLDUR
CORBY DEN MEMNUN KALMAMAN ÇOK DOGAL EKRANI KÜÇÜK VE RESİSTİF EKRAN
DOKUNMATİK İSTİYORSAN KAPASİTİF EKRANLI DOKUNMATİK TELEFON AL
LG P503 , GALAXY ACE , GALAXY MİNİ GİBİ CİHAZLARDAN BİRİNİ ALABİLİRSİN :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt