Metalurjist19
Üye
ekledigin yazı tipi baya kücük gösteriyor örnegin web sitelerine girip bakmayı dene. opera mini ile giris yapıyım dedim hic okunmuyor ic ice girmis sekilde.
opera miniden zoom yaparak ayarlayabilirsiniz
ekledigin yazı tipi baya kücük gösteriyor örnegin web sitelerine girip bakmayı dene. opera mini ile giris yapıyım dedim hic okunmuyor ic ice girmis sekilde.
S'a. Öncelikle güzel bir cfw olmuş bir hata göremedim ve hızlı olmuş emeğine sağlık kardeşim...
Bir şey dikkatimi çekti.. Yorumların hepsini okuyamadım.. kusura bakma.. Olur mu ?
Dikkatimi çeken şey yandaki tuş kilidin açma kaydırma tuşu ..
Tuş kilidini oradan açıp veya kapatırken.. Titremiyor ?
Bunu sen mi böyle ayarladın ?
Yoksa CFW hatasımı çözemedim...
Metalurjist19 kardeş phnt yeni bir port mu yapıyor bu söylentiyi 2-3 defa okudumda ?
c6 bile zorluyor telikardeş şarj olurken yeşil ışık tuşu yansın istiyorum gerekli dosyayı fw ye atmam için verebilirmisin
evet öyle ama neyi portlayacaklar o muammac6 bile zorluyor teli
----------Eklendi @ 22:02:00 ---------- Yazıldı @ 21:59:50 ----------
gece atarım kardeşim
gece atarım kardeşim
gece atarım kardeşim
sensörler ideal seviyede çünkü yürürken hassas sensörlerde ekran durmadan dönüyor mesaj yazılmıyor.orjinalinde başınıza gelmiştir.bide kurulumdan sonra format attınız değilmi

olmazsa söyle başka bakarız
sensörleri özellikle düşürdüm ben sadece yolda mesaj yazmak için 
kardeş benim dosyayı unutma şimdiden sağol
ben teşekkür ederim dostum
----------Eklendi @ 21:18:56 ---------- Yazıldı @ 21:17:15 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur dostum ama tam emin değilim denemedimolmazsa söyle başka bakarız
----------Eklendi @ 21:20:45 ---------- Yazıldı @ 21:18:56 ----------
yoo hayır eleştibilirsiniz tabikisensörleri özellikle düşürdüm ben sadece yolda mesaj yazmak için
----------Eklendi @ 21:21:33 ---------- Yazıldı @ 21:20:45 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur kardeşim ama tam emin değilim denemedim olmazsa söyle başka bakarız