[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeşim yorumlarını bekliyorum :)

Ali Emre Çirik

Üye
4 çarpı 5 menü tam mı normal mı ? inş. normaldir.

huso1234

Üye
alıntı olarak yaptığın mesajda yeni cfwnin fotolarınıda koyduydun ordaki temalarda var dimi cfw de resimler hala eski resimlerde

degirmenci01

Üye
emeğine sağlık hemen indirip kurdum gerçekten mükemmel olmuş. ama benim daha öncede yazdığım bir sorun vardı PocketLock_1.4 programını kullanıyorum ama arama yaptığımda veya geldiğinde ekran açılmasına rağmen dokunmatikçalışmıyordu. bende başka fw leri yükleyip denedim sorunsuz çalıştı ancak sizin hazırlamış olduğunuz bu ve bundan önceki fw lerde problem oldu bir bakabilirmisin benim için önemli ne senin fw den nede PocketLock programından vazgeçemiyorum.

giray38

giray38

Üye
Güncellemeni deniycem kardeşim telefon şarj olsun da guncellemeden once gayet güzeldi fw'n bakalım şimdi de. Emegine saglık:oke:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
o tema var ama ikonlardan vazgeçtim kötüküylüden izin almadım henüz alınca eklerim onuda hazır. yeşilli olan tema ikonuydu tek farkı o ikonların tema değişince ikonlarda değişiyordu

----------Eklendi @ 21:28:25 ---------- Yazıldı @ 21:27:37 ----------

bişey diyemiyecem o konuda bende varsa o program bi deneyim dostum

huso1234

Üye
beğenmediyseniz başka bir fw kurabilirsiniz zaten bende özellikle wireless alanını azalttım siz giremeyin diye hayret bişey.
wireless sinyali yağan yağmurdan bile etkilenebiliyor,teli tutuş şekliniz bile önemli çünkü yanda antenler var yada ağlar kapalı olabilir.
sorun fwden ise başka fw kurun.bende veya diğer arkadaşlarda bi sorun yok kibarca söyleseydiniz modu kontrol ederdim ama şimdi gerek duymuyorum

----------Eklendi @ 16:04:31 ---------- Yazıldı @ 15:45:25 ----------

yeni fw çalışmam arkadaşlar kamera kullanılıyor hatasını tamamen çözdüm. Kotukoylu hocamın fwden birkaç ikon aldım kızmaz umarım :) 4x4 ve 4x5 menu aynı kullanabileceksiz kotukoylu hocamın moduydu yazı tipini büyük yapınca menüde değişiyor yazı tipi zaten küçük büyük yapınca normal gibi duruyor :) fw dahada hızlandı.fwde boşyeri artırdım podcasting ve ovi musici geri koydum.kamerada ve videoda iyileştirme yapıldı vs..

----------Eklendi @ 16:05:53 ---------- Yazıldı @ 16:04:31 ----------

mesajlardada gecikme daha olmadı unutmadan onuda söyleyim :) bide tema değiştirince tüm ikonlar değişecek

Dostum yeni fw de görsellikde hiçbir deişme olmamış burda ama tema hoşgüzel bi görünüm vermiş telefona bunlarıda koyabilirmisin

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
bende varsa bakıyım bi dostum

----------Eklendi @ 21:31:30 ---------- Yazıldı @ 21:29:05 ----------

dostum yeşil temanın ikonları indirğiniz dosyanın içinde oda var.siyah arkaplanlı olandaki farklı ikonlar kotokoyluden henuz izin almadığım için koymadım. tek farkı zaten tema değiştirince ikonların çoğunun değişmesiydi bi farkı onun dışınDA

----------Eklendi @ 21:33:01 ---------- Yazıldı @ 21:31:30 ----------

4 çarpı 5 menü tam mı normal mı ? inş. normaldir.
mormalin genişletilmişi üste resimdeki gibi dostum

----------Eklendi @ 21:34:28 ---------- Yazıldı @ 21:33:01 ----------

Dostum yeni fw de görsellikde hiçbir deişme olmamış burda ama tema hoşgüzel bi görünüm vermiş telefona bunlarıda koyabilirmisin

dostum yeşil temanın ikonları indirğiniz dosyanın içinde oda var.siyah arkaplanlı olandaki farklı ikonlar kotokoyluden henuz izin almadığım için koymadım. tek farkı zaten tema değiştirince ikonların çoğunun değişmesiydi bi farkı onun dışınDA

huso1234

Üye
eyw tşkür ederim kaliteli bi fw olmuşa benziyo iyice kurcalamadım daha görselliğide kendim hallederim teşekkürler (:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş süpper olmuş ram 56 mb nin aşağısına inmiyor tabi killme ve ram blow ile sürekli temizleme yapıyorum 2 adet tema bırakmışsın oda güzel hız gayet iyi önceki yazılımından kalma şarj var daha halen tam 16 saattir gps menüsünü ikonu hoş haritalarında değişmişsin menü düzeni kötü :evet: şu ana kadar hatayla karşılaşmadım teşekkürler.

estetik79

Üye
fw yi 10 gündür kullanıyorum ellerine sağlık 10 numara 5 yıldız olmuş.:evet: Benim tel de mi oluyor yoksa başka bişey mi bilemiyorum; profil olarak genelden sessiz'e alıp tekrar genele dönüldüğünde, genel profil yazmasına rağmen sessiz'de kalıyor.(tel. yeniden başlatınca düzeliyor) Bunun yanında çokda öenmli olmamaklar birlikte T9 girişinde standart fw nin tahminlediği kelimelere göre eksikler gördüm. Tekrar ellerine sağlık demek istiyorum çok başarılı bir çalışma olmuş.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
kardeş çok güzel olmuş fakat buna mail for exchance nasıl yüklenecek. update den denedim yüklenmedi hata verdi...

mcetin55

mcetin55

Üye
Tekrar hyrlı olsun bos kaldıgım bi vaktte yeni güncel fw'yi kuracam :D

güvercin

güvercin

Üye
mesajlara şife koyma da sorun varmı malüm şu ana kadar bu sorunun olmadığı bi c6 mod çıkmadı yada ben bilmiyorum defalarca kez dile getirdim bunu ama pek bi ses çıkmadı.şu ana dek denediğim programlar advanced device lock, phone guard,applocker hepsindede aynı sorun var.Eğer yoksa bu sorun yükleyecem müsait olduğumda.Emeğin için teşekkürler

omer9035

Üye
cahilliğimi mazur görün çift menü modlu ne demek birisi açıklayabilir mi:hmmm

4w3e

Üye
resimleri güncellememişsin bu ikonlar hani

tkgenc

Üye
Telefon yan döndüğünde Açmak için sürükleyin yazısıda dönmüyor. Ne yapmam lazım?
Bu arada ellerinize sağlık çok güzel fw yapıyorsunuz.

Buhara15

Üye
ovi mağaza açılmıyor bide wifi çalısmıyor neden acaba

alpercnl

Üye
yapamadım bu fw yi... YarDım LütFen

HJO

Üye
indiremiyorum hatalı kod hatası veriyo 5x4

Üst Alt