[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
konuyu sadece üyeler görebilir bi problem yok şimdi kontrol ettim üyeliği kardeşim

SUNWEST_39

Üye
selam kardeşim öncelikle şunu ifade edeyim yaptığınız tüm fw ler çok güzel ellerinize sağlık... Fw lerinizi kullanırken nacizane birkaç eksik yada sadece benim telde problem çıkaran şeyler gözüme çarptı sizle paylaşmak istedim telefonum 5530 xm c6 fw yükleyince philips marka stereo bluetooth kulaklığım çalışmıyor eşleşiyor fakat müzik sesi gelmiyor playerden ayrıca klavye ekranında yazdıklarımı kopyalarken seçim karartmasını göremiyorum yazıları seçiyorum fakat ne seçtiğim ekranda belli olmuyor ... Bunlar çok önemli detaylar olmayabilir fakat çoğunlukla chat yapan ve müzik dinlemeyi seven biri olduğum için benim için önemli.... Yardımlarınız ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim ... İyi forumlar

kenandvb

kenandvb

Üye
tercihlerden mp3 leri görme yolunu rofs2 dosyasını açıp hangi dosyayı düzenliyoruz

----------Eklendi @ 07:36:22 ---------- Yazıldı @ 07:17:29 ----------

kardeşim senin bu dediğin olay benim başımada geldi bende sürekli modifiye fw kullanan biriyim.ozaman artık hangi fw vardı hatırlamıyorum benim samsung marka kulaklığım vardı bağlantı kuruluyor ses gelmiyordu garantisi vardı verdim yenisini aldım.ama şimdi anladımki yüklenen fw denmiş neyse yenilemiş olduk.sende fwyi değiştir bakayım düzelecek mi cevabını bekliyorum.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
selam kardeşim öncelikle şunu ifade edeyim yaptığınız tüm fw ler çok güzel ellerinize sağlık... Fw lerinizi kullanırken nacizane birkaç eksik yada sadece benim telde problem çıkaran şeyler gözüme çarptı sizle paylaşmak istedim telefonum 5530 xm c6 fw yükleyince philips marka stereo bluetooth kulaklığım çalışmıyor eşleşiyor fakat müzik sesi gelmiyor playerden ayrıca klavye ekranında yazdıklarımı kopyalarken seçim karartmasını göremiyorum yazıları seçiyorum fakat ne seçtiğim ekranda belli olmuyor ... Bunlar çok önemli detaylar olmayabilir fakat çoğunlukla chat yapan ve müzik dinlemeyi seven biri olduğum için benim için önemli.... Yardımlarınız ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim ... İyi forumlar

kardeşim ben bunu 5800 için yapmuştım :) 5530'a olduğunu bilmiyordum çünkü kullanmadım ve portta 5800 için yazıyordu :) sorunlarına gelirsek bende yok belki 5530 olduğundandır bide karta format attınmı kurulum öncesi ve sonrasında tele

----------Eklendi @ 21:01:47 ---------- Yazıldı @ 20:59:55 ----------

tercihlerden mp3 leri görme yolunu rofs2 dosyasını açıp hangi dosyayı düzenliyoruz

----------Eklendi @ 07:36:22 ---------- Yazıldı @ 07:17:29 ----------

kardeşim senin bu dediğin olay benim başımada geldi bende sürekli modifiye fw kullanan biriyim.ozaman artık hangi fw vardı hatırlamıyorum benim samsung marka kulaklığım vardı bağlantı kuruluyor ses gelmiyordu garantisi vardı verdim yenisini aldım.ama şimdi anladımki yüklenen fw denmiş neyse yenilemiş olduk.sende fwyi değiştir bakayım düzelecek mi cevabını bekliyorum.
mp3 yolu için soruyorsun demi kardeşim oysa eğer 101FFCD2.txt dosyasından

_reflex_

_reflex_

Üye
orjinale dönmeden önce bu fw yi kullandım hatırlarsan. . yolda bırakmayan bir fw. eline saglık.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim hatırladım :)

SUNWEST_39

Üye
Kardeş bir sürü mod fw denedim fakat hiçbirinde ne kulaklık nede msj sorunlarını çözemedim bende orjinal fw ye geri döndüm ve teli programlarla modifiye etmeye karar verdim widgetizer vs gibi ,,, ilginiz için teşekkür ederim .... iyi forumlar.....

