[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

berki

berki

Üye
öncelikle ellerine saglık usta cidde guzel gozukuo ama keşke nasıl yapıldıgı hakkında bılgı verseydin
mesala ben yeni yeni fark ediorum sitedeki bu bölümü birkaç sorum olucak
1-)kurulum için neyi nasıl yapmam gerektigini anlatan bi video varmıdır
2-)bu modifiye sistemi yükledim telefonla ilgili sorun yasarmıyım ornegin garantisiyle ilgili =)
Cevaplarınız için tşkler

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim süper bi fw olmuş hız görsellik flen süper yha bnde sorun var yada bnde sorun var rami asla 60 olmadı naptıysam :angry: ama 53 ün altına kolay kolay düşmüyo

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeşim süper bi fw olmuş hız görsellik flen süper yha bnde sorun var yada bnde sorun var rami asla 60 olmadı naptıysam :angry: ama 53 ün altına kolay kolay düşmüyo

sende 60 mb olmadı ama vallaha ben 65 mb ye kadar çıktım(tabi modları ben uyguladım) 2 uygulama ile 63 mb ram ile dolaştım

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19
Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ellerine saglık usta cidde guzel gozukuo ama keşke nasıl yapıldıgı hakkında bılgı verseydin
mesala ben yeni yeni fark ediorum sitedeki bu bölümü birkaç sorum olucak
1-)kurulum için neyi nasıl yapmam gerektigini anlatan bi video varmıdır
2-)bu modifiye sistemi yükledim telefonla ilgili sorun yasarmıyım ornegin garantisiyle ilgili =)
Cevaplarınız için tşkler

kardeşim indirdiğiniz yerde resimli anlatım yükledim :) garantine bişey olmaz korkma :)

----------Eklendi @ 19:57:34 ---------- Yazıldı @ 19:56:36 ----------

hard format atarsanız rahatlıkla olur kardeşim :)

----------Eklendi @ 19:59:32 ---------- Yazıldı @ 19:57:34 ----------

dostum tekamülün sonu yoktur. GAyet güzel eline sağlık. benim sorum şu: ovi mağazayı çalıştıramadım. Bir de öncekine göre wlan ağı bulma gücü zayıf geldi bana hep aynı yerden bağlanabildiğim ağ hava açık olduğunda bile bulamadı. Bir çözümü var mıdır? Bir de haritayı indirdim ama hep uydu kısmında çarı işareti görünüyor. Gps uygulamasını da çalıştıramadım. Bunları sadece benim yapamadığını düşünüyorum. Kısa yolu hakkında yardımcı olmanı rica ediyorum.

hard format atarak kullanın.gpsde bi sorun yok kardeşim 10 sn bile olmadan rahat bağlanıyor :) ovi suite çalışmaz önce 1.7 yi yüklryin çalışır önceki sayfalarda farklı bir yolu daha var

Buhara15

Üye
kardeş arayanin ismi açık ama biri ararken en fazla 1 kere söylüyor ismi daha sonra ses kesiliyor malesef :( bide arada bir opera miniden atma oluyor yani kapanıp ana ekrana dönüyor hiçbir program da açık değil simdi bile oldu cevap yazarken :(

4ewa2getha

4ewa2getha

Üye
:naughty: 3 satır klavye ,.,n dosya verecekt,n kardeş

mali_47

Üye
v52 0 101 nasıl yukleye bilirim

karyada

Üye
4X3 Normal Mod winrar şifre hatası veriyor :(

! C:\Users\EVREN\Desktop\vendetta V2\4x3 Normal.rar: CRC failed in the encrypted file 4x3 Normal\Vendetta v20.2.042\RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V20 (wrong password ?)

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada x-clear ile temizle dedimi 61.2 i yi gördü ama su x-clearda hafızayı şıkıştır dio bu ram hafızasımı yoksa telefon yada hafıza kartımı çünki ilk defa x-clear kullanıyom da :D

musetek

Üye
teşekkürler, deneyelim bakalım hemen.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bu arada x-clear ile temizle dedimi 61.2 i yi gördü ama su x-clearda hafızayı şıkıştır dio bu ram hafızasımı yoksa telefon yada hafıza kartımı çünki ilk defa x-clear kullanıyom da :D

webten çıktıktan sonra bile 60 mb nin altına inmiyor şu ana kadar gördüğüm ram değeri en yüksek cfw tabi kendi modlarımı uyguladım ama en azından 52 mb ye inmiyor valllaha 57 mb bile görmedim süper olmuş artık cfw değiştirmeyi düşünmüyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
yha şu modlamayı biri bana öğretsin yha yalvarıyorum kendi fw mi yapmak istiyom :D

onnumara21

Üye
kardeş bu modifiyenin 101.olanını sabırsızlıkla bekliyoz .

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
Bunaa ev ekranı yükelniyo muuu ?? ?? ?? ??* *?

musetek

Üye
exchange ovi üzerinden yüklenebiliyor. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19
SilentOne

SilentOne

Üye
Forumda Anlatım Çok :naughty:

çok bişi demiyom ama bn c6 modlu yu bilmiyom fw ye program gömmek program silmek mod atmayı çat patta olsa söktüm bi tema atmayı veboot ekranı deqiştirmeyi de anlamadım bunları halledersem forumda artık bnimde fw lerim olucak :D

birfidan

Üye
kardeşim birşey soracam bunun saati her temada font olarak digital oluyor herhalde onu nasıl değiştiririz

PriZm

PriZm

Üye
Merhaba arkdaşlar yeni sürümle yine berabez olacağız:) Sitemizin açılışı için özel olarak yaptım normalde bırakmıştım :) Resimlerden aşağıda görebilirsiniz.60 Mb ram hızlı ve görselliği harika tüm ikonlar değişiyor temayla çift menu modlu hatasız,dahili bileşen hatası yoktur.exchange mail yükleniyor,sesle kontrol,ses etiketi sorunsuz çalışmakta,anna ikonları,ind190 ikonları,n8 ikonları ve kotukoylunun ikonları (kendisine teşekkürler ) ve birçok özellik birarada. yeni port üzerine yaptım

Yeni Versiyonun Linkleri

bunlarda ne böyle:ehe:d:

warhacker

warhacker

Üye
Hocam yeni fw nin resim leri gitmiş tekrar upload edersen iyi olur.

Üst Alt