[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
oldumu ?

ihda99

Üye
dostum gerçekten eline sağlık. Telefonu aldım tam iade edecektim ki internetten bu cfw olayını okudum. Biraz araştırdım sonra ilk denemede başardım. Şu an telefonda ne donma ne de kapanma olayı kaldı. İnternette donuyor konuşurken kapanıyordu. Senin yazılım işi çözdü. Allah razı olsun..Bu arada tele gerçekten hızlandı.
Küçük bir sorun var yardımcı olursan. Sesli arama çalışmıyor. ses etiketi yükleyemiyorum. bunun bir çaresi var mı acaba.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
mesaj okuyucuyu kaldırınca çalışmıyordu bende komple kaldırdım sesli aramayı dostum

zeoharuka

Üye
hatasiz dediniz ama ben bir hata buldum FWyi yuklemeden once wirelesste 6 kisi gozukuyordu bunu yukledikten sonra 2 kisi gozukmeye basladi sozde gelistirilmis wireless nasil gelistiyse artik :bann:

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
beğenmediyseniz başka bir fw kurabilirsiniz zaten bende özellikle wireless alanını azalttım siz giremeyin diye hayret bişey.
wireless sinyali yağan yağmurdan bile etkilenebiliyor,teli tutuş şekliniz bile önemli çünkü yanda antenler var yada ağlar kapalı olabilir.
sorun fwden ise başka fw kurun.bende veya diğer arkadaşlarda bi sorun yok kibarca söyleseydiniz modu kontrol ederdim ama şimdi gerek duymuyorum

----------Eklendi @ 16:04:31 ---------- Yazıldı @ 15:45:25 ----------

yeni fw çalışmam arkadaşlar kamera kullanılıyor hatasını tamamen çözdüm. Kotukoylu hocamın fwden birkaç ikon aldım kızmaz umarım :) 4x4 ve 4x5 menu aynı kullanabileceksiz kotukoylu hocamın moduydu yazı tipini büyük yapınca menüde değişiyor yazı tipi zaten küçük büyük yapınca normal gibi duruyor :) fw dahada hızlandı.fwde boşyeri artırdım podcasting ve ovi musici geri koydum.kamerada ve videoda iyileştirme yapıldı vs..

----------Eklendi @ 16:05:53 ---------- Yazıldı @ 16:04:31 ----------

mesajlardada gecikme daha olmadı unutmadan onuda söyleyim :) bide tema değiştirince tüm ikonlar değişecek

degirmenci01

Üye
emeğine sağlık yine güzel olmuştur ama hangi linki indirecez

----------Eklendi @ 19:43:45 ---------- Yazıldı @ 19:31:27 ----------

birde senin konunla pek alakası olmayabilir ama yinede cevap alabildiğim ender kişilerden olduğun için soruyorum kusura bakma artık. PocketLock programını kullanmak istiyorum ama şöyle bir sorun oluyor arama yapınca veya gelince konuşmaya başlıyorsunuz bu arada tel kulagınıza yaklaşınca kilitleniyor. kulağınızdan çekip herhangibir şey tuşlayacaksınız ekran açılmasına rağmen dokunmatik çalışmadığı için hiçbirşey yapamıyorsunuz ben de böyle bir hata veriyor. bu konuda bir yardımınız olurmu

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim her zaman soru sorabilirsiniz.yanlış hatırlamıyorsam sensor programıydı o ve onu kullanırken otomatik tuş kilidini iptal etmeniz lazım o zman sorun olmaması gerekiyor bide öyle deneyin.bide şimdilik en alttaki yeni link üstteki resimdeki fwyi upload etmedim daha sınavlardan sonra etcem :)

degirmenci01

Üye
ilgin için sağol ama olmadı normal kullanımda sıkıntı yok sadece telefonla konuşma yaparken sıkıntı oluyor artık bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz galiba

sülocangfb

sülocangfb

Üye
kardeş emeğine sağlık yükledim ve sonuç gerçekten olumlu.. devamını bekliyorum :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Mesaj yazarken silme tuşuna basılı tutunca silmiyor.
10 karakter sileceksek 10 kere basmamız gerekiyor düzeltilirse güzel olur.

