selam kardeşim öncelikle şunu ifade edeyim yaptığınız tüm fw ler çok güzel ellerinize sağlık... Fw lerinizi kullanırken nacizane birkaç eksik yada sadece benim telde problem çıkaran şeyler gözüme çarptı sizle paylaşmak istedim telefonum 5530 xm c6 fw yükleyince philips marka stereo bluetooth kulaklığım çalışmıyor eşleşiyor fakat müzik sesi gelmiyor playerden ayrıca klavye ekranında yazdıklarımı kopyalarken seçim karartmasını göremiyorum yazıları seçiyorum fakat ne seçtiğim ekranda belli olmuyor ... Bunlar çok önemli detaylar olmayabilir fakat çoğunlukla chat yapan ve müzik dinlemeyi seven biri olduğum için benim için önemli.... Yardımlarınız ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim ... İyi forumlar
5530'a olduğunu bilmiyordum çünkü kullanmadım ve portta 5800 için yazıyordu
sorunlarına gelirsek bende yok belki 5530 olduğundandır bide karta format attınmı kurulum öncesi ve sonrasında telemp3 yolu için soruyorsun demi kardeşim oysa eğer 101FFCD2.txt dosyasındantercihlerden mp3 leri görme yolunu rofs2 dosyasını açıp hangi dosyayı düzenliyoruz
----------Eklendi @ 07:36:22 ---------- Yazıldı @ 07:17:29 ----------
kardeşim senin bu dediğin olay benim başımada geldi bende sürekli modifiye fw kullanan biriyim.ozaman artık hangi fw vardı hatırlamıyorum benim samsung marka kulaklığım vardı bağlantı kuruluyor ses gelmiyordu garantisi vardı verdim yenisini aldım.ama şimdi anladımki yüklenen fw denmiş neyse yenilemiş olduk.sende fwyi değiştir bakayım düzelecek mi cevabını bekliyorum.

galiba yanlış yere yazdın konuyu
)