Metalurjist19
Üye
bu ara çok meşgulum kardeşim işleri yoluna koyum orjinal c6 için v101 için yapacam bitane yeni samsung widgetlı c5 tuş kilitli yapacağım ama site çok vaktimi alıyor sitede yardım etmek moderatör olmak isteyen tecrübeli arkadaş arıyorum isteyen varsa mesaj atın arkadaşlarkardeş bu modifiyenin 101.olanını sabırsızlıkla bekliyoz .
----------Eklendi @ 18:24:49 ---------- Yazıldı @ 18:23:56 ----------
imagestrde bi sorun var galiba kardeşim düzelmezse yeniden upload ederim elinizde varsa mesajlarınıza eklerseniz sevinirimHocam yeni fw nin resim leri gitmiş tekrar upload edersen iyi olur.
----------Eklendi @ 18:25:33 ---------- Yazıldı @ 18:24:49 ----------
imagestrnin marifeti türk upload sitesi böyle oluyorbunlarda ne böyle![]()

----------Eklendi @ 18:26:22 ---------- Yazıldı @ 18:25:33 ----------
c6larda böyle oluyor kardeşim orjinal fwlerde değişirkardeşim birşey soracam bunun saati her temada font olarak digital oluyor herhalde onu nasıl değiştiririz
----------Eklendi @ 18:27:23 ---------- Yazıldı @ 18:26:22 ----------
çok bişi demiyom ama bn c6 modlu yu bilmiyom fw ye program gömmek program silmek mod atmayı çat patta olsa söktüm bi tema atmayı veboot ekranı deqiştirmeyi de anlamadım bunları halledersem forumda artık bnimde fw lerim olucak![]()
kardeşim akşam siteye gelsene benim canlı sohbet ekledik ordan konuşuruz
vaktim olsa herşeyi anlatacağım 
----------Eklendi @ 18:27:51 ---------- Yazıldı @ 18:27:23 ----------
c6 portlarında olmaz kardeşim n8de olur ancakBunaa ev ekranı yükelniyo muuu ?? ?? ?? ??* *?

----------Eklendi @ 18:28:35 ---------- Yazıldı @ 18:27:51 ----------
gel benim sitede yayınla forumda yarına hazır iştewebten çıktıktan sonra bile 60 mb nin altına inmiyor şu ana kadar gördüğüm ram değeri en yüksek cfw tabi kendi modlarımı uyguladım ama en azından 52 mb ye inmiyor valllaha 57 mb bile görmedim süper olmuş artık cfw değiştirmeyi düşünmüyorum

----------Eklendi @ 18:29:41 ---------- Yazıldı @ 18:28:35 ----------
kafamı kaşıyacak vaktim yok kardeşim unuttum kusura bakma3 satır klavye ,.,n dosya verecekt,n kardeş
orjinal c6 portu yok elimde indirip akşama veriyim

3 satır klavye ,.,n dosya verecekt,n kardeş