virgo2000

virgo2000

Üye
süper modlanmış elina sağlık internet hariç herşeyi denedim hata yok :)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim sağolasın:d:

SilentOne

SilentOne

Üye
1 aydan beri kullanıyom daha sorun yaşamadım ama açılışta ram 51.90 mb az diom kendimce yha bncemi sorun var yoksa videoyu gece modunda çekerken normal video gibi geçmiyor sanki biraz kasıyo normalmi bu durum sizce

huso1234

Üye
beğenmediyseniz başka bir fw kurabilirsiniz zaten bende özellikle wireless alanını azalttım siz giremeyin diye hayret bişey.
wireless sinyali yağan yağmurdan bile etkilenebiliyor,teli tutuş şekliniz bile önemli çünkü yanda antenler var yada ağlar kapalı olabilir.
sorun fwden ise başka fw kurun.bende veya diğer arkadaşlarda bi sorun yok kibarca söyleseydiniz modu kontrol ederdim ama şimdi gerek duymuyorum

----------Eklendi @ 16:04:31 ---------- Yazıldı @ 15:45:25 ----------

yeni fw çalışmam arkadaşlar kamera kullanılıyor hatasını tamamen çözdüm. Kotukoylu hocamın fwden birkaç ikon aldım kızmaz umarım :) 4x4 ve 4x5 menu aynı kullanabileceksiz kotukoylu hocamın moduydu yazı tipini büyük yapınca menüde değişiyor yazı tipi zaten küçük büyük yapınca normal gibi duruyor :) fw dahada hızlandı.fwde boşyeri artırdım podcasting ve ovi musici geri koydum.kamerada ve videoda iyileştirme yapıldı vs..

----------Eklendi @ 16:05:53 ---------- Yazıldı @ 16:04:31 ----------

mesajlardada gecikme daha olmadı unutmadan onuda söyleyim :) bide tema değiştirince tüm ikonlar değişecek

Dostum çalışmanı ne zaman bitireceksin görünüm çok güzel olmuş ikonlar çok şık bitirirsen çok güzel bişey olacağa benziyor. bekliyorum zaman verebilirmisin.

bu arada ilk msjda koyduğun fotoğraflardaki temaların çoğu yok sadece red orange ve symbian ^ 3 temaları var ama o resimlerde beyaz arkaplanlı falan güzel temalar var onlar hangi linkte acaba

wolfemre

Üye
Bu fw leri yükleyince ovi suit teli görmüyo düzeltmenin bi yolu varmı??

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
gece modunda normal kardeşim görüntüler akıcı olmaz mümkün olduğunca sabit tutacaksın.ramde ise ramblow kullanırsanız 58lerde felan açılır programlar yükleyince efektler açıkken 53lerde gezer ama rami çok düşmüyor düşse bile hızı düşmüyor :)

----------Eklendi @ 23:24:10 ---------- Yazıldı @ 23:23:00 ----------

kardeş bittide çoktan ama sınavlar var upload edemedim henüz

----------Eklendi @ 23:26:11 ---------- Yazıldı @ 23:24:10 ----------

fw le ilgili değil ovi suite ile alakalı.eski tanımlanan tel bilgilerini silin yeniden tanıtın teli ama bende otomatik tanıyor hiç sorun çıkarmıyor hatta orjinal fwdeki rehber kayıtlarını bile aktardım direk

----------Eklendi @ 23:26:56 ---------- Yazıldı @ 23:26:11 ----------

o beyaz tema üsteki eski versiyonların içinde var kardeşim

huso1234

Üye
Ya günlerdir şu yeni fw ni bekliyorum 2 dk bi upload etsende ölesine internete koysan daha sonra detaylı anlatımı falan yaparsn güzel bi cfw ye benziyor

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 3g yi sen biliyonmu hiç öyle demiyor valla :) sınavlar bitince üniversitenin netinden upload etcem :bigstar:

ışık_22

ışık_22

Üye
slm admin arkadaşlar bu fw yeni kurdum hergangi bi sıkıntı varmı bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisinizz tşk

4w3e

Üye

Üst Alt