Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alacağım depolama sıkıntısı çeker miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacağım depolama sıkıntısı çeker miyim?
arkadaşlar ben öğrenciyim krediyle bi telefon alıp 5800'ı emekliye ayırıcam artık. Lg Nexus 5 alıcam çok istiyorum başka model falan düşünmüyorum, tek sorun; 16 gb hafıza var arttırılmıyor uygulamalarla falan bana kullanılabilir tahmini olarak 10 kalır, 5800'da bile 8 gb kart full dolu bir şarkılık yer yok. Yetmez di mi?

marist

marist

Üye
Bence almışken tam al pişman olursun sonra ama yine sen bilirsin kullanıcıdan kullanıcıya değişir hafıza kullanımı.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam aslinda cozum basit bir dropbox , one drive , yandex disk gibi programlar kullanarak internette dosyalarini barindirabilirsin 16 gb ta her turlu yeter en kolay cozum [emoji106]

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Hocam aslinda cozum basit bir dropbox , one drive , yandex disk gibi programlar kullanarak internette dosyalarini barindirabilirsin 16 gb ta her turlu yeter en kolay cozum [emoji106]
sanırım g2 daha mantıklı hocam 32 gb aynı fiyat, hep nexus 5 istemiştim ama :(

Sucrofe

Sucrofe

Üye
ROM, root gibi işlerle işiniz yoksa LG G2'nin 32 GB'lık versiyonu daha mantıklı olur.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arkadaşlar ben öğrenciyim krediyle bi telefon alıp 5800'ı emekliye ayırıcam artık. Lg Nexus 5 alıcam çok istiyorum başka model falan düşünmüyorum, tek sorun; 16 gb hafıza var arttırılmıyor uygulamalarla falan bana kullanılabilir tahmini olarak 10 kalır, 5800'da bile 8 gb kart fu ll dolu bir şarkılık yer yok. Yetmez di mi?
Her türlü yetmez. Çünkü 5800'daki uygulamaların boyutu en fazla 10 mb. Android'deki büyük uygulamaların boyutu 5800'a göre çok fazla. Hafıza artırılamadığı için 32 gb olan versiyonunu tercihi etmek mantıklı. Ayrıca ilerde gelecek güncellemeler de var onu da düşünmek lazım. Biraz daha bekleyip para bulmaya çalışın. İsterseniz bütçenizi belirtin ben size uygun yerden bulmaya çalışayım. İnternette bazı indirimler oluyor. Onları kontrol etmek lazım.

caps6

caps6

Üye
nexus 5 in 32 gb olanıda var 16 lık kullanımına bağlı yetmeyebilir çok oyun uygulama yüklersen dolabilir otg ile hafızada ki belli dosyaları taşıyabilirsin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 1520 düşünür müsünüz? 32 GB dahili ve 128 gb hafıza kartı desteği var. Uygulama ve oyunları hafıza kartına taşıyabiliyorsun. Microsoft'un amiral tabir edilen cihazı olduğu içinde bolca güncelleme alır.

Invoke

Invoke

Üye
Bana yetiyor, bir şekilde. 12 küsür GB kalıyor size.

2GB boş.
870mb app varmış, oyun yok.
800mb resim, video. 1080p videolar çok yer tutuyor, çektikten sonra bir zahmet pcye ya da hdd ye falan bir yere atmalısınız.
7.8GB müziğim var.
600mb kadar download klasörüm var, rom/kernel/flashlanabilir şeyler işte...
Film/dizi falan atacağım zaman biraz bir yerleri temizleyerek (mesela o müziklerin içinde rahat 1-1.5gblık hiç dinlemediklerim vardır. :D) biraz yeri arttırıp atıyorum. 1 sezonu attım, izliyorum sonra silip 2.sezonu alıyorum gibi... Falan filan kendi kullanımına göre yorumla.

only_download

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 in 32 gb olanıda var 16 lık kullanımına bağlı yetmeyebilir çok oyun uygulama yüklersen dolabilir otg ile hafızada ki belli dosyaları taşıyabilirsin.
32'yi bulamadım, fiyat olarakta çok farkı vardır bence, g2 ile nexus arasında bariz farklar var mı?
ROM, root gibi işlerle işiniz yoksa LG G2'nin 32 GB'lık versiyonu daha mantıklı olur.
yok yok, alır kullanırım uğraşacak vaktim de yok, depolama ve işlem hızı önemli benim için

byAndroid

byAndroid

Üye

byAndroid

byAndroid

Üye
Kamerasi dusuk onu soyleyim 8 mp cok beklentin olmasin ama yeterlidir bence herkes zaten kamerani elestiriyor siteye gelince guvenilirmi bilmiyorum ama hepsi burada ki gibide degildir yani baska kisilere de danisin aslinda bizdeuygunda falan olsaydi guvenilirdi istanbul bilisimde guvenilir diye biliyorum

avast

avast

Üye
Kamerasi dusuk onu soyleyim 8 mp cok beklentin olmasin ama yeterlidir bence herkes zaten kamerani elestiriyor siteye gelince guvenilirmi bilmiyorum ama hepsi burada ki gibide degildir yani baska kisilere de danisin aslinda bizdeuygunda falan olsaydi guvenilirdi istanbul bilisimde guvenilir diye biliyorum
Kamerayi fazla gommeyi bence gayet yeterli gir nexus 5 ana konusuna cektigim resimleri gor bi
istanbul bilişim? güvenilir mi ki bu ben hepsi burada kullanıyorum. Kamera farkı nedir acaba? G2 ile
Kamerasi bence gayet iyi cokta gommeyin g2 de kullandim resimde cektim nexus 5 konusuna yada ceptelefonu fotografciligina bakin

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Invoke

Invoke

Üye
Ana konu 1.sayfada fotoğraflarla ilgili bir link var girince anlarsınız zaten. Bir bakın ona. Nexus 5 kamerası gayet iyi.

8MP fazla beklentin olmasın ama yeterlidir bence, lafından zaten anlıyoruz ki kamerayı görmemişsin herhalde yeterlidir diyorsun ve mp hesabı yapıyorsun. Yapma. :D

istanbul bilişim? güvenilir mi ki bu ben hepsi burada kullanıyorum. Kamera farkı nedir acaba? G2 ile

Çoğu elemanı aynı. Bakın çekilen fotoğraflara.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Mp hesabi asla yapmam ama cogu kisi sikayetci diye duydum cekimi iyi deil diye yani oyle bosuna konusmam lg g2 den iyi mi peki kamerasi ?

Invoke

Invoke

Üye
Mp hesabi asla yapmam ama cogu kisi sikayetci diye duydum cekimi iyi deil diye yani oyle bosuna konusmam lg g2 den iyi mi peki kamerasi ?

Valla nereden duydun bilmiyorum ama çok kulaktan duyma bilgi gelmiş demek ki kulağına. :D
G2 den çok farklı değil. Çoğu elamanı aynı.

oznkrts

oznkrts

Üye
Dostum öğrenci adamsın girme kredinin altına uygun fiyatlı telefonlarda var wp de 630 androidden asus gibi