[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

mcetin55

mcetin55

Üye
SilentOne 'nın pcsinde jaf aclmadgı icin bnm pcde flashladk bgendi eLLerine sagLık tekrardan Metalurjist19 :)

SilentOne

SilentOne

Üye
walla yha bnim pcim de jaf mavi ekran veriyordu mcetin55 kardeşimin pc sinde attık fw yi güzelde oldu daha hata göremedim bn özellikle foto ve video çekimi süper rem 48 en aşaqı düştüqünü görmedim zaten orji fw dede 48-49 görüyordum bu fw bna bir belki 2 ay sen daha iyisini çıkarana kadr gider özellikle tema efk. kapattın mı tel baya hızlı oluyor ama tema efk kullanmayacaksam nie fw atıyom ki :D

mcetin55

mcetin55

Üye
Sonucta zevk meseLesi kmisi efkLi kmsi efeksz Seviyor :)

• Beğen
Tepkiler: Metalurjist19
SilentOne

SilentOne

Üye
ö.deqil ama yeni fwlerini sabırsızlıkla bekliyom

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
daha yeni uploadladım :)

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
kardeş son güncellemede 4*4 tam ekran menü yokmu ???

-starkiller-

-starkiller-

Üye
bunun c6-00 için olanı yok mu herkes 5800 için yapıyor c6 kullananları düşünen yok galiba

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bunun c6-00 için olanı yok mu herkes 5800 için yapıyor c6 kullananları düşünen yok galiba
şu anda s60v5 kullanıcıları daha çoğunlukta o yüzden daha çok bu cfw lerin üzerinde duruluyor c6-00 için s^3 cfw bölümüne bak:oke:

mcetin55

mcetin55

Üye
Yeni FW hyrLı oLsun en yakın sürede kuracagım üsenmesem smdi kuracamda üseniyorum :D

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
kardeş son güncellemede 4*4 tam ekran menü yokmu ???

onu ekleyecem şimdilik 4x3 ekledim

--------------- Ekleme ---------------

benim 5800 telefonum olduğu için bunu yaptım :) test olayı biraz uzun oluyor

Yeni FW hyrLı oLsun en yakın sürede kuracagım üsenmesem smdi kuracamda üseniyorum :D

teşekkkür ederim yorumlarınızı bekliyorum

4x4 eklendi tam ekran menü eklendi arkadaşlar. oyunlar çıkarıldı bide

cebrailcinpolat

Üye
insallah buda guzeldır .Gercı format manyagı oldu telefon ama.Eline saglık ugrasmışsın .teşekkürler

degirmenci01

Üye
birazönce kurdum herhangibir sorun yok gözüküyor gerçi ben bir öncekindende çok memnundum ama yenisi her zaman iyidir diye yükledim eminim bu daha iyidir emeğine sağlık. benim bir sorum olacak biraz farklı konu ama şimdi telefona bir program kuruyorum kurulum dosyasının yanında seri numarası var bu xplorer tarzı bir şeyle açıp numaraları kopyalıyorum sonra kurmuş olduğum programa girip kayıt etmek için tıkladığımda klavye açılıyor ben kopyaladığın şeyi nasıl yapıştırabilirim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
insallah buda guzeldır .Gercı format manyagı oldu telefon ama.Eline saglık ugrasmışsın .teşekkürler

rica ederim bi ekik görürseniz söyleyin :)

birazönce kurdum herhangibir sorun yok gözüküyor gerçi ben bir öncekindende çok memnundum ama yenisi her zaman iyidir diye yükledim eminim bu daha iyidir emeğine sağlık. benim bir sorum olacak biraz farklı konu ama şimdi telefona bir program kuruyorum kurulum dosyasının yanında seri numarası var bu xplorer tarzı bir şeyle açıp numaraları kopyalıyorum sonra kurmuş olduğum programa girip kayıt etmek için tıkladığımda klavye açılıyor ben kopyaladığın şeyi nasıl yapıştırabilirim

üste bi ikon olocakti okey tuşunun yanında galiba:hmmm ona basınca yapıştır seçeneği çıkması lazım

ahmedinan

Üye
cwf yi çok beğendim ellerine sağlık, şimdiye kadarkilerin hepsinden iyi bence sadece sorun bende mi acaba bilmiyorum ama telefonla konuşurken ses kaydı yapamıyorum, neden acaba? bir de video oynatamıyorum aynı anda, orjinalinde ikisini de yapabiliodum.
teşekkür ederim..

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
kodec kaynaklı olabilir video sorununuz. başka bi video deneyin.ses kayıtta program kaynaklı olabilir bide format attınızmı yükledikten sonra

clonexcell

clonexcell

Üye
ilk kez basladım cfw yüklemeye 10 a yakın yazılm denedim en iyisi vendetta metar cok iyi yapmıssın tebrikler

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
metalurjist :) rica ederim

clonexcell

clonexcell

Üye
ekledigin yazı tipi baya kücük gösteriyor örnegin web sitelerine girip bakmayı dene. opera mini ile giris yapıyım dedim hic okunmuyor ic ice girmis sekilde.

Üst Alt