[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
çok uqraştım hafıza kartından ama olmadı tel hafızasına alınca pat die oldu neden bole bir sorun çıkarttı anlamadım :D

Aesir

Aesir

Üye
Mod linki olarak site indeksi yerine konu linkini verseydiniz daha iyi olurdu. Deniyorum hemen telefon anca garantiden sağ salim gelebildi sonunda. Çalışma için teşekkürler :)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
zaten ilk sayfada kardeşim pek bişey değişmiyordu ama forum hazır hale geldi konu eklemek isteyen varsa beklerim :) konuyuda oraya taşıyacağım

SilentOne

SilentOne

Üye
hayılrı olsun bnde girem forum foruma :D

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19
Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
hepinizi bekliyorum :) elinizdeki oyun program temalarınızıda paylaşmanızı :)

Ali Emre Çirik

Üye
operadan atma warmı

cihan83

cihan83

Üye
nete baglanamıyortum ya hers ey calısyo ama nete baglanamıyorum ayarlarda tam

ibrahim 15

ibrahim 15

Üye
Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
operadan atma warmı

kullanıma bağlı kardeşim cache temizliğini yaparsan olmaz bide açtığın sayfada önemli

----------Eklendi @ 19:28:23 ---------- Yazıldı @ 19:26:57 ----------

Arkadaşlar cfw nin rar şifresini bilen varmı ?

----------Eklendi @ 18:28:03 ---------- Yazıldı @ 18:27:30 ----------

rar şifresi pardon

beynit.com kardeşim genelde kendi sitemizdeyiz oradan yazarsan daha çabuk yazarım.forumda açıldı bekliyorum herkesi:bigstar:

----------Eklendi @ 19:29:10 ---------- Yazıldı @ 19:28:23 ----------

nete baglanamıyortum ya hers ey calısyo ama nete baglanamıyorum ayarlarda tam

hard format attınızmı bi sorun yok nette çünkü bide rom patcherdan felan engellemediniz değilmi

cihan83

cihan83

Üye
sorrun haledıldı coook dehset bı cfw sıdetle tavsıye edıyorum hıcbır problem yok tertemız allah sızden razıı olsun kardeslerım

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
yani hakketan temiz port yaw :D

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19

muratiince

Üye
kardeş öncelikle eline emegine saglık çok güzel olmuş ama benim senden bir ricam var ben bu tuş kilidinin yan dönmesini istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim birde hafıza kartına vendetta diye bir klasör atıyor bu ne işe yarıyor bunuda kaldırmamız mümkkünmü tekrar teşekkür ederim saygılar sewgiler:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
bn sildim walla

Ali Emre Çirik

Üye
5X5 ikonlar kücükmü

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
yani hakketan temiz port yaw :D
teşekkürler kardeşim :)

----------Eklendi @ 16:43:45 ---------- Yazıldı @ 16:42:39 ----------

5X5 ikonlar kücükmü
ben daha çok seviyorum ama yazı tipini büyüt 4x4 olsun :)

arkadaşlar teknik sorularınız beynitin forumuna yazarsanız sevinirim genelde orda oluyprum sonra geç cevap veriyor demeyin :)

----------Eklendi @ 16:44:58 ---------- Yazıldı @ 16:43:45 ----------

kardeş öncelikle eline emegine saglık çok güzel olmuş ama benim senden bir ricam var ben bu tuş kilidinin yan dönmesini istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim birde hafıza kartına vendetta diye bir klasör atıyor bu ne işe yarıyor bunuda kaldırmamız mümkkünmü tekrar teşekkür ederim saygılar sewgiler:oke:
bunun için rof2 yi açman lazım kardeşim modla düzeltirsin ancak.vendetta klasörüne attınız dosylar görünmüyor :) bide gizlidekiler,istersen silebilirsin

Ali Emre Çirik

Üye
n8 mesaj ekranı olsa modla büyültsen.

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Yönlendirdiğiniz Sitede Login Problemi Var O Nedenle Konuyu Göremiyorum İlgilenirmisiniz Lütfen,

Üst Alt