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
geçenlerde iphone4 aldım 8 terabayt yazıklar olsun tırnak içersinde utandım :D D D

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19
SilentOne

SilentOne

Üye
galiba yanlış yere yazdın konuyu

marana11

marana11

Üye

selam kardeş c6fw de resimlerde bu temayı gördüm ikon falan değişik bana bunu upload edermısın rica etsem hıc bır yerde bulamadım hatta eğer mümkünse
ama ben ikonların istiyorum yani onu nasıl yaparız şuanda başka fw yüklü ama rica etsem ikonların da değişme ihtimali varmı temayı upload edermısn

bu sayfadaki resimlerdeki temaların hepsını bi paket haline upload edermisin ilgilenirsen çok seviniim kolay gelsin iyi akşamlar c6fw çok güzel olmuş

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kardeşim dediğin ikonlar malesef fwye gömülüdür(kotukoylunun ikonları) temanın değil istediğin temaların çoğu program paketinde mevcut ötekileri sınvlarılarım bitince upload ederim bu ara sınavlarım var :(

----------Eklendi @ 12:05:00 ---------- Yazıldı @ 12:03:44 ----------

galiba yanlış yere yazdın konuyu
:))

marana11

marana11

Üye
tamam ilgilendiğin için teşekkürler temalar var zaten ikonları istiyordum neyse senin fw ni yüklüyeceğim benimde sınawlarım var:vur
fw ve ikonlar çok hoşuma gitti:yuru:yuru:yuru:oke:

marana11

marana11

Üye
fw yi yükledim çok güzel olmuş eline sağlık gizli klasör özelliği hoşuma gitti :P:

:oke:

----------Eklendi @ 20:55:47 ---------- Yazıldı @ 20:07:48 ----------

sensör hızını arttırman hoşuma gitmedi oyunlarda problem oluyor doodle jump vb... oyunlarda bunu düzeltebilirmiyiz fw yi silmeden ?:allalla:

----------Eklendi @ 20:56:30 ---------- Yazıldı @ 20:55:47 ----------

sensör hızını arttırman hoşuma gitmedi oyunlarda problem oluyor doodle jump vb... oyunlarda bunu düzeltebilirmiyiz fw yi silmeden ?

tug-rul

tug-rul

Üye
usta verdiğin siteye üye oldum sadece paketleri gösteriyor cfwnin linki yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
hacı yeni fwler istiyoz bu arada su lys i atletem tekrar sitene saqlam bir biçimde gelicem merak etme

gewa

Üye
eline sağlık gayet güzel olmuş fakat birkaç sorum olacak.
ana ekranda menu yerine rehber var bende ayrıca ram 45-50 arası 60 falan pek göremedim ayrıca programları autoinstaller ile kurdum ama blockgo hiç açılmadı spb puzzle da register kodu istiyor normalmidir.zaten bunlar ufak tefek şeyler özellikle ana ekrandaki rehberi menu yerine tercih ederim zaten:)
genel anlamda çok memnunum tekrar eline sağlık.yanlış birşey yaptıysam öğrenmek için sordum bu soruları.

SilentOne

SilentOne

Üye
tüm programları autoinstaler le kurmayacan yoksa hata verir

gewa

Üye
kendi açıklamasında autoinstaller ile kurun diyordu o yüzden öyle kurdum.manuel olarakda denerim.

ByRdv

Üye
çok güzel bir cfw bundan önce 3 tane cfw denedim hepsinde sorunlar vardı ama bundan sorun bulamadım daha dün yükledim.. çok güzel olmuş... teşekkür ederim..

Üst Alt