[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

ışık_22

ışık_22

Üye
dünden beri kullanıyorum sade bir fw olmuş ellerine sağlık fw kurmanın zararı olurmu tele veya faydası tşk. .?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
zararı olmazda yararı çok olur telefon gözüne bi başka güzel görünecek:ehe

----------Eklendi @ 18:33:14 ---------- Yazıldı @ 18:31:31 ----------

en iyisi deneyerek öğrenmek:ehe bide kurulunca lütfen önce hafıza kartına sonra tele format atın

huso1234

Üye
Dostum çalışmanı ne zaman bitireceksin görünüm çok güzel olmuş ikonlar çok şık bitirirsen çok güzel bişey olacağa benziyor. bekliyorum zaman verebilirmisin.

bu arada ilk msjda koyduğun fotoğraflardaki temaların çoğu yok sadece red orange ve symbian ^ 3 temaları var ama o resimlerde beyaz arkaplanlı falan güzel temalar var onlar hangi linkte acaba

Dostum şu temayı olsun upload edermisin çok hoş bi tema olmş veya kompile cfw yi koy :D

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
pazartesi upload edeceğim kardeş:)

Puck

Puck

Üye
benim telefonum v52 sürümü bu v20yle alakası varmı acil cevap lütfen :) ?

degirmenci01

Üye
emeğine sağlık yine güzel olmuştur ama hangi linki indirecez

----------Eklendi @ 19:43:45 ---------- Yazıldı @ 19:31:27 ----------

birde senin konunla pek alakası olmayabilir ama yinede cevap alabildiğim ender kişilerden olduğun için soruyorum kusura bakma artık. PocketLock programını kullanmak istiyorum ama şöyle bir sorun oluyor arama yapınca veya gelince konuşmaya başlıyorsunuz bu arada tel kulagınıza yaklaşınca kilitleniyor. kulağınızdan çekip herhangibir şey tuşlayacaksınız ekran açılmasına rağmen dokunmatik çalışmadığı için hiçbirşey yapamıyorsunuz ben de böyle bir hata veriyor. bu konuda bir yardımınız olurmu
http://www.maxicep.com/uyeler/uye-2031077/metalurjist19/bu gün başka bir fw yükleyip denedim bu program sorunsuz çalıştı. gerçi çok önemli değil ama yinede yeni yazılımla çalışır inşallah

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
direk kurabilirsiniz sorun olmaz bu c6dan port edilip v52ye uyarlanmış şekli v20

----------Eklendi @ 23:13:51 ---------- Yazıldı @ 23:11:53 ----------

sensörlerde sorun yok ama bide format atarak deneyin ve fw ile alakalı değil öyle olsaydı programı kuramazdınız :hmmm

deejayss

deejayss

Üye
sağolasın indiriyorum

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok sağlam cfw olmuş emeğine sağlık tek eksik şu lanet olacısa flash player :vur

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19

justforfun

Üye
şuan bu romu kullanıyorum ama bekleme ekranına bir türlü widget lar ekliyemiyorum bunun bir yolu varmı C6 ve C7 lerde 3 ekran var istediğin gibi ekliyorsun dolu dolu oluyor ekranlar yardımcı olursanız sevinirim...

sinanayba

sinanayba

Üye
hackli fw de genelde internet paylaşım sorunu oluyo tel modem gibi kullanamıyom bu fw de aynı sorunla karşılaşır mıyım acaba ????

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ekrandaki bir widgeta elini basılı tutup kaldır de sonra üzerine tıklayıp istediğinizi ekleyebilirsiniz

----------Eklendi @ 20:39:11 ---------- Yazıldı @ 20:38:41 ----------

ben kullanıyorum:ehe

sefayılmaz

sefayılmaz

Üye
yeni geliştirceklerinizde Symbian Anna ikonlarını kullanırmısınız yada bundakilerle nasıl değiştirebileceğim hakkında bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürker....

4w3e

Üye
Metalurjist19 yeni sürümünü ne zaman çıkartacaksın

huso1234

Üye
dostum p.tesi yeni cfw yi koycam demiştin bekliyorum hala :D

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
yenisi çıktı :)

----------Eklendi @ 17:59:23 ---------- Yazıldı @ 17:58:30 ----------

ikon paketini rof2ye gömerek yapabilirsiniz kardeşim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkadaş 4x3 yokmu veya 4x3 modunu eklesek 4x3 olurmu eğer olacaksa yükleyecem yoksa kalsın...

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
4x3 modunu eklersen olur upload ediyorum zaten bitince eklecem

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
galiba ilk yükleyen ben olacam

Üst Alt